Igår köpte jag som sagt en blus på Bikbok och lovad att lägga ut bilder på den idag. Det är en helt vanlig svart blus egentligen, dock tillkommer ett band som man själv kan välja vad man ska använda den till. Man kan exempel ha den som "choker" eller också knyta den i midjan både fram och bak. Man kan självklart använda blusen utan bandet också om man vill. Jag är iallafall super nöjd med mitt fynd!

Idag hade jag på mig denna blus och till det ett par svarta bootcut jeans och ett par låga sneakers.

Likes

Comments

​Godmorgon!

Idag vaknade jag upp till -6 grader vilket är sjukt. Kännde redan då att jag helst bara stannar kvar i min säng...

Kom mig iallafall upp och just nu sitter jag på bussen påväg till ännu en dag på jobbet . Har inga planer för dagen så vi får se helt enkelt. Hörs mer sen 

Likes

Comments

Hej på er!

Har varit en bra dag på jobbet idag, har hela tiden haft något att göra så dagen har gått fort. Innan jag började sprang jag förbi Bikbok och såg att de idag hade 30% på hela butiken. Men hann inte kolla så mycket innan jag började jobba. Så på Lunchen mötte jag upp Amar och vi kolade lite kläder. Väntade dock med att köpa något till jag hade slutat. Så då gick jag in på Bikbok en tredje gång haha och köpte iallafall en blus. Den hade tidigare kostat 299:- men eftersom att de var 30% blev den min för endast 209:- Blev super dåliga bilder med tanke på ljuset just nu, så fotar blusen imorgon så att ni får se.

Likes

Comments

Godmorgon!
Sitter just nu på bussen påväg till jobbet, börjar 12.00 så fick verkligen sovmorgon imorse. Planerna för dagen är att träffa Amar då han varit i Norge har jag inte kunnat träffa han på hela helgen. Så idag kanske vi skulle äta lunch tillsammans. Annars hade jag bara tänkt ta de lugnt skriva lite på uppgiften och kanske börja se en serie om jag hinner. Vi hörs mer senare idag. Hoppas ni får en toppen dag :)

Likes

Comments

Hej på er!

Idag började jag jobba klockan 10.00, försov mig dock så blev en stressig morgon. Men hann iallafall i tid och det är de viktigaste! Jag fick sluta klockan 15.00 idag så de var verkligen skönt. Gick sedan och sökte ett jobb som jag ev kommer ett få.

Nu är jag hemma och hade tänkt att gå på en lång promenad men det är så fruktansvärt kallt så vet inte riktigt hur jag ska göra... Andra planer för kvällen är lite "plugg" eller vad man ska kalla de. Vi har fått en uppgift ihop med praktiken som jag inte har börjat på ännu så hade tänkt sätta mig med den så jag inte behöver stressa de sista dagarna.

Likes

Comments

Hej på er!

Vaknade vid 10 idag, Såå skönt att inte behöva kliva upp och stressa iväg med bussen. Sen dess har jag bara tagit det lugnt. Tua sov här så vi gick upp och gjorde lite frukost och sedan drog hon vid 12. Nu ska jag gå en långpromenad då det ändå är hyfsat bra väte ute.

I kvällen har jag inga speciella planer mer än att jag ska göra klart en powerpoint och sedan vara barnvakt till min lillasyster. Ha en fortsatt bra dag så hörs vi!

Likes

Comments

Hej! I torsdags klockan 10.00 släppte Lindex sin kollektion "the pink collection". Med tanke på att oktober är en månad som stödjer bröstcancerfonden har Lindex släppt en hel kollektion som ska samla in pengar till cancerforskningen.

10 % av försäljningen av kollektionen går just till de. Förutom att hela kollektionen har en super bra tanke är även kläderna hur fina som helst! Tycker verkligen ni ska kika in den!

The pink collection - Lindex

Du hittar mer från kollektionen på deras hemsida här.

Likes

Comments

Godmorgon fina ni!

Morgonen har börjat bra, med frukost och en promenad. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning för vid halv tolv kommer Amar och hämtar mig. Idag jobbar jag endast till 15.00 så de blir en väldigt kort dag. Super skönt. Ikväll ska jag nog träffa tjejerna då det var ett tag sedan. Ska verkligen bli mysigt. Ha en fortsatt bra dag så hörs vi lite senare.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw