Header

Linne från Vila

Topp från Zara

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår vara jag och två av mina syskon på Drakes konsert på globen. Och helt ärligt var det de bästa jag varit på! Så himla bra uppträdande. Samt musiken!!!! Har länge lyssnat på hans musik så var overkligt att få höra den live. Finns inte så mycket mer att skriva än att konserten var super bra!

Likes

Comments

Godmorgon!

Trots att klockan är 12 haha, har inte gjort något speciellt mer än att fika frukost. Blev väldigt sent igår så blev en liten sovmorgon. Så skönt! Konserten var as bra igår men tänker göra ett separat inlägg om juste den lite senare. Planerna för dagen är fortfarande ganska oklara så vi får se vad som händer helt enkelt.

Igår blev det iallafall att vi åkte till 12an vilket är som en slags spelhall och spelade curling samt pingis. Men jag började typ må dåligt och fick feber. Äter fortfarande penicillin så är trött och slut i kroppen, trots att det håller på att bli bättre. Så när vi kom hem la ja mig och vilade och sedan åkte vi till Drake.


Likes

Comments

Godmorgon!

I morse firade vi min syster som fyllt 25 år, super mysigt. Vi åt god frukost och tårta. Nu sitter vi och försöker planera vad vi ska göra resten av dagen. Men de är lite delade åsikter så vi får se vart de slutar haha....Ikväll ska iallafall jag och två av mina äldre syskon se Drake, ska verkligen bli sjukt kul!! Hoppas ni får en super dag så hörs vi

Likes

Comments

Hej, hoppas allt är super bra med er!

Med mig är det "bra" om man jämför med hur det vart resten av veckan. Jag fick halsfluss i söndags så har inte varit på topp dieket. Men nu börjar jag äntligen må bättre som tur är för jag åker ju till Stockholm i morgon!!! Vilket jag ser framemot så mycket, ska verkligen bli hur kul som helst att bara få komma iväg och gör någonting kul. Så min plan är iallafall att ta med mig kameran samt dator och blogga så mycket som möjligt ifrån min vistelse där.

Idag har jag mest legat i sängen och sett på "exploring with josh" haha. Nä men är lite less på att se alla "vanliga" vloggar och smink videos mm. Och han gör videos där han besöker "kända" eller bara övergivna platser runt om i världen som exempel Chernobyl och Paris catakombs så in och kika på han om ni är intresserade av sådant.

Likes

Comments

Innan jag började linjen jag går "stylist & spa" tvättade jag mina sminkborstar väldigt sällan. Men nu med tanke på att vi sminkar någon ny varje vecka måste man tvätta sina sminkhorstar efter varje sminkning.

Jag tyckte det var svårt att veta vad man skulle tvätta borstarna med och hur man skulle rengöra de på bästa sätt. Vi fick vi lära oss att vanligt diskmedel funkar väldigt bra som rengöring, om man inte vill köpa en specifik rengöring för sminkborstar.

Diskmedel är alltså mitt bästa tips för rengöring av sminkborstar Varför?

- De är ett skonsamt rengöringsmedel och sliter inte på borstarna.

- Diskmedel är fettupplösande vilket gör det extra lätt att få bort sminket.

- Det är någonting man alltid har hemma.

- Man behöver bara använda en produkt vilket gör hela rengöringen mycket snabbare.

Före :

Efter:

Likes

Comments

Jag måste: Ta tag i mitt liv, komma fram till ett mål och börja jobba för det.

Jag längtar efter: Jag längtar så mycket efter värme och sol. Bada och att få vara ledig. Vill utomlands nu nu nu!!

Jag imponeras av: Jag imponeras av de som är målinriktade och göra allt för att ta sig till sitt mål. Trots motgångar kämpar det och aldrig ger upp.

Jag inspireras av: Jag inspireras av kvinnor, framförallt de kvinnor som vågar tala ut sin mening och står för sina ord. De kvinnor som vågar vara annorlunda och sticka ut. Det är någonting som verkligen inspirerar mig.

Jag drömmer om: Jag drömmer om att flytta till en egen bostad utomlands med den jag älskar.

Jag är peppad på: Någonting jag ser fram emot är att börja träna. Som jag pratade om i något tidigare inlägg är det någonting jag verkligen ska ta tag i.

Likes

Comments

Godmorgon!

Haha tredje morgon inlägget i rad, detta måste verkligen få ett slut. Men jag har oftast mest tid på morgonen vilket gör det ganska naturligt att jag bloggar då.

Igår iallafall jobbade jag som jag skrev i mitt förra inlägg. Efter det kom pappa och hämtade upp mig och när vi kom hem började jag göra mig iordning till William Spetz föreställningen som började klockan 19.00. Jag och Amar gick på den tillsammans och måste verkligen säga att den var super bra. Den innehöll mycket humor såklart men också väldigt mycket sorg. Så jag grät typ hela föreställningen haha, till och med Amar grät i slutet. Men den var otroligt fin.

Vaknade som vanligt på vardagar 06.30, men inser att vi har sovmorgon idag till 10. Så jag och Amar har bara legat och dragit oss tills för typ 10 min sedan då han var tvungen att åka hem. Har iallafall haft en super bra helg och speciellt igår. Nu ska jag gå upp och göra frukost kanske blir bananpannkakor haha för de är ju så himla gott! Vi hörs mer sen. Hoppas ni får en super bra dag

Likes

Comments


Better Blogging Nouw