Det här har varit den sämsta sommaren vädermässigt jag har varit med om faktiskt, men ändå en av de mysigaste om man räknar bort vädret. Fast det är sjukt hur fort sommaren bara sprang iväg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Nu är det inte länge kvar av denna sommar. Om en vecka börjar skolan! Herregud, detta sommarlov har gått så himla fort. Helt ärligt så längtar jag till skolan väldigt mycket, det ska bli så skönt att få rutiner och sånt igen. Jag tror att det här kommer bli jättebra för mig med tanke på att mitt mående har blivit så himla mycket bättre sen jag började med antidepressiva mediciner och dessutom så ska jag börja en ny linje som jag ser väldigt mycket framemot! Tryck här om du vill veta mer om varför jag byter gymnasielinje.

Och en till sak jag ser framemot så himla mycket är att jag ska börja min älskade dans igen!! Har saknat dansen väldigt väldigt mycket. Jag tog en paus förra året från dansen för att jag mådde så sjukt dåligt så att jag till och med tappade intresset för det som fick mig att må som bäst. Då var det illa. Men nu tycker jag att allting ser mer och mer ljust ut för varje dag. Det var väldigt längesen jag kände så👼

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Allt började med att jag låg i sängen och hade tråkigt och började läsa en inredningsblogg och då fick jag på riktigt världens städryck! Jag gick till stan och köpte en klädhängare, sen storstädande jag och Lucas hela dagen. Bortsett från när vi åkte till Vibbyn och grillade med Lucas familj.

Vilken skillnad!! Tyvärr har jag inga bilder på hur det såg ut innan. Men helt ärligt så var det KAOS, verkligen hehe.

Det var väldigt skönt att ta en paus från städningen och åka och grilla. Riktigt gott och riktigt mysigt var det! Också plockade vi även lite hallon och blåbär, mumma.

Likes

Comments

Pest eller kolera går ut på att man har två alternativ, och man måste välja ett av påståendena man helst skulle ha gjort av dom två (kanske inte så bra) alternativen

ALLTID VARA UPPKLÄDD I FINKLÄDER eller ALLTID HA PÅ SIG MJUKISBYXOR OCH HOODIE - Lätt mjukiskläder<33

MAT I HÅRET eller HÅR I MATEN - Då väljer jag hellre mat i håret

BORSTA TÄNDERNA MED KAVIAR eller ÄTA EN MACKA MED TANDKRÄM PÅ - Då borstar jag nog tänderna med kaviar, haha blä

SNÖ PÅ MIDSOMMAR eller ÖSREGN PÅ JULAFTON - Regn på julafton

SPOLA FRAM TIDEN 5 ÅR eller SPOLA TILLBAKA TIDEN 5 ÅR - Spola fram!

VETA NÄR DU SKA DÖ eller VETA HUR DU SKA DÖ - Då vill jag hellre veta hur jag ska dö

HA EN SVANS eller HA TVÅ SMÅ HORN - En svans

ALDRIG MER FÅ TVÄTTA HÄNDERNA eller ALDRIG MER FÅ BORTA TÄNDERNA - Aldrig mer få tvätta händerna, det finns ju dusch och handsprit

VARA DÖV eller VARA BLIND - Döv

VARA RIK MEN HATAD AV ALLA eller VARA FATTIG MEN OMTYCKT AV ALLA - Fattig och omtyckt

FÅ TIO BARN eller INTE FÅ NÅGRA BARN ALLS I RESTEN AV DITT LIV - Då har jag tio barn och är med i familjen annorlunda hihi

Likes

Comments

Hej!

Oj vilken dramatisk rubrik. Det var inte så hemskt som det låter. Ajja, kväll var jag och Lucas iallafall med Agnes och Ben (ovanligt) och åkte lite gummibåt. Lucas hittade en gummibåt hos sin pappa som dock bara är till för en person, så vi fick åka en och en. Dock var det bara jag och Ben som vågade åka eftersom att gummibåten var lite ostabil. Men blev väldigt blöt om rumpan eftersom att den läkte in lite vatten.. Fast det överlevde jag ju. Haha, men mysigt var det! Bortsett från att jag var lite tjurig mot Lucas hehe, sorrisorri😘

Godnatt hörrni!❤

Likes

Comments

Contains affiliate links

Likes

Comments

Vem av oss är sämst på engelska? - Jag

Vem av oss är sämst förlorare? - Jag, helt klart

Vem av oss använder snapchat mest? - Lucas

Vem av oss är sämst på att svara i telefonen? - Lucas!

Vem av oss har bäst självförtroende? - Asså det beror på i vilken sammanhang, båda har hyfsat bra självförtroende skulle jag säga

Vem av oss tar längst tid på oss på morgonen? - Lucas!

Vem av oss har sämst tålamod? - Jag, asså verkligen

Vem är smartast? - Båda vi är smarta på olika sätt. Det som är så bra är att det jag är dålig på är Lucas bra på och tvärtom!

Vem är latast? - Jag, hihi

Vem av oss har störst sannolikhet att bli författare? - Jag

Vem av oss har kortast stubin (blir lättast arg)? - Jag

Vem kör bil bäst? - Lucas

Vem gillar godis mest? - Lucas

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag och Lucas varit med Agnes och Ben hela dagen. Vi fick nå impuls att vi skulle åka och köpa en gummibåt och paddla lite gummibåt ikväll, men det sket sig eftersom att vi inte hittade någon gummibåt haha. Så jag köpte en håv istället!

Så ikväll tänkte vi åka och fiska istället (dock hatar jag fiskar, är så sjukt rädd för dom så undrar hur det här kommer gå). Dessutom är jag inte direkt någon friluftsmänniska alls också kan jag inte hantera fiskespön så det fick bli en håv istället. Lite mysigt ändå att typ göra upp en brasa och fiska lite. Dock tror jag att det typ bara blir boysen som fiskar.😄

Titta vad fina kompisar vi fick idag förresten!

Igår träffade vi även Emmy och Dennis och åkte lite bil och snackade och hade det allmänt trevligt. Gissa vad vi såg då? Jo, värsta största rökmolnet. Så då åkte vi ju och kollade vad det var också var det något förråd som hade brunnit (säker nå skitungar som tyckte det var roligt att tända på) också hade elden även börjat sprida sig mot skogen!

Ha det bäst allihopa!❤

  • Vardag

Likes

Comments

JAG HAR ALDRIG TAPPAT MIN MOBIL I TOALETTEN - Faktiskt inte!

JAG HAR ALDRIG FUSKAT PÅ ETT PROV - Haha, jo det har hänt.

JAG HAR ALDRIG FLÖRTAT MED EN KOMPIS POJKVÄN/FLICKVÄN - Nej

JAG HAR ALDRIG SOMNAT PÅ JOBBET/SKOLAN - Haha jo jag har somnat på skolan några gånger.

JAG HAR ALDRIG RÖKT EN CIGARETT - Jo

JAG HAR ALDRIG BRUTIT NÅGRA BEN - Om fingrar och tår räknas, annars nej.

JAG HAR ALDRIG VARIT GRAVID - Nej

JAG HAR ALDRIG VARIT OLYCKLIGT KÄR - Jaa, haha värsta som finns ju.

JAG HAR ALDRIG GÅTT EN OMVÄG PÅ STAN FÖR ATT SLIPPA TRÄFFA NÅGON JAG INTE GILLAR - Jag tror att det har hänt någon gång faktiskt.

JAG HAR ALDRIG SETT EN ORM - Jaa, fick bokstavligen panik.

JAG HAR ALDRIG HAFT EN PROFIL PÅ EN DEJTINGSIDA - Yes

JAG HAR ALDRIG SAGT TILL NÅGON ATT JAG HATAR HONOM/HENNE - Jooo

JAG HAR ALDRIG SUTTIT I FYLLECELL - Nä

JAG HAR ALDRIG SNATTAT - Jo

Likes

Comments

Hej!

Som ni kanske vet nu så har mitt mående inte varit på topp den senaste tiden. Därför tänkte jag skriva upp 7 saker som gör mig lite gladare och piggar upp mig även när vissa dagar är tyngre än andra.

1. Umgås med folk som ger en positiv energi.

Även när man mår dåligt så är det jättebra att komma ut, prata med folk och umgås med folk som ger en positiv energi. För det är ju faktiskt så att vissa personer tar ens energi och vissa ger en energi. Så är det iallafall för mig. Ett tips: Isolera dig absolut inte! Då mår man bara ännu sämre. Det har jag lärt mig..

2. Planera in spännande saker.

Jag älskar att sitta med en kompis eller en familjemedlem och bara planera in roliga saker! Exempel ''Om två månader åker vi utomlands'' eller ''I helgen så äter vi ute någonstans och sen går vi på bio'' eller ''Om ett halvår så skaffar vi en hundvalp'' eller vad som helst! Jag älskar att sitta och planera in saker, visst ibland kanske inte allting går som man vill. Men det är verkligen så himla kul att sitta och planera enligt mig.

3. Musik.

Det är verkligen något som får mig att må bra. När jag är ledsen så får musik mig att bli lugn, samma sak när jag är arg och när jag är glad så blir jag bara ännu gladare av musik. Bästa medicinen ever!

4. Komplimanger.

Vem blir inte lycklig av komplimanger? Någon behöver bara säga att jag har fina kläder som blir jag så sjukt himla glad. Finns inget bättre än att få komplimanger, då blir man ju verkligen lycklig på riktigt.

5. Shopping.

Älskar känslan när man fyndar nya kläder, skor eller andra saker man bara älskar.

6. Orden ''jag saknar dig''.

Man känner sig så uppskattad att ens närvaro betyder så mycket för någon annan!

7. Skriva av mig.

Jag mår så bra när jag får sätta ord på vad jag känner och hur jag tänker. Det är väl den största anledningen till att jag skaffade en blogg. Älskar även att få feedback!

Likes

Comments