Header

Godmorgon!

Idag är en sådan där dag då det känns som att jag inte får ihop någonting. Jag har min andra plåtning för den här veckan idag, problemet är dock att mitt puder är helt slut, samt att jag behöver lite andra saker. Och butikerna öppnar inte fören 12.00 och stänger 17.00. Och det är där emellan jag ska plåta... Men det löser sig nog.

Annars är det bra med mig, skolan satte igång förra veckan. Det känns faktiskt väldigt skönt, med tanke på att jag började på en helt ny skola med en linje jag verkligen vill gå känns det såklart mycket bättre. Jag går en linje som heter stylist och spa men tänkte berätta mer om den i ett separat inlägg lite senare.

Nu ska jag välja ut lite outfits och sedan sminka mig, ha en fortsatt bra dag/ Julia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagen vi besökte shipwreck blev inte riktigt som vi tänkt oss. Vi ville hyra en egen båt och ta oss dit på egen hand. Men tyvärr var alla båtar redan uthyrda så det slutade med en turistbåt efter typ 4 timmars letande haha..

Båten vi åkte med hade två olika stopp. Blue caves och Shipwreck, både ställena är verkligen populära och någonting nästan alla som besöker ön åker till. Båten körde oss iallafall till stranden där "shipwreck" fanns. Och det är alltså ett gammalt smuggelfartyg som spolats i land. Om jag förstått det rätt haha. Förutom skeppet som ligger på stranden är det väldigt fint vatten där. Det är verkligen sådär klar blått. Klipporna runt om stranden och de små vita stenarna gör också själva platsen väldigt speciell.

Tråkigt nog är stället så populärt att det går flera turistbåtar i timmen så stranden är typ konstant fullt med folk och båtar. Med tanke på att turistbåten har tider att passa fick vi endast vara där i 50 min vilket gick så himla fort, kändes som att jag knappt tag några bilder.. Men men super trevlig dag verkligen och en otroligt fin plats trots allt turist kaos. En plats värd att besöka helt klart!

Likes

Comments

Hej!

Nu har det ungefär gått en vecka sedan jag kom hem från Grekland. Och jag vill bara tillbaka!

Jag hade två underbara veckor där med mycket sol och bad, det gick inte en dag utan att solen lyste och temperaturen låg under 30 grader. Till skillnad från Sverige som redan nu börjar gå mot höst..

Vi var vi inte i själva Grekland utan på en ö som låg lite utanför. Ön heter Zakynthos och är ett resemål jag verkligen rekommenderar. Vi gjorde olika aktiviteter varje dag. Som exempel hyra bil samt båt och åkte till populära ställen på ön. Några av de var exempel Blue caves och shipwreck. (Specifika inlägg kommer om platserna vi besökte lite senare).

Detta är alltså i havet!!

Likes

Comments

Hej!

Har helt glömt bort att skriva att vi ska till Grekland... 

Men redan idag flyger vi ner till Stocholm och där är vi tills imorgon då flyget mot Grekland går. Vi ska vara i Grekland i två veckor så det blir verkligen hur härligt som helst. Förhoppningsvis kommer det upp några inlägg när jag är borta men har tyvärr ingen möjlighet till dator. Så som sagt kanske det kommer upp något inlägg från mobilen bara.

Jag kommer självklart ta bilder under resan, de får ni dock mer av när jag kommer hem.

Ha det bäst tills vi hörs nästa gång/ Julia

Likes

Comments

Topp: Ginatricot Kjol: Vila Skor: Ralph lauren Clutch: Hermes

Photo: Umefotografen.se

Likes

Comments

Hej!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade igen..

Har som vanligt bara dåliga ursäkter så denna gång skippar vi dem och går vidare med vad jag faktiskt missat att blogga om.

Åkte som sagt till Stockholm som jag skrev i mitt senaste inlägg. Var verkligen hur härligt som helst. Underbara människor och vädret var på topp så fanns absolut ingenting att klaga på. Blev helt enkelt en väldigt lyckad resa. Filmade faktiskt en del där men en av tjejerna jag åkte med har inte skickat över alla filmer än så har tyvärr ingen färdig vlogg att lägga upp. Men det kanske kommer i framtiden ;)

Annars har jag faktiskt haft min andra plåtning med samma fotograf så bilder från det kommer upp redan ikväll!!

/Julia

Likes

Comments

Godmorgon!

Har så fruktansvärt tråkiga planer för dagen, jag måste liksom städa hela mitt rum, tvätta, plugga och sedan packa för imorgon åker jag till Stockholm!

Så morgondagen blir betydligt roligare. Jag kommer att vara i Stockholm i en vecka så jag ska försöka göra lite roligare inlägg då jag kommer ta med mig både kameran och datorn! Eventuellt kommer det kanske upp någon vlogg eller något liknande men vi får se ;)

Jag kommer vara med mina syskon där tills på fredag och sedan kommer tjejerna ner. Som jag nämnde i mitt förra inlägg angående Stockholm har vi inte planerat så mycket utan vi får se vad som händer. Dock såg jag att Sommarkrysset har premiär på lördagen så jag och Alma kanske åker en sväng dit. Skulle faktiskt va ganska många bra artister där då. En av de är Linda Pira och henne skulle jag verkligen vilja se då de var typ min idol för några år sedan. Men vi får som sagt se vad som händer.

Nu måste jag hänga tvätt, så vi hörs senare idag (om jag hinner haha).

Ha en fortsatt bra dag / Julia

Likes

Comments


Better Blogging Nouw