Header

Contains affiliate links Postad i: Mode

Playsuit - Here

Hej på er kära ni! Så kul att ni fortfarande hänger med i svängarna och kikar in här då och då. Idag kör jag näst sista dagen på jobbet, jobbar även på lördag och då har vi hårevent inne på Glitter. Ser fram emot morgondagen då jag ska iväg på en spännande grej, håller det lite hemligt än så länge ;-) Hoppas ni får en toppendag trots lite regnskurar, jag ska göra denna dagen till en bra dag iallafall <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Velvet pants - Bikbok / Sweater - Gina Tricot / Bag - Aliexpress / Leather jacket - Here / Sunnies - Here /

Jag gillar att klä mig bekvämt. Denna klädsel fick det bli till senaste Stockholmbesöket. Eftersom att jag nyligen varit sjuk så drog jag på mig lager på lager som ni kanske ser haha.. Men det blåste mycket den dagen så det blev bra ändå! :-) #nouwoutift

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Ikväll kom tjejerna över och äntligen har vi bokat en weekend till London. Jag har börjat snickra på en liten lista på saker vi vill göra, äta och se! Tror det kommer bli en toppenresa, can't wait! <3

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Efter många om och men samlade jag mod till mig idag och sa upp mig på jobbet. Jag har en sån skön känsla i kroppen, jag klarade det och utan att ens känna skam eller ha dålig samvete för det! Detta behövde jag, lyssnade på en podd i veckan där de pratade just om att säga upp sig från jobbet och den var väldigt inspirerande måste jag säga. Lyckopodden heter den till er som är nyfikna :-)


Hur fin är inte min nya mysdress från JFR?? Vill ni shoppa en likadan ( klick ) eller något annat fint deras hemsida så anger ni koden "sager15" och få 15 % på ert köp <3

Likes

Comments

Postad i: Mode

Idag kommer vårjackan fram, även fast det haglar ute haha.. Det är så himla svårt att klä sig efter aprilvädret... Idag ska jag in till stan en sväng för lite ärenden sedan ska jag hämta ut paket från posten och efter det gå på en lägenhetsvisning. Ska även boka en resa med tjejerna idag, kan berätta mer om det senare! Jackan kommer ifrån Ivyrevel och min nästa beställning ser ut såhär:

Likes

Comments

Postad i: Övrigt

Mitt välmående kommer alltid vara mitt prio ett. En av dessa punkter jag kommer ta upp nu är att VÅGA säga nej till saker och ting. Jag är jättedåligt på detta, det händer att jag jobbar även fast jag bör vara hemma och vara sjuk, att jag följer med på saker jag egentligen inte har lust med eller att jag helt enkelt säger ja till lite fel saker. Saker som inte ger mig något tex varför ska man tacka ja till dem? Nej detta ska bli en ändring, dags att stå på sig själv!

Andra punkten jag kommer ta upp är pengar. Pengar kan ibland vara ångestframkallande från min sida. Jag blir aldrig nöjd med det jag har och vill hela tiden ha mera och självklart gäller detta även pengar. På senaste har jag blivit riktigt bra på att spendera MEN jag gör det på småköp som är heeeeelt onödiga.. Jag älskar att spara pengar men med det jag pysslar med nu så går det inte speciellt bra.

Inte binda mig vid jobb jag inte trivs med. Jag är ung och det finns så mycket mer där ute att testa på. Testa vingarna kanske är ett lite töntigt ordval men jag vill göra så mycket mer än det jag gör.

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Vart finner du din inspiration till att blogga?

Jag läser gärna andra bloggar och kollar på instagram, finner en massa inspiration till inlägg och outfits av att se vad andra gör! Min största inspiration är självklart Kenza.

Hur tänker du kring samarbeten i bloggen?

Försöker att göra samarbeten i samband med outfit posts eller annat liknande, så det inte blir så obvious. Vill liksom inte bara "KÖPKÖPKÖP", men erbjuder gärna någon discount code åt mina läsare ifall de känner för sig att inskaffa något.


Vad klär du dig helst i?

Älskar typ sköna kostymbyxor eller mum jeans och en t-shirt med sneakers. Är egentligen inte någon klacksko människa. Byter alltid till sneakers efter att ha plåtat i high heels!

Bästa tipsen när man ska plåta outfits?

Belysningen MÅSTE vara rätt. Direkt solljus blir inte bra, och en fullständigt molnig dag blir ofta för mörk. Tycker personligen om att plåta en solig dag och stå halft i skuggan, så belysningen blir bra. För det andra tänker jag alltid ut vad jag skall ha på mig och hur jag vill stå på bilderna i förväg, så det är enklare att bara do your thing.Vad är dina mål med sociala medier/blogg?

Drömmen vore ju självklart att få göra det som ett yrke, men älskar också att inspirera människor. Sociala medier spelar en otroligt stor roll för mig och jag har fått såå många härliga möjligheter hittills, och jag ser verkligen fram emot att se vad framtiden hämtar med sig. <3


Vinaren av reportaget för denna gång blev den inspirerande tjejen Jasmin, grattis till dig <3
Ni hittar hennes blogg HÄR

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Foto: Pavel maira

Fick ett himla kul mail häromdagen där JFR frågade mig om jag ville bli en utav deras influencers. Detta tackade jag ja till och beställde en dress därifrån (klick). Kommer visa den på mig också när den väl landat i brevlådan. Andra leveransen jag väntar på är från Bubbleroom, även där nya plagg till garderoben.

Imorgon ska jag boka in en resa med bästa tjejerna!!! Som jag längtat efter detta, mer om det imorgon <3

Likes

Comments

Postad i: Mode

Here

Beställde ett par snygga jeansshorts häromdagen. Ville ha ett par där man inte visar halva rumpan, tycker nästan alla shorts är designade så nu för tiden. Hoppas på att dessa kommer att sitta bra, snyggt med hög midja och sedan ett skärp på det!

Likes

Comments