Den där känslan av att inte vara tillräcklig nog.
Att bara vara i vägen.
Att bara vara en börda.

Den där känslan av att dansa själv.
Att bara stå och trampa ensam.
Att bara vara den enda.

Den där känslan av att bli tagen för givet.
Att bara antas vara där.
Att bara vänja sig vid situationen.​​​​

Den där känslan av tårarna som strömmar ned på kinden.
Att bara ligga och drunkna i kudden.
Att bara ligga och kväva skriken med täcket och hoppas på att ingen annan hör.

Den där känslan av att vilja kämpa.
Att kämpa för det okända.
Att kämpa för det man tror lönar sig i slutet.

Den där känslan av att titta sig själv i spegeln och bryta ihop.
Att bara känna allt ont på en och samma gång.
Att bara känna monstret komma till liv.

Den där stunden du tar ett djupt andetag,
håller inne, och sedan släpper allt och du hör ditt inre skrika
"Jag klarar inte mer".
Likes

Comments

(adlinks) Klicka på bilderna för att komma direkt till produkten.

Ett par godingar jag hittade på NA-KD.com. Snyggt och skönt, big hit!

Likes

Comments

Samtidigt som mamma lättar från Finland så lättar vi hemifrån för att äntligen hämta mami!

Veckan har gått rysligt snabbt och hittills har det fungerat bra med skolan. Hade min första massagelektion idag. Har ganska blandade känslor. Kursen verkar bra och rolig, jag ser fram emot det. Men det finns vissa saker som jag är något emot. Vi får se hur det blir, har ju faktiskt inte haft någon riktig lektion än.

Likes

Comments

​Och så har jag inlett mitt andra år på gymnasiet. Det känns bra. Det är sig likt från första året bortsett från det att jag läser andra kurser i och med att jag numera går samhällsprogrammet med inriktning beteende samt att jag har ett individuellt val. Jag tar sammanlagt nio kurser; svenska, engelska, moderna språk (tyska), matematik, samhällskunskap, psykologi, kommunikation pedagogik, idrott samt mitt individuella val som blev massage. 

Hittills har jag bara haft en pedagogiklektion, alltså det nya tillskottet. Det verkar ganska intressant baserat på hur lärarna framförde kursen när dem berättade om hur den kommer att se ut, vad vi ska få göra osv. Inte minst sagt så redan efter första lektionen skickade dem med oss en uppgift på att läsa igenom ett häfte för att få lite förkunskaper om vad vi ska påbörja nästa vecka. Jag tror och hoppas att detta blir bra för vad jag förstod så skulle vi, med denna kurs, få en stor förmån när det kommer till prov, uppgifter etc. 

Om vi lägger skolan åt sidan ett tag då? Jag mår helt okej. Omständigheterna suger och jag är fortfarande väldigt ledsen. Jag gråter på kvällarna. På dagarna. När jag vaknar. Ja, lite hela tiden men det hör ju till. Det blir lättare när jag har så fina människor i min omgivning. Som pratar med mig, som tröstar mig, som får mig att se ljuset i det mörka. Dem är så fina. Så bortsett från det negativa är resten väldigt bra. Jag är helt enkelt i en bra period. Bra vänner. Bra förhållande. Det är bra hemma, är inte alls samma bråkiga tonåring som jag var tidigare. Det flyter på helt enkelt.


Likes

Comments

Igår firade jag och Filip tre år tillsammans. Helt sjukt vad fort tiden går. Detta gjorde vi med bio återigen och denna gången såg vi War Dogs. Hade högre förväntningar på filmen, tycker att den var ganska seg och inte något värst händelserik, så 3/5 stjärnor. Dock var jag glad ändå för att vara där med honom och bara umgås räckte. Efter det åkte vi hem till Filip och sov där.

​Dessvärre fick jag reda på något mindre roligt idag under förmiddagen.. Vi har drabbats av två dödsfall på mammas sida av släkten. Just nu känner jag mest sorg och hopplöshet. Jag menar, kan man få ett sämre avslut på sommarlovet? Redan imorgon flyger mamma ner till sin hemby för att vara med på ceremonin som kommer att pågå ett par dar och kommer tillbaka den andra september. Tills dess lär jag vara frånvarande här, och jag tror och hoppas att ni har förståelse. Det enda som skulle kunna komma upp här inom den tiden är vad som hänt, men det är ännu oklart och samtidigt måste jag tänka ut vad som är och inte är passande att skriva om. 

Det är otroligt trist vad som har hänt. Vad jag finner ännu mer tråkigt är att detta gäller personer som jag träffade senaste gången när jag var i sex års åldern. Och nu är tiden ute. Det suger även att skolan sätter igång då jag jättegärna hade velat medverka under ceremonin då jag aldrig varit med tidigare. För såhär ligger det även till, tyvärr har jag knappt någon thailändsk släkt kvar. Mer om det lär jag täcka över i samma inlägg (om det blir något) som förklarar vad som hänt.

Ta hand om er. Ta hand om era nära och kära. Säg att ni älskar dem. Krama om dem extra hårt. Tiden varar inte för evigt.

Likes

Comments