View tracker

Hur många gånger har ni bloggare blivit tillfrågade om ni vill jobba hemifrån och vara din egna chef? Nu får det vara nog! Jag gjorde ett inlägg på Facebook i gruppen pinkroom och flera tjejer skrev till mig personligen och berättade deras historier på hur de blivit lurade på pengar. Jag blir så ledsen, de använder bloggaren Sarah tjulander för att locka folk genom att bli hennes "vän". Men allt handlar bara om försäljning och jag var själv nära en gång i höstas att bli involverad i detta men jag valde själv att inte fortsätta då första mötet kändes som en sekt. Jag förstod direkt att "någon person" kommer att tjäna pengar på det jobbet jag gör vilket inte är okej! Jag pratar om företaget nuskin, något stämmer inte överrens med det som det utger sig att vara och nu har jag fått det bekräftat av många säkra källor. Säga vad ni vill om produkterna, de har jag ingen åsikt om eftersom jag ej testat men att utnyttja folk på det sättet dem gör för att själva öka sin framgång och ersättning är helt galet..

Likes

Comments

View tracker

Klänning - Här

Hej vänner, hoppas allt är topp med er och att ni har en bra start på denna fredag. Idag är jag ledig och ska träffa Renaida på en lunch. Har även hunnit med att testa kläder som jag fått från posten. Är dock ganska kluven på denna klänning, tycker modellen är snygg men den är way to much utanför min comfort zone. Det blir lite för mycket tuttar om ni frågar mig, men jag ska se om jag kan sy till den. Vad tycker ni?

Likes

Comments

View tracker

Wow denna tårta var undebar. Mamsi tog med en tårta från vetekatten efter jobbet. Så gott med pannacotta och vitchokladtårta, tips tips tips!

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Rosa presentbox HÄR / 2. Blombud HÄR 3. Klänning HÄR / 4. Skor HÄRHÄR / 6. Klocka HÄR 7. Örhängen HÄR /a>

Tänk att Januari nästan är slut, redan säger jag bara! Känns som att det blev ett nytt år typ igår. När väl Februari kommer så är det ju dags för alla hjärtans dag. Jag har själv inte bestämt vad jag ska göra ändå men viktigaste av allt under den här dagen är att umgås med folk jag tycker om! Här nedanför kommer lite tips till dig som antingen har ett förhållande eller är singel:

Ät middag ute med pojk/flickvän/vänner/familj:

Gå på bio på filmen 50 shades darker:

Paketleken med tjejerna:

Likes

Comments

Lite bilder från en grymt mysig helg i Stockholm tillsammans med Josefine! <3

Ja vart ska man börja? Idag fyller hon 23 min syster. Känns som igår när vi hade våra gräl angående kläder jag snodde från din garderob, hårsnoddarna som vi hade så få av men jag var alltid den skyldige och mina andra bus du har fått stått ut med som storasyster. Nu var det några år sedan du flyttade hemifrån. Tänk vad skönt att du slapp din tjuv till syster ;-) och om inte ännu bättre idag vill du låna mina kläder ibland, det handlar om att ge och ta och som tur var fick jag också en bra klädstil med åren. Min syster har alltid varit min inspiration och förebild och kommer alltid vara! Grattis på din dag!!

Likes

Comments

Som rubriken lyder. I veckan var jag tvungen att göra ett rätt tufft beslut. Jag hade sökt jobb på Rhodos i sommar som fotograf och eventförsäljare vilket jag också fick.. Där på fick jag reda på att nuvarande jobb ville hålla kvar mig och jag stortriv så beslutet var givet. Känns dumt att åka iväg och jobba en månad och sedan kanske inte ha något jobb när man kommer tillbaka. Vet att det hade varit världens chans för mig och en stor möjlighet men just nu passade det inte in. Vi får se nästa sommar, för jobba utomland det vill jag.

Likes

Comments

I samarbete med Styletone

Hej hjärtan. Idag fick jag ett härligt bud på posten. Nämligen en beautybox jag får en gång i månaden, Styletone plockar ihop deras favoritprodukter och skickar sedan ut till sina användare, hur bra? Känns som en liten present varje månad! :-) Om ni anger koden "juliassgoals" så får ni er första box gratis värde 370 kr! (här)

Likes

Comments

Så kul att så många har kikat in här idag! Jag känner att jag inte riktigt hinner med att svara på de kommentarer jag får så nu tänkte jag att ni skulle få tillfälle att ställa era frågor! Kommer fixa ihop ett inlägg till helgen där jag svarar på allt! <3

Likes

Comments

Många frågar sig frågan exakt vad är det man tjänar pengar på som bloggare. Jag tänkte avslöja mina knep till mitt bloggande och Instagram. Till och börja med så måste du som person ha drivet, vilja göra något som andra kanske inte vågar och våga misslyckas. Det jag tjänar pengar på i min blogg är vissa samarbeten med företag vilket är lätt förklarat en annons de köper av marknadsföraren (i detta fallet bloggaren då). Man måste tänka smart också, vad gynnar företaget och vad gynnar dina läsare + blogg. Jag skulle aldrig föredra att marknadsföra en produkt jag personligen inte kan stå för eller ett oseriöst företag. Det ska gå hand i hand med det du bloggar om = win win för dig och för företaget!

Om vi kommer till länkar i bloggen så tjänar jag pengar på en site som kallas blogfame (länk) där man delar sina favoritplagg genom annonslänkar. Vissa företag får man även provision ifrån när tex ens läsare har handlat genom min rabattkod eller länk. En annan sak man tjänar pengar på är sidvisningar på bloggen men det är ytters lite (vi pratar alltså inga stora summor)

Okey guys hoppas ni hänger med i texten. Nu tänkte jag avslöja vad jag tjänar pengar på via Instagram. Återigen olika samarbeten med företag och en annan tjänst som kallas för GOsnap. Viktigast av allt!!! Ha inte en blogg för att endast tjäna pengar, visst kan det motivera men det gynnar dig inte i slutändan. DU måste tycka detta är kul och ha det som intresse annars lyser det igenom ganska klart att du endast är ute efter ersättning!

Likes

Comments