Header
View tracker

Jag uppdaterar min blogg extremt sällan som ni kanske ser, ni som är kvar. Har ingen energi till att lägga ut bilder och greja. Men nu, idag så skriver jag ändå ett litet inlägg. Varför? Jo, har en viktigt uppgift om Kalla kriget i historia som jag ska skriva på. Tyvärr är den inte så jätterolig vilket gör att jag hellre skriver ett inlägg. Är dock skönt för detta är en av dem sista uppgifterna som ska lämnas in innan skolan är slut. Tjugo dagar kvar till studenten och skolan lugnar äntligen ner sig lite. Karnevalen är på gång, sommarjobb är fixat och filmanalysen är färdigskriven och inlämnad. Känns så jäkla skönt att den är klar nu. Tjugotre frågor och fyra tusen ord senare...Tack och hej vad skönt de var. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ja vet att jag måste vara helt säker om jag vill tatuera mig, den ska ju sitta där ett tag. Men vill verkligen göra det,  nej jag vet inte vad men något. Vill också pierca mig, helst septum men jag har absolut ingen aning om jag ser ut som en tjur eller om det faktiskt kan bli snyggt. Enligt mina föräldrar kan det dock aldrig vara snyggt. Tänkte bara slänga in detta för vill göra nått. Ibland får jag ett moment där jag verkligen vill typ pierca mig och sen går det över efter ett tag.  Det är dock synd om man tatuerar sig och tröttnar efter en månad. Därför får man välja något som aldrig går ur tiden. Lite spontan skit från mig, hej.

Likes

Comments

View tracker

Hejsan på er. Hur är de med er? Bara bra.Jag och Johanna hade en mycket kort stund i skolan då vi skrattade åt bilder när vi hade gråa tröjor. Ja, det låter som de tråkigaste någonsin men det är ett internt skämt. För under en viss period hade jag en grå tröja på mig hela jäkla tiden. På helger hade jag en finare grå, på vardagar en lite enklare. Därför tänkte jag att jag skulle ta lite porträttbilder utomhus idag och vad tog jag på mig, grå tröja. Det syns inte på bilden men hade även grå mjukisbyxor. Noterade ni nu hur hela detta inlägg ändå hade en mening och en liten historia. Ni fick veta något nytt. Var de speciellt förväntat? Nej precis. Hej.

Likes

Comments

Jaa, köpte en till foundation och en BB-cream idag. För att vill ha som bara jämnar ut lite då jag faktiskt har mycket bra hy om man bortser från att jag är lite torr. Sen en foundation från Max Factor, har inte provat någon därifrån så nu vart de tydligen dags. Har mig en liten samling nu kan jag väl ändå säga. Känns bra, nu vill jag bara ha varmare tider så att jag kan sluta vara så torr. Om ni vill veta så är det just alltid under den kalla tiden på året jag blir torr i ansiktet. Kan vara värdefull information. För övrigt är min favorit-foundation Nude Sensation från Isadora, fast den som vanligt är en aning mörk är den görfin på. Ser enligt mig naturlig ut och passar min hudtyp perfekt eftersom det är olja i. Finfin.

Likes

Comments

Idag är alla hjärtans dag vilket ni troligtvis redan vet om ni använder någon typ av sociala medier. För fan va de står överallt. Antingen är det folk som säger att dem hatar denna dagen eller bilder på saker dem fått från sina älsklingar. Själv så är de första gången i hela mitt liv jag spenderar alla hjärtans dag men någon. Alltså någon som betyder det där extra för mig. Fick en ask med choklad för att, gott. 

Jag kan inte säga att det känns speciellt. Denna dagen är lixom ingen milstolpe i mitt liv som typ att fylla 18. Men uppskattar alltid att få saker. Det tror jag faktiskt att alla gör, eller dem flesta. Ne, nu ska jag sluta. Pratar med Johanna i facetime, ska dit en sväng och fota lite, umgås och ja. Ni får ha de. 

Likes

Comments

Hej på er. Eller du. Idag har jag legat i min säng 80% av tiden. Känns helt okej. Är inte en sån person som får ångest över att inte göra nått. Ska fortsätta så. Hej. Svar ja, detta inlägget gjordes endast för att fördriva tiden. Därav sög det.

Likes

Comments

​Fredag och lov. Tack o lov(hehe). Nej men nu är det lov, nu kan jag skita i allt som har med skola att göra i en vecka. Nästan, en uppgift som ska in annars är de tomt på schemat. Köpte nya underkläder från Kappahl, handlar aldrig där pga. går aldrig in där. Vet ej varför. Kul information, slösa pengar är en bra hobby som jag tänker fortsätta med. Ni får ha de, ska äta.

Likes

Comments

Här uppdateras det nästan mer@rosenbergjulia