Header

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 218 lesere

Likes

Comments

Hola! Nå er sommeren over for de fleste og alle er tilbake til hverdagen. For meg har denne sommeren gått i bare jobb omtrent hver dag, så jeg føler ikke at jeg har hatt noe sommer... Tror det har noe med at været ikke har stått helt til forventningene heller.

Nå i går dro jeg en tur på Trollvasnykjen som er ett fjell opp i remmedalen på Stårheim. Er en bratt, men kort tur. Tror jeg brukte ca 50 min opp med noen få stopp på veien. Når jeg kom opp tok jeg en del bilder, før jeg dro ned igjen. 

Skulle på jobb så måtte skynde meg ned igjen. Når jeg nesten hadde komt meg ned igjen springende fra fjellet klarte jeg å trakke helt skjevt. Trodde først jeg skulle begynne å grine, gjorde sykt vondt og hørte ett lite knekk. Tror ikke jeg har brutt noe, ettersom jeg klarte å gå ned igjen med litt smerter. Så nå sitter jeg hjemme med en nesten firedoblet ankelkul... lite kult.

Hadde virkelig store planer om å starte uken ( Mandag) med en kick start på trening, men må nok sette den på vent enn så lenge.


 Håper alle dere andre har hatt en fin helg ✨

  • 247 lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hola! Etter en god og lang pause fra bloggen, tenkte jeg nå å prøve å begynne å oppdatere dere litt igjen. De siste to månene har gått sinnsykt fort med tanke på eksamener og dagen etter eksamen dro jeg hjem for å jobbe, har vell jobbet i ett strekk omtrent.. tror jeg har hatt sånn 3-4 fridager til nå, så kan vell si at jeg har vært på farten.

Nå den siste uken har jeg endelig fått treningsmotivasjonen tilbake, har vært deilig å bare kople helt av å gjøre andre ting enn å trene, men innerst inne kjenner jeg at trening er noe i livet mitt som jeg ikke klarer meg uten. Hver gang jeg trener får jeg ett hav av energi, selv om det ikke alltid er like lett å komme seg ut av sofaen og på med joggeskoene.

Målet mitt for treningen fremover er å bli sterkere i selve kroppen og å klare å løfte min egen kroppsvekt bedre enn hva jeg kan nå. Gleder meg virkelig til å lage nytt treningsprogram og starte for fult, der jeg forhåpentligvis ser fremgang!

Min lørdag blir tilbrunget hjemme med god mat og en tur på treningsstudio senere i kveld 💪 Ønsker dere dermed en fin lørdagskveld alle sammen!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Heihei, i går benyttet jeg meg å gå på fjellet ettersom det var nokså fint vær ute. Har vært hjemme en hel uke nå, feiret 17 mai, pugget til eksamen og diverse.

Nå er jeg Bergen igjen, kjenner det er godt å komme tilbake etter en periode hjemme. Sto opp klokken 5-6 i dag, så er ganske sliten allerede selv om dagen ennå er ung. Tenkte å prøve å komme meg på trening senere om jeg orker, før jeg drar på jobb i morgen tidlig. ( jobbehelg)

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Heihei! I dag har jeg brukt dagen min til å være sammen med to av gode venniner i klassen! Vi var først på kjemi forelesning, etterfulgt av shopping og spising! Alltid like koselig å spise ute sammen, var på en av mine favoritt restauranter nemlig Egon, syns de har skikkelig god mat der 😊

Senere i dag drar jeg på fysak, så kansje jeg poster noen turnebilder, om jeg får tid til å ta litt bilder!

Likes

Comments

Skrevet i : Hverdag

Hola people! Akkurat nå sitter jeg å nyter en god frokost, før jeg drar til skolen! Har ingen forelesninger i dag, så tenkte jeg bare skulle dra en tur for å få gjort litt skolearbeid , blir lange dager om en sitter hjemme.


Når jeg tenker på det så er det nå bare akkurat litt under en måned til min første eksamen, kjenner at jeg begynner å grue meg litt av tanken... Dette halvåret har gått sykt fort, skjønner ikke hvor alle dagene har blitt av. Denne uken kommer jeg nok til å sitte å se ned i exphil boken hele uken, skal ha breddetest den 12 mai, så merker at jeg begynner å kjenne presset. Syns ikke filosofi er det gøyeste, så føler det er ekstra hardt og vanskelig å få motivasjon til dette faget.

Todays outfit 

Likes

Comments

Skrevet i : TRENING

I går ( 16.april) dro jeg tidlig ut og satt kursen mot fløyen, skulle egentlig bare en liten tur på fjellet... men endte med at jeg gikk helt rundt Vidden! Var virkelig en sykt fin tur, noe jeg definitivt skal gjøre igjen senere! Senere i sommer skal jeg prøve å bestige nye å høge fjell som jeg ikke har utforsket ennå, kjenner at jeg allerede gleder meg, bare av tanken.

" CLIMB MOUNTAINS NOT SO THE WOLRD CAN SEE YOU, BUT SO YOU CAN SEE THE WORLD" 🔥

Endte til slutt opp ved Ulriken, syns i seg selv at veien ned derfra ikke var særlig fin... men når jeg kom dit var det virkelig herlig å se at turen gikk mot slutten. ( sykt sulten når jeg var nede igjen)-

Likes

Comments