Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, för några veckor sedan gjorde jag en plåtning i ett garage. Super kul verkligen! Efter ett tag hittade vi även detta citat som stod på en av väggarna. Och jag kan inte säga annat än att jag verkligen håller med. Så enkelt och viktigt.

Fotograf : Andreas Wiklund

Klänning - Ginatricot Skor - Din sko

Likes

Comments

​James Arthur - Say you won't let go

Likes

Comments

Jag var och fotade för inte så länge sedan och nu har jag fått lite bilder (fler kommer dock). Den här gången tycker jag utan tvekan var den roligaste, gillar verkligen stadsmiljön och kläderna man kan ha till!

FOTOGRAF : UMFOTOGRAFEN.SE

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är en sådan där dag då det känns som att jag inte får ihop någonting. Jag har min andra plåtning för den här veckan idag, problemet är dock att mitt puder är helt slut, samt att jag behöver lite andra saker. Och butikerna öppnar inte fören 12.00 och stänger 17.00. Och det är där emellan jag ska plåta... Men det löser sig nog.

Annars är det bra med mig, skolan satte igång förra veckan. Det känns faktiskt väldigt skönt, med tanke på att jag började på en helt ny skola med en linje jag verkligen vill gå känns det såklart mycket bättre. Jag går en linje som heter stylist och spa men tänkte berätta mer om den i ett separat inlägg lite senare.

Nu ska jag välja ut lite outfits och sedan sminka mig, ha en fortsatt bra dag/ Julia

Likes

Comments

Dagen vi besökte shipwreck blev inte riktigt som vi tänkt oss. Vi ville hyra en egen båt och ta oss dit på egen hand. Men tyvärr var alla båtar redan uthyrda så det slutade med en turistbåt efter typ 4 timmars letande haha..

Båten vi åkte med hade två olika stopp. Blue caves och Shipwreck, både ställena är verkligen populära och någonting nästan alla som besöker ön åker till. Båten körde oss iallafall till stranden där "shipwreck" fanns. Och det är alltså ett gammalt smuggelfartyg som spolats i land. Om jag förstått det rätt haha. Förutom skeppet som ligger på stranden är det väldigt fint vatten där. Det är verkligen sådär klar blått. Klipporna runt om stranden och de små vita stenarna gör också själva platsen väldigt speciell.

Tråkigt nog är stället så populärt att det går flera turistbåtar i timmen så stranden är typ konstant fullt med folk och båtar. Med tanke på att turistbåten har tider att passa fick vi endast vara där i 50 min vilket gick så himla fort, kändes som att jag knappt tag några bilder.. Men men super trevlig dag verkligen och en otroligt fin plats trots allt turist kaos. En plats värd att besöka helt klart!

Likes

Comments

Hej!

Nu har det ungefär gått en vecka sedan jag kom hem från Grekland. Och jag vill bara tillbaka!

Jag hade två underbara veckor där med mycket sol och bad, det gick inte en dag utan att solen lyste och temperaturen låg under 30 grader. Till skillnad från Sverige som redan nu börjar gå mot höst..

Vi var vi inte i själva Grekland utan på en ö som låg lite utanför. Ön heter Zakynthos och är ett resemål jag verkligen rekommenderar. Vi gjorde olika aktiviteter varje dag. Som exempel hyra bil samt båt och åkte till populära ställen på ön. Några av de var exempel Blue caves och shipwreck. (Specifika inlägg kommer om platserna vi besökte lite senare).

Detta är alltså i havet!!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw