Header

Innehåller annonslänk

Gårdagen spenderades tillsammans med killen och eftersom att det var så fint väder så blev vi sugna på att käka ute. Det blev en varsin hamburgare på ät. En av de bästa restaurangerna i stan skulle jag nog säga, alltid god mat och trevlig personal där :-) igår invigde jag min nya jacka, den hittar ni här
<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vilken härlig dag. Jag är ledig och hänger med dessa härliga personer. Vi käkade lunch på Strandbryggan idag, däremot tycker jag middagsmeny är 100 gånger bättre men lunchen var väldigt fräsch i vilket fall, läget är perfekt!

Jag och Edde <3

Efter lunchen tog vi en promenad längst Strandvägen och eftersom att kameran var med så blev det lite bilder också!

Likes

Comments

Don't forget the beautiful moments in your life

Vill ni veta en rolig nyhet? Jag ska få vara ansiktet utåt för Na-kd under deras Sverige turné. Jag och några tjejer till från Nyköping ska få visa upp Na-kd's kollektion på hamnmagasinet den 27/7. Grymt kul att det är girls night! Himla kul att detta typ av event styrs upp. Allt cred till dem! Tror verkligen att det kan bli en toppenkväll. Jag kommer finnas på plats från 21.00 och då kommer det också finnas goodiebags! <3 Min fina blus hittar ni här (klick)

Likes

Comments

Blommiga skjortor är något jag börjar gilla allt mer. Ni som har följt mig sen tidigare vet nog att jag ogillar mönstrat men nu mera börjar jag faktiskt tycka om det. Kolla till exempel den blåa blusen tillsammans med ett par ljusa kostymbyxor och ett par fina espandrillos.

Likes

Comments

Skor - Här / Blus - Här

Hej kära ni! Äntligen fanns det lite över till att blogga. Efter jobbet igår tog jag mig och Edde ut till min pappa för att fira honom, det blev en jättetrevlig kväll faktiskt. Grillat på bordet och trevligt sällskap, vad mer kan man begära? Förresten så invigde jag mina nya skor igår, tycker de påminner lite om Gucci. Väldigt sköna och smidiga att bara dra på!

Likes

Comments

Pictures from Pinterest

Jag hade en period nyligen där jag kände mig extremt trött, inte mentalt utan mer fysiskt. Dessa tips jag tänker ge er nu funkar bra för mig men sen är vi olika som personer men jag kan tänka mig att dessa tips passar er som snart går på semester och verkligen kämpar in i det sista.

1. Ta frisk luft - Finns inget bättre än att ta en promenad i skogen eller någon annan miljö, ibland kan det vara riktigt jobbigt att komma ut likaså om man ska till gymmet. Däremot är det himla skönt när man kommer hem från passet/promenaden och att få känna att man har fått ny energi.

2. Drick vatten - Extra mycket nu när solen lyser. Jag dricker hur mycket vatten som helst på jobbet och jag känner verkligen att jag orkar mer då. 2 liter säger dem att man ska dricka under dagen och jag kan tänka mig att många så som jag förut, är himla dåliga på att dricka vatten.

3. Rör på dig! - Lite det jag skrev tidigare. För att få ny energi så måste du röra på dig. Jag har alltid på stegmätare på jobbet via mobilen då jag försöker gå 8 000 till 10 000 steg om dagen. Med handen på hjärtat så rörde jag mig kanske runt 3 000 steg om dagen förut så det har blivit en stor förändring, Det bästa av allt är att jag känner att kroppen orkar ännu mer.

4. Ät vitaminer - Ät mycket frukt som innehåller vitaminer. Små mellanmål om dagarna har även gett mig mer energi.

Likes

Comments