I lördags kl 1 hämtade johan upp mig att sedan styra mot kinnarps arena. Där väntade 3-rätters middag i loungen med god dricka till innan matchen drog igång. Vi var där med några kunder från jobbet. Så himla trevligt uppstyrt! Vi gissade resultat och minglade och hejade. Om det var en spännande match? JAAA SÅ SPÄNNANDE!
Att vi också fick avnjuta matchen från världens bästa platser gjorde inte saken sämre. Wow!

Till förrätt bjöds det på toast-skagen, så mumsigt!

Till huvudrätt blev det torskrygg med potatispuré och musslor. Fisken var verkligen top!

Denna efterrätten kunde jag ätit av hela kvällen.. en chokladfondant med grädde och jordnötter. Den kombon var helt obeskrivlig! Men kanske inte så konstigt jag säger det.. kakmonstret deluxe!

Innan match från världens bästa platser!

& självklart ett SM-guld! Så himla kul att få se det. Dom berättade innan match att det hade varit 58.000 i kö som ville köpa biljetter till matchen. Helt sjukt!

Johan posar stadigt framför vår snygga bil!

Efter matchen for jag hem och svirade om, gick ut med saga & sen på med klackarna för att styra mot Emma. Hon hade födelsedagsfest. Det dracks vin, päron-shottar och bjöds på massa gott & tårta. Emma fyller år en dag efter mig, lite häftigt ändå! En väldigt trevlig kväll ❤️

Måndag och Valborg i Ronneby. Körde ner runt lunch för att fira det hemma. Så mysigt att få komma bort för en stund. Mamma hade fixat och trixat som vanligt med fin dukning!

Världens bästa hund & jag❤️

Det blev middag med familj och deras vänner så passade på att hänga med kusin och mina bröder. Drack fördrink innan det var dags att sätta sig till bords. Jag har aldrig skrattat så mycket. Så skönt att få träffa dom igen.

Efter maten drog jag mig bort till hanna som styrt valborgsfirande på hög nivå. Lekar, långbord, dans och brasa. Så underbara människor är dom alla! Dock fick jag inte bilder ... men ack så tacksam för sådana kvällar. Kvalité på hög nivå. Wow vilka häftiga människor, bara massa kärlek.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments