Hejsan hejsan. Ännu en skolvecka är snart över och det är helg. Så det rullar nu för tiden. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag sen helg. Sen upprepar man det om och om igen. Något att se fram emot vilket är bra men man kanske önskar att man hade en resa eller annat roligt event på gång man kunde blicka mot. Så är tyvärr inte fallet utan jag kör på min måndag, tisdag-helg taktik. Tycker den funkar bra, veckorna går fort vilket gör att det fortare går mot helg men samtidigt är det lite läskigt att det går så jäkla fort. Såg fram emot Egypten i ett flertal månader och nu är det över. Jag och min familj jämförde det lite som när man lägger ner flera timmar på att laga en måltid som sedan äts upp på typ tio minuter. Man får bara hoppas att det är värt besväret annars vette fan.

För övrigt hade jag en bra semester. Lite ljusare hår och lite, med betoning på lite brunare ny. 7 av 7 soliga och varma dagar vilket var lyckat. 7 av 7 dagar där jag använde min kamera. 7 av 7 dagar jag mådde okej både i huvudet samt kroppen. Har inte spenderat så mycket tid med min familj som jag har gjort på denna semestern. Finns inte så mycket mer att säga om semestern egentligen förutom att det troligtvis var den sista med hela familjen.

Föresten så är väl det största målet eller punkten just nu att gymnasiearbetet ska blir klart. Ligger i bakhuvudet hela tiden...vill bara blir klar men jag och Johanna är på gång. Rullar på och vi är snart klara.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Svar ja, jag har redan använt denna bloggen tidigare och lagt upp säkert hundra inlägg. Dessa inlägg är borttagna sen ungefär en timme sedan på grund av att jag fick nog på att ha dem där. Bilderna var inte toppen och skrev inte något värst kul i mina inlägg heller. I och för sig så händer inget speciellt i vardagen känns det inte lika kul att skriva ett inlägg och spottar man ut ett ändå brukar det sällan bli bra. Om du frågar mig är det så i alla fall.

För er som har varit här innan så har det hänt en del sen senaste inlägget som var innan sommaren 2016. Jag har gått från blond till rosa och nu tillbaka till blond. Att det skulle bli rosa var inte planerat, eller det var väl lite planerat men inte att det skulle bli en så mättad rosa som det blev utan mer en extremt ljus knappt märkbar ton. Detta blev ett totalt misslyckande men tur i oturen så fortsatte jag med det rosa. Då färgen började gå ur och håret gick tillbaka mot en gulare och mer blond ton tyckte jag det blev tråkigt vilket gjorde att jag tog i mer rosa. Precis som att klippa av sig hela håret har jag alltid viljat prova någon "konstig" hårfärg och tja, den punkten kan vi stryka över nu. Men då studenten närmar sig var det dags att gå från rosa till något som inte var lika woah. Så nu är Julia blond, en aning gul men till största delen blond och jag stortrivs.

Förutom en drastisk förändring för mitt hår har det också varit en omställning att gå från ett förhållande till att stå på egna ben och möta singellivet. Har ärligt talat varit något av det svåraste jag gjort trots att jag också har haft och fortfarande har en extremt rolig tid. Efter att jag och min allra närmsta gått skilda vägar har min vänskap med många andra förändrats och blivit starkare. Vet inte vad jag förväntade mig av "att leva singellivet" men jag tycker väl att det är okej. Mycket fix och mycket festande har väl varit två stabila ingredienser i mina helger men jag klagar inte. Trots att jag saknar allt jag hade i ett förhållande så behöver jag vara singel just nu. Jag tar studenten och vem vet vart jag hamnar då? Jag kanske stannar i Lidköping resten av mitt liv eller flyttar till andra sidan jorden. Jag vill helt enkelt inte ha något som håller mig tillbaka utan tvärt om, en hand som hjälper till att pusha ut mig att göra saker jag alltid viljat göra.

Ni som tidigare läst eller främst av allt ni som vet vem jag är sen innan kommer nog ihåg att jag hade en a-traktor. Jag kommer ärligt talat inte ihåg om jag hade körkort när jag gjorde mitt sista inlägg men jag tvivlar på det. Vi utgår ifrån att jag inte hade körkort. Den 21 januari 2016 fick jag äntligen mitt bil-körkort och det är något av det bästa på hela det året. Något månad efter kom mor och far hem med RUT, alltså en bil men RUT som registeringskylt så det har lyckats bli en grej. Jag ÄLSKAR att köra bil eller nästan vilket fordon som helst förutom typ cykel. Varför är jag inte säker på men det är nästan alltid lika skönt att sätta sig bakom ratten i den bilden man är van vid och köra oavsett mål eller tid på dygnet. Trots att man får en del klag på sin fina bil tycker jag ändå om den för att den är min och av någon konstig anledning får jag ett konstigt band mellan sånna här saker. Min bil, min smutsiga och slitna pärla.

Nu är det bara att blicka framåt för att det är fan inte långt kvar till student nu. Klänningar beställa, studentmössa samt studentkläder beställda och en himla massa pengar i klasskassan för att betala för hela denna tillställningen. Jag ser fram emot denna dagen samtidigt som jag är lite orolig, vad händer sen? Förutom en student att se fram emot ska jag tillbaka till Egypten för en vecka i värmen. Trodde den förra resan skulle bli den sista med familjen men nu är det bokat och klart. Mer sol, mer värme och en massa bad. Ska försöka ta ännu fler kort denna gången samt försöka att inte bränna mig lika illa som förra gången. I vilket fall är jag bara glad att få komma bort från skola och vardagen lite. Blir som en veckas paus från allt och det behövs. Tänkte ta en liten paus nu med, och sova. Godnatt på er.

Likes

Comments

Här uppdateras det nästan mer@rosenbergjulia