Ensamhet

första bilden står det en and som är helt ensam, hur jag fick iden var att när jag gick i Eriksberg så ville jag få med vattnet i bilden och det var då jag kom på att jag kunde ta foto på en and och få vattnet med på samma gång eftersom anden stod ensam.

Parkbänk

Andra fotot som jag tog är på två parkbänka och varför jag valde att just ta den parkbänken är för att man sitter mot vattnet och att det ser mysigt ut istället för att kanske ta en parkbänk mitt i stan. När jag såg parkbänkarna så tänkte jag att parkbänk och vattnet kan bli bra.

Gul

På den gula bilden valde jag just att ta ett foto på blommorna. Fokuset ligger lite på blommorna och i bakgrunden valde jag att ha ofokus då det mest är till för att man ska se blommorna. när jag valde att ta en bild på blommorna valde jag mest för att jag kände på mig att det ändå skulle bli en bra bild och för att det fanns inte så mycket annat som var gult och av alla grejer som var gult som jag kunde hitta som ändå är lite roligare att ta foto på är blommorna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här är min bild av respekt.

Varför jag valde att göra två händer som skakar hand är för att bara för man inte har samma hudfärg så handlar allt fortfarande om respekt, det jag menar är att varför ska man behandla någon illa bara för att hudfärgen inte är detsamma men innerst inne är alla lika värda.   

varför jag just gjorde två händer som skakar hand och inte något annat var pågrund av att det var det första jag kom och tänka på när jag hörde ordet respekt. jag valde att just göra händerna lite snett för att tyckte att det såg bättre ut när det e lite snett än helt rakt, ovanför händerna ska det lika en måne och den satte jag dit mest för att det skulle vara lite bakgrund tänkte göra en sol först men passade på något sätt bättre med en måne. 

Likes

Comments