Hejj. Idag ska jag och familjen åka till Västervik och vara med några bekanta och bada. Sen ikväll ska jag nog bara ta det lungt och kolla film:) Hoppas att ni har en fortsatt bra dag :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I lördags åkte jag och familjen till Kalmar och hade det riktigt mysigt. På kvällen träffade jag mina vänner och vi var och åt pizza och pratade, det var meningen att jag skulle sova över med en av tjejerna men jag kände att jag inte mådde så bra och när vi tog tempen hade hsg hög feber så jag fick åka hem. Idag har jag mest sovit och ikväll ska jag nog ha filmmaraton. Men jag hoppas att alla har en fortsatt bra söndag 😊


Likes

Comments

Ikväll körde jag och familjen paketleken. Det var kul och jag känner mig nöjd med min vinst. När det va slut skrek de flesta av oss av antingen glädje eller sorg. Några blev sura och några blev överlyckliga men vi hade ändå ganska kul.


Likes

Comments

Så idag har jag och brosan varit och åkt skridskor som var riktigt mysigt. Nu är vi påväg hem och ska kolla film sen när vi kommer hem.

Likes

Comments

Igår hade jag och några tjejer lite julfirande. Vi hade det riktigt mysigt och fick besök av Tomten. Det var riktigt kul och jag hoppas att det blir ett lika roligt firande nästa år.
Likes

Comments

Det är måndag morgon och jag går mot bussen. När jag vänder mig om ser jag en vacker himmel.

Likes

Comments

Idag är det 3:dje advent, tänk vad snabbt tiden går. 😊

Likes

Comments

Hejj hejj, idag är det fredag och har bestämt med några vänner att vi ska äta pizza sen ha filmmys. Så det ska bli kul :) Det var allt jag hade att skriva men hoppas att alla har en fortsatt bra vecka :)

Likes

Comments

Hejj idag har jag varit i Kalmar och schoppat lite. Jag hittade inte så mycket åt mig utan köpte mest julklappar men jag hittade lite saker år mig.
Jacka från New yorker 399 kr
Mössa från New yorker 59 kr
Tub halsduk från New yorker 99 kr
Vantar från Cubus 99 kr
Stickad tröja från Ginatricot 199 kr


Likes

Comments

Hejj hejj, idag har min dag varit full med saker att göra, efter skolan åkte jag hem och åt mat och sen hade jag min gitarr lektion halv 5 och sen när mamma skulle hämta mig och min kompis kom hon 20 minuter för sent. Jag kom hem igen 20 över 5 och hoppade in i duschen och sen hade jag läxor. Så ja detta var min dag. :)

Likes

Comments