Contains affiliate links

Hej!

Har verkligen känt mig jätteduktig i veckan. Har gjort engelskaprov, matteprov och dessutom satt jag och pluggade i tre-fyra timmar i sträck i torsdags! Var tvungen att göra allting som jag hade missat när jag var sjuk, dessutom har vi fått jättemycket uppgifter nu i veckan också. Det är helt sjukt hur fokuserad jag var haha, men jag kände verkligen att det var dags. Min hjärna fungerar verkligen så, antingen gör jag det helhjärtat eller så gör jag ingenting alls. Finns ingenting mittemellan.

Nu har jag dessutom ingen skola på tre veckor!😃 På måndag börjar våran praktik som vi ska ha i två veckor och jag är verkligen jättetaggad, bortsett från att jag måste vakna typ 05.00 första dagen eftersom att jag ska vara i Luleå 07.30, snark. Men det löser sig nog, ska prata med min handledare om jag kan komma lite senare istället. Kommer att vara på en förskola i centrala Luleå med de äldsta barnen som är mellan 4-5 år. Älskar verkligen barn, så det blir förhoppningsvis roligt. Sen efter det så är det höstlov!🍂

Kolla förresten vilka godbitar jag hittade! Finns inget bättre än kläder som är bekväma och dessutom riktigt snygga. LOVE IT

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Alltså jag har verkligen inte haft någon ork nu det senaste tiden. Har inte orkat blogga, dansa, städa, plugga eller nånting! Vart har min energi tagit vägen?

Jag har så mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Jag kan verkligen inte fokusera på nånting annat känns det som.. Inte ens saker jag brukar tycka är roligt. Dansen exempel, som jag brukar älska. Nu känns det bara som ytterligare en grej på min ''Att göra lista''. Förut var jag alltid så sjukt taggad på att dansa, nu vill jag bara sova bort alla problem känns det som.

Allting mellan mig och Lucas exempel. Vi ju är inte tillsammans längre som många kanske vet, men vi bor fortfarande under samma tak. Visst, han är fortfarande min absolut bästa vän som har stöttat mig och alltid funnits där i mina jobbiga stunder. Men allting blir för intensivt, vi båda måste få egentid och vara ifrån varandra ibland. Jag vill ju inte att våran vänskap ska bli allt för infekterad bara på grund av alla småbråk och för att vi har varit med varandra 24/7 i över ett år. Det går bara inte längre, det blir för mycket.

Alla de här småsakerna slukar all min energi.. Vet inte vad jag ska göra längre, känns som att jag inte räcker till.

Likes

Comments

Hej!

Nu börjar jag äntligen bli lite bättre från min sjukt jobbiga förkylning. I över en vecka har jag haft feber, varit täppt i näsan och på riktigt haft världens jobbigaste hosta. På grund av det så har jag inte kunnat sova eftersom att jag inte har kunnat andas. Så har knappt haft någon sömn på typ en vecka. Gud vad jobbigt det har varit!

Åkte till vårdcentralen igår för att kolla så att jag inte hade fått lunginflammation, men som tur var så hade jag klarat mig ifrån det. Så fick någon hostmedicin utskriven som har gjort så att jag äntligen har kunnat sova bättre. Det är grymt skönt att jag äntligen är på bättringsvägen iallafall.

Godnatt!❤

Likes

Comments

Haha, asså nej vad jag tycker synd om mina spanskalärare jag hade i 8an. Det kunde inte ha varit lätt med en jobbig unge som mig i klassen

Desperata??

Mycket bra inställning!

Haha ååh, kom ihåg när jag köpte en Ralph Lauren kofta för 1400kr bara för att alla i klassen hade fina märkeskläder.. Heheh, fett ovärt om jag får vara ärlig

Gilla om ni vill ha mer liknande inlägg!

Likes

Comments

Vad tycker du om skolan? - Alltså själva skolan är faktiskt helt okej, skönt med alla rutiner och att träffa folk och sånt. Sen kan det ju vara skitjobbigt ibland! Det tycker nog alla.

Vad är dina starkaste ämnen i skolan? - Alltså på gymnasiet är det ju svenska, har alltid haft lätt för att läsa och skriva. På grundskolan var jag väldigt duktig på de praktiska ämnena, speciellt musik och bild.

Vad är dina svagaste ämnen i skolan? - Engelska och historia! Sen är jag riktigt dålig på orientering också haha.

Vad går du för linje? - Barn och fritid.

Vad är dina framtidsplaner efter gymnasiet? - Drömmen skulle ju vara att plugga vidare till barn och ungdomspsykolog, men jag tar det bara som det kommer. :)

Bästa/sämsta med skolan? - Bästa är ju rutinerna och att träffa folk. Sämsta är ju alla de där långtråkiga lektionerna, all stress och att vakna tidigt.

Har du blivit mobbad? - Har haft tider då jag kanske inte varit så omtyckt av många i min klass. Allting började med ett litet bråk mellan mig och en tjej i klassen sen antar jag att det var rykten som gjorde så att väldigt många fick något emot mig och det gjorde mig väldigt ledsen. Folk snackade skit och sa väldigt kränkande ord till mig, så då blev jag väldigt utfryst. Dock var jag väldigt liten då, men det sitter ju kvar. Usch, sånt är det värsta som finns. Tyvärr så sker mycket av all mobbning på skolan, så ta hand om varandra.❤

Likes

Comments

Som jag har längtat efter att göra något åt mitt hår! Det kanske inte syns så jättemycket på bild men meningen var iallafall att det skulle bli ombre med brunt upptill och ljusare/blont nertill. Är riktigt nöjd faktiskt!👼

Likes

Comments

Hej!

Många kanske ser ADHD och ADD som en funktionsnedsättning, men för mig är det väldigt mycket positivt med det också! Utan min ADHD/ADD så skulle jag verkligen inte vara den person jag är idag. Så här kommer några saker man kanske bör veta om man lever med någon som har ADHD. (Detta är av mina erfarenheter)

1. Känslor och intryck blir 10 gånger starkare.

När man är arg så är man förbannad, när man är ledsen så är man förkrossad men när man är glad så är man överlycklig! Men tro mig, folk som lever med ADHD sprider också väldigt mycket kärlek och glädje.

2. Man talar först och tänker sen.

Man har oftast inga problem med att tala öppet och ärligt. Ibland kan det kanske komma ut lite för mycket ord, också kanske man kan vara lite klumpig med vad man säger och vart man säger det.

3. Folk med ADHD brukar vara väldigt driven och kreativa.

Många med ADHD har ofta ett överflöd av kreativitet. Många brukar också vara väldigt framåt och driven! De brukar ha väldigt lätt att lära sig och bli duktig på de som intresserar dom. Väldigt många artister, musiker, konstnärer och företagsledare lever faktiskt med ADHD.

4. Inget tålamod och har svårt för att hålla tider.

Oftast vill man att saker ska hända exakt NU på en gång. Om det inte går så kan man bli väldigt frustrerad. Många har även svårt att hålla tider och kommer ofta/alltid försent till viktiga möten, skolan eller jobbet.

5. Många har en väldigt unik och charmande personlighet.

Även fast man lever med samma diagnos så har man ju inte samma personlighet. Men det man brukar ha gemensamt är att man är väldigt varmhjärtad och brukar ha en charmerande personlighet.

6. Ibland har man hur mycket energi som helst och ibland är man helt slut och orkar knappt röra sig.

Ibland kanske folk undrar hur man orkar ha så extremt mycket energi ibland liksom vara ''uppe i taket'' och vill hitta på saker hela tiden. Om man inte gör något så blir man uttråkad och rastlös. Men tro mig, ibland tar den energin slut och man orkar inte göra nånting alls och vill bara ligga och dö i sängen.

7. Ibland är man i sin egna lilla värld.

Du kan sitta och prata med mig och jag kan verka lyssna på dig, men egentligen sitter jag i min egna lilla bubbla och tänker på helt andra saker. Det är verkligen inte för att vara elak eller respektlös utan ibland kan man helt enkelt inte kontrollera det.

Likes

Comments

Hej!

Nu på senaste tiden har mitt mående verkligen varit som en berg och dalbana. Vissa dagar har jag mått jättebra och vissa dagar har allting bara varit piss, verkligen.

De senaste dagarna har jag mått riktigt dåligt. Det har hänt så mycket så att jag själv inte riktigt hänger med och då har jag väldigt svårt att kontrollera mina känslor, tårarna kommer lite när dom vill liksom. De största problemen som har varit är väl alla bråk mellan mig och Lucas. Jag hatar verkligen att bråka och tjafsa, men vi två har varit med varandra varje dag i över ett år och då blir det ju lite för intensivt ibland.. Så det är tyvärr inte så bra mellan oss just nu. Så just nu försöker vi vara ifrån varandra på mycket som möjligt just eftersom att det har blivit för intensivt med allting. Man behöver ensamtid ibland också, och oavsett om jag och Lucas är tillsammans eller inte så kommer vi alltid vara goda vänner. Bara vi löser de bitarna vi måste jobba på.

Har tänkt på en sak. Ibland känner jag mig så himla ensam även fast jag har så himla många fina människor som bryr sig om mig. Det kanske är lite mitt egna val egentligen eftersom att jag typ bara vill isolera mig själv när jag mår dåligt och liksom bara dra mig undan ibland. Jag vill inte att folk ska se att jag mår dåligt, jag vill bara visa den där glada och spralliga Julia som jag egentligen är.

Kändes skönt att lätta på hjärtat litegrann. God natt!

Likes

Comments

JAG HAR ALDRIG VARIT OTROGEN - Nej

JAG HAR ALDRIG VARIT FÖRÄLSKAD I EN KÄNDIS - Ja, jag var fett kär i Omar Rudberg för några år sedan haha.

JAG HAR ALDRIG SKRIKIGT ÅT MINA FÖRÄLDRAR - Joo

JAG HAR ALDRIG GRÅTIT UTAN NÅGON DIREKT ANLEDNING - Haha yes, många gånger faktiskt

JAG HAR ALDRIG VARIT I USA - Nej

JAG HAR ALDRIG BRÄNT MIG PÅ EN CIGARETT - Jo

JAG HAR ALDRIG HAFT EN KÖNSSJUKDOM - Nej

JAG HAR ALDRIG VELAT SLÅ EN KOMPIS PÅ KÄFTEN - Hahah jooo

JAG HAR ALDRIG VARIT BEROENDE AV KOFFEIN - Yes, drack energidricka varje dag förut. Not good

JAG HAR ALDRIG FLÖRTAT MED EN LÄRARE - Nejj

JAG HAR ALDRIG LJUGIT FÖR ATT SKYDDA EN VÄN SOM HAR VARIT OTROGEN - Nej

JAG HAR ALDRIG VARIT KÄR I NÅGON SOM ÄR FLERA ÅR YNGRE ÄN MIG - Nä

JAG HAR ALDRIG VARIT KÄR I NÅGON SOM ÄR FLERA ÅR ÄLDRE ÄN MIG - Jo

Tryck här för att komma till min förra ''Jag har aldrig''

Likes

Comments