Header

Idag kidnappade jag och min syster vår kära mor för att överraska henne på mors dag. Efter många om och men då både jag och min syster tjatat ner mamma på stan så gick hon med på det! Haha svårflörtad dam det där ;-)

Bokade detta i veckan och insåg att vi har så himla ont om brunchställen i Nyköping men detta blev så lyckat!

Allt var sååå gott och vädret toppen också!

Jag och min fina mor <3

Likes

Comments

Är himla nyfiken på vilka ni är som läser min blogg. Vad jag har förstått så är det rätt så blandat, allt från ungdomar, killar, kvinnor mm. Jag har bloggat enda sen 2012 insåg jag när jag satt med bloggen idag, det är ändå 5 år som jag har hållit igång detta. Det känns verkligen kul att kunna gå tillbaka och få se vad jag gjort genom åren. Nu till min fråga, hur länge har ni följt bloggen? <3

Dress from here

Likes

Comments

Skjorta - Lindex / Skor - H&M (köpta förra somaren) Solisar - Glitter / Väska - & other stories

Godmorgon vilken härlig dag! Idag är planerna att luncha tillsammans med min syster och hennes kille plus min grabb då :-) Vi ska beställa något gott på torget och sedan sätta oss på något mysigt ställe. Slocknade som en stock igår efter jag varit på stan, sedan firat kusinen och jobbat. En mysig men rätt hektiskt dag! Kan vara skönt med att ha fart och ibland är det skönt med lugna dagar. Jag nämde i tidigare inlägg att jag kommer ha ett samarbete med Lindex framöver (via Instagram då) men jag tänkte att det kanske är kul att få se några plagg som kom på posten innan, som en liten sneak peak. Förresten så finns en ny kategori i bloggen som heter outfit, bra va?

Likes

Comments

Idag var vi en sväng på stan för att kika på matfestivalen. Köpte med mig mina favoriter hem. Vad jag vet finns inte macarons att köpa annars i Nyköping så då passar jag på!

Man blev himla hungrig när man gick runt bland alla matställen. Men eftersom att vi skulle iväg på kalas så fick det vänta med mat för vår del. Ska nog dit imorgon och käka lunch!

Likes

Comments

Idag känner jag för att öppna upp mig, vara personlig utan att folk ska behöva dömma mig. Detta inlägg är inte för att tycka synd om tvärtom det är för att hjälpa andra som har/ är i samma sits. Jag har ätit antidepressiva i snart mer än ett år, mesta dels för att den hjälpte mot min panikångest. Jag säger som Therese Lindgren, Ibland mår jag inte så bra. Man har ett liv där man har en blogg som faktiskt går bra, en fin pojkvän, bra familj & ett jobb, vad mer kan man tänkas behöva? Men det är så mycket i mitt huvud ibland och vid tuffa perioder i mitt liv så slinker panikångesten fram.

Jag har tagit dessa happypills som de kallas för att lura hjärnan, med handen på hjärtat så vet jag inte ens från början om jag behövt dem. Allt handlar om tankesättet så jag beslutade mig för att sluta med medicinen och jobba med mina problem istället. Jag hatar att visa mig svag så det tar emot när jag skriver detta. Jag hatar att detta är tabu & jag hatar att många unga tjejer mår skit och lever i en tystnad. Fråga mig om ni undrar något, jag finns till för att hjälpa <3

Likes

Comments