Hejsan!
Har just kommit in efter att jag har släppt ut hästarna och ska väl äta nån sen frukost tror jag😁

Kevin är i uppsala och ska köpa en till epa..😒 han kommer väl hem om nån timme..
När han kommer hem så ska vi göra oss klara för att åka upp till Hudik och umgås med Kevins klasskompis och hans tjej😊

Hoppas ni får en trevlig valborg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hålla igång bloggen var det va?
Som rubriken lyder, förlåt att jag inte har hållt de jag skrev i mitt senaste och första inlägg på den här bloggen. Jag vill kunna blogga för att jag vill skriva av mig allt jag tänker på och det lilla som händer i mitt liv. Men jag lider av deprisson och ångest så allt jag vill och ska göra blir oftast inte av. Men nu måste jag skärpa mig och försöka få upp minst ett inlägg om dagen.

Just nu sitter jag bara i soffan och kollar på lite youtube klipp. :)

Likes

Comments

Hejsan!
Idag satt jag och fundera på om jag skulle starta upp min blogg igen, tills jag insåg att det var allt för längesen jag använde den och inte kommer in.


Hursomhelst som ni ser i rubriken så är jag i fjällen men åker hem imorgon, känns tråkigt men skönt. Jag är här med pojkvännen å hans familj, vi åkte upp onsdags kväll och åker som sagt hem imorgon. :)
Vi har haft 4 mysiga dagar här i Funäsdalen med skoteråkning och mys.

Här kommer ni iallafall få följa mig i min vardag.
Jag är en tjej som snart är 17 år och bor i en liten by i Hälsingland, bor där med min pojkvän och hans familj. :)
Mamma och pappa bor också där men umgås bara med dom när det finns tid, nu låter det som att jag inte har så bra kontakt med mina föräldrar när jag förklarar men så är det absolut inte, det är bara så att jag bor hos pojkvännen men träffar mamma och pappa vid olika tillfällen för att dom är skild sen ca 11 år tillbaka. :)

Hoppas att jag kommer hålla igång den här bloggen och att ni som läser kommer tycka att det finns nåt intressant att läsa iallafall. :)

Nu ska jag packa lite inför hemfärd imorgon innan jag går och lägger mig, måste upp tidigt imorgon också och packa det sista innan vi åker 30 mil hemåt.

Godnatt!

Slänger in en bild från skoterturen igår också!

Likes

Comments