Header

Hej på er, hoppas allt är bra med er!! Jag har varit frånvarande det senaste dagarna pågrund utav att jag inte mått bra. Jag har haft depressioner och ångest en längre tid och det senaste dagarna har det varit väldigt jobbigt. Detta är ingenting jag pratat öppet om. Och det är helt enkelt för att jag har varit rädd för vad folk ska tycka.

Men på senaste tiden har jag verkligen tänkt på detta och insett att depressioner är så vanligt idag och därför finns det ingen anledning till att dölja det. Jag tror istället att det är viktigt att man pratar öppet om det, inte för att på något sätt få uppmärksamhet eller att folk ska tycka synd om en utan för att kunna hjälpa andra med ens erfarenheter. Och också få tips på vad man ska tänka på då detta är relativt nytt för mig.

Nu känns det iallafall mycket bättre och jag har äntligen kommit igång med min träning. Vilket känns så skönt! Ska verkligen hålla i detta nu! Ta hand om er så hörs vi!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är super med er med mig är det faktisk jätte bra. Jobbade till 16.00 och det gick hur bra som helst, så fort jag kom hem satte jag mig med lite restuppgifter som jag hade kvar att göra. Nu är det iallafall gjorda och jag är redo att börja skolan på måndag utan att ha någonting släpandes vilket känns hur bra som helst! Hela denna dagen har egentligen varit produktiv. I morse hann jag för en gångs skull så mycket (enligt mig). Hann både äta frukost, gå med min hund. städa mitt rum samt bädda sängen. och komma i tid till bussen. Detta har typ aldrig hänt så är ganska nöjd med mig själv haha... Ikväll har jag faktiskt ingenting planerat ska nog bara ta det lugnt kanske gå en långpromenad nu när vädret är lite bättre.

Likes

Comments

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost som fick bli yoghurt, musli frukt och bär och ska alldeles strax gå ut med min hund. Hade tänkt att gå en lång promenad men det är så kasst väder så tror faktiskt att det får bli en lite mindre. Förutom vädret är det bra, ska faktiskt bli kul att jobba nu då jag varit ledig en vecka från det. Ha en fortsatt bra dag så hörs vi!

Likes

Comments

Jag och mamma har verkligen bara tagit det lugnt ikväll, vi åt som sagt sushi och sedan såg vi två olika filmer. Mer än så har vi faktiskt inte gjort. Jag är super trött så tror jag ska gå och lägga mig snart, kanske ser ett avsnitt av någon serie men sen blir det att sova för imorgon jobbar jag dag vilket innebär att jag måste gå upp relativt tidigt. Jag hoppas iallafall att ni haft en bra kväll så hörs vi mer imorgon.

Likes

Comments

Hej på er! Jag har alltid gillat att rita samt pyssla och måla. Men på senaste tiden har teckna blivit ett stort intresse Så för några dagar sedan bestämde jag mig för att köpa hem grejer så att jag kunde måla min första tavla. Och här är resultatet. Är inte jätte nöjd men det blev någonting iallafall haha. Som sagt är detta min första tavla jag gör och det är ganska stor skillnad att måla med pensel och färg än en penna. Jag ska iallafall fortsätta måla tavlor och förhoppningsvis bli bättre. Jag tänkte även lägga upp alla tavlor jag målat på bloggen så får ni se om det blir någon utveckling. Kommentera gärna vad ni tycker om tavlan!

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra. Vaknade för ett tag sedan men ligger fortfarande kvar i sängen för Amar sover som vanligt... Fattar inte hur man kan sova så mycket? Ska iallafall gå upp snart och göra någon typ av frukost. Senare idag har jag inget planerat faktiskt., endast ikväll när jag och mamma ska har myskväll och äta sushi. Så vi hörs mer senare!

Likes

Comments

Hejsan!

Det var mer än en månad sedan mitt senaste inlägg kom upp här på bloggen. Det har varit mycket och jag känner inte att jag haft någon större lust till att blogga där av har det inte varit någon vidare uppdatering. Men nu är jag tillbaka och förhoppningsvis håller det i sig haha.

Jag var på stan med mamma igår och hittade dessa skor. Perfekt nu till sommaren med ett par nya vita adidas. Super nöjd iallafall. Ha det bra så hörs vi!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw