​Snart fyller jag år!! Som jag väntat. Att fylla år i december är inte alltid jätte kul då man får vänta på allt mycket längre än sina andra vänner som fyller år tidigare. 

Vad jag önskar mig i present är

-Anastasia cream contour kit


-Anastasia dip brow


-Real techniques borstar, två olika kit Detta är vad jag kommit på hittills och de finns stor sannolikhet till att jag får det eftersom att de bara är 3 olika saker som jag önskar mig, haha. 
Kommer inte på något mer att önska mig men vill ändå lägga till något mer på listan, några förslag? 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Måndag: Plugga och bara ta det lugnt

Tisdag: Rida och Erik följer med till stallet

Onsdag: Plugga inför prov på torsdag

Torsdag: Inget planerat men ska vara med Erik

Fredag: Inget planerat, vara med Erik

Lördag: Inget planerat, vara med Erik

Söndag: Rida

Ska försöka få fram lite bilder på hästen jag rider för att sedan berätta lite mer om honom i ett inlägg. Likes

Comments

Jag är en vinter människa, ingen tvekan! Jag bara älskar allt som har med det att göra.. Jag fyller år i december, det är julafton, nyår närmar sig och snön kommer förhoppningsvis i tid. Bara kolla på bilderna och säg inte att ni inte blir sugna och får ett pirr i kroppen.


Likes

Comments

Vad tycker ni om den nya kollektionen hos HM?
Balmain är något som nyligen kommit ut i HMs butiker och webbshops.
Personligen tycker jag verkligen inte att jag hittar något fint som jag själv skulle kunna bära! Alldeles för mycket mönster och färger för min smak. Jag kan verkligen inte se mig själv i dessa kläder. Har sett flera videos på Facebook där dom visar hur hysteriskt det var vid första öppningarna av HM när Balmain kommit in. Helt sjukt hur människor betedde sig illa mot varandra för att få de plagget de ville ha!

Likes

Comments

Har verkligen haft en så mysig fredag, började med att vi gick till vetekatten, ett café som är mer som ett konditori och har en lite äldre stil om man säger så! Om ni inte varit där är det absolut något rekommenderat, det ända negativa är att de är ganska dyrt..
Operan vi var på var ganska långtråkig då själva teatern som dom gjorde inte innehåll någon riktig mening eller hur man nu ska förklara det.. men vissa av de som sjöng hade helt otroliga röster! Wow alltså.
Nu sitter jag iallafall på bussen på väg hem och håller på att hungra ihjäl.
Här är lite bilder från dagen :)

Likes

Comments

Måndag- skola, sälja ett träns och sen plugga.
Tisdag- skola, rida och kanske träffa Erik.
Onsdag- Upp klockan 5 för att åka till Romme hela dagen.
Torsdag- Skola, Inte mycket planerat efter.
Fredag- skola, Träffa Erik.
Lördag- Får se framöver vad planerna blir.
Söndag- Får se framöver vad planerna blir.

Likes

Comments

Som rubriken lyder, jag är helt slut!
Mamma och jag hade bestämt oss för att ta ett gympa pass i stora hallen tillsammans med en grupp, vilket vi gjorde. Men vi kom en halvtimma för tidigt så då valde jag att köra lite styrka den tiden. Jag körde mest armar och rygg. Sen kom gympa passet, det var grymt kul men otroligt jobbigt! De var övningar med allt ifrån kondition, styrka, uthållighet osv.
Det höll på en timma utan någon paus och passet avslutades med vila och stretching.
Allt blir så kul när man känner framstegen och hur bra man kan göra ifrån sig.

Likes

Comments

Tycker du att det är tråkigt att allt är samma, likadant hela tiden? Nu tänker jag på utseendet. Har du någon gång funderat över vad du skulle kunna förändra utan att det skulle sticka ut alldeles för mycket på ett negativt sätt? Tro mig, den tanken har fallit mig många gånger. Jag har alltid haft samma långa vågiga hår, samma tråkiga kläder i garderoben och samma smink. Allt blir så fyrkantigt om vardagen och man tröttnar ganska fort.
För ungefär 2 veckor sedan gjorde jag något jag aldrig skulle kunnat öppna ögonen för förut.. Jag klippte axellångt hår!

Mitt hår har alltid varit med topparna mot byxlinjen med tråkiga vågor som jag var tvungen att förstöra med plattång varje dag för att känna mig nöjd. Jag ändrade färg på håret två gånger för att jag ville få lite skillnad men inte mycket hände och håret bara slets och blev trassligt. Nu bestämde jag mig för att klippa av det och känna på lite förändring! Det blev verkligen skillnad och så otroligt skönt att sköta om. I början var det riktigt jobbigt att inse att allt hår var borta som man länge sparat på. Men idag är jag väldigt nöjd och stolt över att jag gjorde det för att se den stora möjligheten till en förändring. Men jag tror jag trivs bäst i lite längre hår faktiskt även fast att det är dubbelt så jobbigt att hantera...

Likes

Comments

Har precis varit ute och sprungit ungefär 2 kilometer. Skönt att få röra på sig lite! Sakta men säkert försöker jag bli bättre med min träning och kämpar så mycket jag orkar. 

Framsteg kommer sakta men säkert.

Likes

Comments