Vilken helg det varit! Har spenderat den hemma i Ronneby med familjen och vännerna. Vad jag saknat alla! Så kul att träffa alla och ta igen förlorad tid. Har firat min bror som fyllt år med släkten, druckit vin med tjejerna och snackat ikapp och uppdaterat varandra med allt vi missat, spelat golf med kusinen, tagit långfika och även varit på hockey. Har hunnit med mycket även om jag bara var hemma 2 dygn. Det känns i kroppen idag kan jag säga, men hänger väl ihop med för liten sömn också..

Nu är det ny vecka och fullt ös igen, men det känns bra att vara hemma i Jönköping igen, trivs så bra här!

En perfekt helg i ronneby, så mysigt att komma hem ibland. Ses snart igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vill tipsa om denna super all-in-one produkt från Revlon. Den heter uniq one och fungerar som en leave-in kur. Den är i sprayform och gör ditt hår medrörligt, mjukt, frisk och välvårdat och har även värmeskydd och uvskydd. Denna har en doft av kokos vilket jag älskar! Fungerar både i torrt och blött hår och är perfekt att ha med sig i väskan. Finns på bland annat Lyko.
Den ligger på 149kr

Likes

Comments

Jag kommer alltid först till kontoret. Jag gillar att ha lite tid själv innan alla kommer så man kan tända ljus, tömma diskmaskinen, dricka te och läsa mejlen.
Idag kom johan med frallor till jobbet också, mhh älskar fredagar! Alltid fredagsfeeling på jobbet. Alla är lite extra glada och spralliga då!

Jag är väldigt dålig på att dricka vatten så försöker ha en kanna stående på skrivbordet varje dag och dricka en hel per dag. Har börjat med en app som räknar kalorier, hur mycket man ska få i sig varje dag och jag dricker på tok för lite har jag märkt, bättring på den fronten!
Ikväll väntar after work i stan med Emma och hennes familj, det har jag sett fram emot hela veckan. Ska bli så trevligt! :)

Visste ni att man ska dricka 8 glas vatten om dagen?? Där ligger jag efter kan jag säga.. men försöker bli bättre.

Likes

Comments