hej 

Har inte bloggat på jätte länge men har inte haft tid, men jag har typ inte gjort något speciellt, var med engla och min lillasyster i lördags och då åkte vi till Linus och typ var med han tills det börja regna för då åke vi hem, men sen åkte vi till honom igen på kvällen aja men det var i allafall en rolig dag men annars har jag inte gjort mycket. 

idag har jag varit med mina kusiner vi åkte och plocka jordgubbar men mina jordgubbar är helt mosade för vi cyklade men aja ni får ha det så bra. 
Här är lite blandade bilder sen kolmården när vi var där med klassen jätte länge sen men men.. 

Puss 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej 

Igår kunde jag inte blogga för jag var med mina kusiner, och idag har jag varit i stallet, sedan åkte jag och kollade på när min lillasyster spelade fotboll, och hon stod i mål och skulle rädda bollen och slår i bakhuvudet och typ någon råka sparka på henne tror jag så, hon typ skrapade upp sidan, och typ fick ont i huvudet. Men hon rädda ju bollen fast så fick hon ju inte spela mer, eller hon kunde ju inte såklart. 

Men det blev tillslut 3-1 eller 2-1 till smedby så dom vann. 

Jag är så taggad på midsommar för då får  jag träffa Bella. :) 

Imorgon ska jag i allafall jobba, ska packa upp varor men nu ropar mamma så ni får ha det så bra. 

Pusss. 

Bilder får ni sen eller i morgon

Likes

Comments

Hej
kul att jag fick så många läsare igen när jag inte bloggade någonting hade jag runt 30-40 st som läste min blogg ändå bra eftersom jag inte bloggade någonting men nu steg det till 160, men det är ju inte rekordet pisis brukar ha runt 300 besökare per dag, så jag ska börja blogga och försöka få mera att läsa min blogg. Mina kusiener kommer snart och hämtar mig och då ska vi åka till ett par och äta osv.. det ska bli kul, sommarlovet är helt okej förutom att det regnar.. BBUHHH fast nu vart det fint igen. 

Måste iallafall gå nu men jag ska lägga in bilderna sen vi var på kolmården med klassen så ska jag lägga upp dom någon dag.. ;) 

Två bilder som jag tog för några dagar sen. 

Likes

Comments

Hejsan hejsan idag ska min storasyster ta studenten och då tänkte jag ha denna klänningen på mig. 


Bloggar mer sen 
puss 

Likes

Comments


Likes

Comments

Hejsan sitter i skolan och ska snart gå i väg på svenska.. 
Efter skolan ska jag gå till stallet, ska se på när Engla rider och så ska jag ta hand om Grigis.. ;) 
Men nu måste jag gå för min lärare säger till oss puss. Här är lite bilder sen nyår... gamla men men. 

Likes

Comments

hej började nyss skolan men jag ska snart gå och börja riktiga lektioner ska ha svenska, tänkte börja blogga lite smått men idag kan jag nog inte blogga något mer för jag ska till stallet och sedan ska jag hem och i morgon har vi studiedag, så himla sjönt men nu måste jag gå för jag ska ha svenska. 

puss 

den rosa lokan är världens godaste dricka !! 


 

Likes

Comments

Färgat håret blont, gjorde det igår men jag ska åka till stan så jag har inte tid att blogga men men


Likes

Comments

sitter i skolan med hanna och Ida och väntar på att hemkunskapen ska börja, har haft So NP idag och det gick bajs.. Efter skolan så ska jag åka till stan och kolla skor och klänningar, min kusins barn ska ha dop, så jag måste börja leta lite. Men nu måste jag gå puss 

Likes

Comments