Allmänt

Made me sick.
Förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp. På torsdags kvällen blev det oväntat 250-dagars fest och utgång vilket var superkul!
Sen upp till skolan klockan 8 på fredagen, tror helt ärligt att jag fortfarande var full när jag vaknade, haha.
Fredagen bjöd på resturang besök och sedan hem och sova relativt tidigt då jag var trött efter torsdagen.
Well, Lördag. Lördagen hade ju ett äventyr att bjuda på, hade bar-marathon om man får lov att säga så. Det var inte riktigt planen men det blev så, vi startade kvällen på en bar här i Varberg som heter Nyfiket, satte oss och tog nån cider å snacka bara, sen gick vi till Oscars som även det ligger här i Varberg.
Sedan till tåget och mot Göteborg! Startade på excet, var där tills 3-4 på natten, sedan tog vi några snabb besök på Valand och sen även Park Lane.
Efter det var klockan ungefär 5 och jag har nog aldrig varit så trött innan, men men vi gick nog runt hela stan för att hitta centralen igen. Slutade till sist att några kompisar kom och hämtade oss i Göteborg och körde oss till Varberg. Var väl i Varberg runt 7, sov sedan till 17,00 på eftermiddagen haha!
Men det var iallafall vad som hänt sedan i torsdags, igår var jag bara hemma för jag är så sjukt förkyld, så dagens planer kommer vara att ligga stilla i min säng, dricka te, och försöka bli frisk!
Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments