Header

Har komt inn i en sykt god treningsperiode akkurat nå, har begynt å trene mer styrke og har mer motivasjon enn noen gang! Er så gøy å slå sine personlige rekorder å se at en bare blir sterkere & sterkere, tidligere trodde jeg at løping var livet, men å kombinere dem er perfekt. Følte tidligere at jeg måtte bruke tiden på å løpe ettersom jeg spilte fotball og kondis var tingen... men har nå fått øynene opp for styrketrening.

Har noen mål for januar:

🌟Lære alle 3 spagatene

🌟Lære meg push up box jump! ( Blir så sykt inspirert av de som klare å hoppe opp 4 bokser, RÅTT!)

🌟 Komme inn i rutiner 🏃🔔

🌟Lære 20-30 spanske ord 🇪🇸

Til nå kan jeg vel si at jeg er sånn halveis i mål, om jeg klarer å mestre det vet jeg ikke.

TB - TIL SOMMER OG FJELL LIFE I BERGEN

  • 8 lesere

Likes

Comments

  • 68 lesere

Likes

Comments

God ettermiddag få jeg vel si, selv om jeg ikke sto opp for noen få timer siden... Bruker egentlig allitd være en morgenfugl, men har ikke komt helt inn i det nå etter mange dager med dårlig søvn på nettene. Kan hvert fall offisielt si at det er blitt vinter ute, nesten som "Winter Wonderland", har så sykt lyst ut å gå på ski, men formen er ikke helt bra ennå. Mye pudder og sikkert helt fantastisk føre! Tenker at jeg må prøve å komme meg ut i morgen, har nesten snødd i hele dag, men virker som det stoppet litt nå. Eneste som er kjipt er at det blir så fort mørkt.

Til nå i dag har jeg egentlig ikke gjort så mye annet enn å lage meg mat og søkt litt på turer til " Cape of good hope" i Sør-Afrika. Noen av de andre jeg reiser sammen med har funnet ut at vi kansje burde bestille tur ut dit før vi drar dit. Når vi er 8 stykker som reiser sammen sier det i seg selv at det ikke er bare bare å si LET`S DO IT! Alle har forskjellige meninger og tanker rundt hva man har lyst å gjøre, jeg er også usikker, men vet at jeg vil bruke en dag på å dra ut til "cape of good hope".

Noen som muligens har vært der tidligere, som kan gi noen tips? 🌟

Til lunsj bestemte jeg forresten for å lage speltlompepizza, super godt og enkelt!

Alt du trenger er

⭕ 2 lomper

⭕ 1 Avokado

⭕ Rødløk

⭕Ruccola - salat

⭕ Små tomater

⭕Annanasbiter

⭕Strynskinke ( evt spekeskinke)

⭕ Til fyll brukte jeg ketcup blandet med tacosaus ( litt sterkt )

Min favoritt, du kan seffølgelig toppe med akkurat hva du vil og evt bruke ost / kjøttdeig, men for en sunnere variant så er dette ett godt alternativ.


  • 209 lesere

Likes

Comments

Nå er klokken blitt 12 på formiddagen, skal prøve meg på jobb i dag... Føler egentlig ut som hodet skal eksplodere akkurat nå, men kommer seg vell når man har noe å gjøre. Har alltid en innbilling om at man blir fortere frisk om kroppen er i aktivitet, om det stemmer vet jeg da ikke helt.

Er som regel vandt med at livet mitt går i ett kjør, trening, jobb, trening, mat og søvn for det meste... så å skulle være hjemme å såvidt bevege en lillefinger er uvandt... Prøvde å trene i går, gjekk veldig bra der og da, men gjett hvor dårlig jeg ble senere på kvelden, vet ikke helt hvor mye jeg sov nå i natt. Men nok om dette, skal ikke ligge her å syns synd i meg selv, er jo de som har det mye verre enn meg!

Regner med dere kanskje vil høre om nyttårsforsettene mine, her er hvert fall noen få av dem:

⭕ Never give up 🙅

⭕Vær målrettet 🌟

⭕Lær deg 10 spanske ord hver dag (kansje litt høyt mål, men skal prøve) 🇪🇸

⭕Jogg 1-2 mil 3 ganger i uken 🏃

⭕ Backpacking - Be open, do things you normally don`t ( UTFODRE MEG SELV) ✈

⭕Bruke mindre tid på sosiale medier 📲

⭕Komme inn på medisinstudiet en plass 🎓

⭕ ZERO ALCOHOL ( Klarte meg uten nå ett halvt år, så skal se om jeg klarer ett helt! ) FINS ALLTID UNNTAK🐻

⭕ Tilbring mer tid sammen med familie og dem du er glad i ❤

⭕ Trening - Utforsk nye ting og lær deg ting du ikke kan💪


" Can`t wait to see the world" - Picture from London , few weeks before christmas 🌸

  • 219 lesere

Likes

Comments

HOLA! Som sikkert de fleste andre har jeg også funnet frem nye mål for året som kommer, akkurat begynnelsen for mitt år starter med influensa og sengen, 2 dagen... oh my gad, kjeder livet av meg! Hadde håpt på å få trene, gå på jobb and so on, men ble ikke helt som planlagt :/ Nå fokuserer jeg på å bli frisk så får jeg ta det derfra, rekner med at det kommer seg etterhvert :) Kan vell trøste meg med at det sikkert blir lenge til jeg blir syk neste gang, i hope!

Tenker å begynne å prøve å blogge litt igjen ettersom det er så gøy å se tilbake på, savner å poste alle bildene jeg tar og etterhvert skal jeg også ut å reise , så da føler jeg ett MUST for å oppdatere. For dere som lurer så er det bare i underkant av en måned til jeg setter kursen ut i verden!

Det har også kommet snø, noe som jeg virkelig elsker! Har ikke blitt så altfor mye skigåing de siste årene, men gjett om jeg skal utnytte dagene, dersom den holder seg her!

" TODAY WE START A NEW CHAPTER IN OUR LIFE, 365 BLANK PAGES , WE DECIDE WHAT GOES IN THEM, SO FILL THEM TO MAKE IT THE BEST CHAPTER EVER ❤ "

  • 407 lesere

Likes

Comments

Hola! Nå er sommeren over for de fleste og alle er tilbake til hverdagen. For meg har denne sommeren gått i bare jobb omtrent hver dag, så jeg føler ikke at jeg har hatt noe sommer... Tror det har noe med at været ikke har stått helt til forventningene heller.

Nå i går dro jeg en tur på Trollvasnykjen som er ett fjell opp i remmedalen på Stårheim. Er en bratt, men kort tur. Tror jeg brukte ca 50 min opp med noen få stopp på veien. Når jeg kom opp tok jeg en del bilder, før jeg dro ned igjen. 

Skulle på jobb så måtte skynde meg ned igjen. Når jeg nesten hadde komt meg ned igjen springende fra fjellet klarte jeg å trakke helt skjevt. Trodde først jeg skulle begynne å grine, gjorde sykt vondt og hørte ett lite knekk. Tror ikke jeg har brutt noe, ettersom jeg klarte å gå ned igjen med litt smerter. Så nå sitter jeg hjemme med en nesten firedoblet ankelkul... lite kult.

Hadde virkelig store planer om å starte uken ( Mandag) med en kick start på trening, men må nok sette den på vent enn så lenge.


 Håper alle dere andre har hatt en fin helg ✨

  • 517 lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hola! Etter en god og lang pause fra bloggen, tenkte jeg nå å prøve å begynne å oppdatere dere litt igjen. De siste to månene har gått sinnsykt fort med tanke på eksamener og dagen etter eksamen dro jeg hjem for å jobbe, har vell jobbet i ett strekk omtrent.. tror jeg har hatt sånn 3-4 fridager til nå, så kan vell si at jeg har vært på farten.

Nå den siste uken har jeg endelig fått treningsmotivasjonen tilbake, har vært deilig å bare kople helt av å gjøre andre ting enn å trene, men innerst inne kjenner jeg at trening er noe i livet mitt som jeg ikke klarer meg uten. Hver gang jeg trener får jeg ett hav av energi, selv om det ikke alltid er like lett å komme seg ut av sofaen og på med joggeskoene.

Målet mitt for treningen fremover er å bli sterkere i selve kroppen og å klare å løfte min egen kroppsvekt bedre enn hva jeg kan nå. Gleder meg virkelig til å lage nytt treningsprogram og starte for fult, der jeg forhåpentligvis ser fremgang!

Min lørdag blir tilbrunget hjemme med god mat og en tur på treningsstudio senere i kveld 💪 Ønsker dere dermed en fin lørdagskveld alle sammen!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Heihei, i går benyttet jeg meg å gå på fjellet ettersom det var nokså fint vær ute. Har vært hjemme en hel uke nå, feiret 17 mai, pugget til eksamen og diverse.

Nå er jeg Bergen igjen, kjenner det er godt å komme tilbake etter en periode hjemme. Sto opp klokken 5-6 i dag, så er ganske sliten allerede selv om dagen ennå er ung. Tenkte å prøve å komme meg på trening senere om jeg orker, før jeg drar på jobb i morgen tidlig. ( jobbehelg)

Likes

Comments