Nu orkar jag fan inte mer, folk utnyttjar mig för cigaretter och alkohol. Är snäll och fixar sovplats och de, mina bästa vänner väljer droger före våran vänskap. De är viktigast i deras liv, dom är inte direkt här för att vara med mig iallafall. Hatar att de ska behöva vara så.

Hädanefter tänker jag bara vara med min kille som iallafall är med mig och inte väljer bort mig. Är hellre med någon som verkligen älskar mig än att vara med folk som håller på med droger o skit.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

Jag trivs ganska bra på praktiken men de sämsta med praktiken är att jag inte får jobba med vem jag vill, vill jobba med någon som går att prata med också.

De finns bara en som går att prata med men får aldrig jobba med den personen. Praktisera inom en grupp eftersom att jag går i särskolan o de är svårt att förstå vad vissa där säger.

Men klarar jag o vara här i 3 veckor så får jag vanlig praktikplats sen, den personen man har bäst kontakt med får man inte vara med så de är lite surt.

Ska inte anstränga min rygg för mycket heller som jag råkade göra igår men jag hoppas att det går över snart
😊

  • 0 readers

Likes

Comments

Idag var det 3:e praktikdagen, de var inte bästa dagen idag eftersom att jag ansträngt ryggen för mycket så nu har jag jävligt ont i ryggen. Jag ska undvika att lyfta tunga grejer, men de blev så att jag trodde grejerna var lätt också var dom hur tung som helst. Nu måste jag fixa så jag får kolla upp min rygg och nacke för de är ett helvete just nu med de.

Hoppas de blir en bättre dag imorgon så jag slipper lyfta saker. Imorgon har jag och min prins varit tillsammans i exakt 4 månader o jag älskar han fortfarande lika mycket som första gången jag såg honom.

Nu blir det att gå och lägga sig så man kommer upp på praktiken imorgon! Natti
😊  • 0 readers

Likes

Comments

Idag ska man ut på första veckan med praktik, till att börja med så kommer jag vara på hjälpmedel Rekonden o 3 veckor, och sköter jag den praktiken bra så får jag praktisera vart jag vill sen.

Det kan vara svårt i början o veta vart man vill ha praktik någonstans men jag har funderat på Lindex eller någonstans på mittpunkten.

Vi får se vart jag kan få praktik nånstans sen, men jag ska göra mitt bästa för att få en riktig praktikplats som jag trivs bra med.

Har inge mer o säga nu tror jag.
Hörs hej!
😊

  • 6 readers

Likes

Comments

Idag har jag varit på Ica kvantum och jobbat i ungefär i 1 timme, var där o fika en stund innan de var dags o börja jobba.

Jag går ut på praktik vecka 42, sen ska jag höra med Elgiganten om jag får praktisera där i 3 veckor.

Sen efter jag varit där så åkte jag ner till stan och fick gratis kaffe av en tjej, började snacka med henne o vi pratade nästan 30minuter innan jag drog upp till min kille.

De var väldigt roligt att få äta med sin älskling idag o umgås med han en stund innan man skulle tillbaka till skolan igen.

Nu ska man bara chilla och ta det lugnt innan man ska åka hem till sina älskade småsyskon.
😀💯

  • 0 readers

Likes

Comments

Nu jävlar är det bara 1 dag kvar tills jag fyller 19 och 1 är närmare studenten, de bästa är att jag får fira min 19års dag tillsammans med mitt allt. Är så sjukt glad för att jag ska få vara med honom på min födelsedag. Han är den enda killen jag varit tillsammans med som kommer vara med o fira med mig.

De här kommer bli bästa födelsedagen någonsin. Mina närmaste vänner o pojkvännen, nå mer kan man inte önska sig. Är så taggad inför helgen
🎉🎉😃😃

  • 1 readers

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att umgås med familjen och pratat med älsklingen en stund innan jag skulle ut och åka bil. De blir ganska lugn helg ändå, umgås med familjen och vänta på att älsklingen kommer hem från älgpasset så man får prata med han lite grann också. Jag önskade att han var här nu, jag saknar han sjukt mycket så de gör ont. Men är ändå glad att jag fick prata med han en stund idag iallafall. Han älskar jag så jävla mycket, imorgon vet jag inte vad som händer. Blir väl att umgås med mina syskon o kanske vara ute en stund under dagen.

Nu är det vara 1 vecka kvar tills man blir 19 och man får fira sin födelsedag med den som man älskar mest av allt, vet att jag inte skriver så mycket här o de är för att jag inte har så mycket tid då jag får skola
😊❤️

  • 1 readers

Likes

Comments

Det kommer att bli jobbigt att vara utan dig hela helgen och inte kunna prata med dig, men vi får umgås så mycket som möjligt imorgon så vi inte saknar varann lika mycket.

Vet att jag tjatade mycket på dig förut om att vi skulle prata hela tiden, men du ska få din egna fritid bara om du inte glömmer bort mig så, för jag vill tillägna lite tid med dig också. Jag tänkte stanna längre imorgon för din skull så vi ska ha chansen att umgås mes varandra längre.

De är jobbigt att bo 10mil ifrån varandra fast vi träffas varje dag men de är bara innan jag åker hem och när jag äter lunch med dig. Men för mig känns de som att vi inte umgås nånting.

Man kan ju inte direkt säga att det är distans förhållande då de bara är 10mil, men de är ändå jobbigt när man är så pass förälskad i en person.

Det är första gången jag varit riktigt förälskad i någon o jag kan säga att de är så jävla underbart att vara de. Fast de är jobbigt att vara utan varandra, men just nu gör jag mitt bästa för att vi ska hålla ihop och aldrig mer bråka med varann. De är de värsta jag varit med om. Aldrig aldrig med ska vi bråka om onödiga saker.

Om jag tjatar mer på dig om saker så får du säga ifrån. Men du glöm aldrig att du är speciell. Älskar dig mest av allt på denna gjord
😘❤️❤️❤️

Du är så underbar.
Du är mitt allt baby Tobbe.
💋💋

  • 1 readers

Likes

Comments

Nu är jag så himla less på att vissa lärare behandlar än som om man vore typ 3år. Bara för att jag går i särskolan så behöver det inte betyda att jag är helt jävla efterbliven, jag fattar mer än vad dom tror.

Jag får för lätta saker i skolan, dom säger att dom ger mig dom svåraste böckerna dom har men ändå är dom för lätt för mig och jag gör klar min uppgift på typ 3 minuter medans de tar 1 timme för vissa.

Jag har ingen diagnos eller nånting så vafan gör jag här ens? Jag vill jobba med svårare grejer istället för att läsa igenom en bok för dom i min lillebrors ålder.

Jag är inte ett barn men de fattar inte folk. Jag är en vuxen människa, och vill ha riktiga gymnasieböcker och inga barnböcker.

Hoppas folk kan förstå det jag skriver nu. Visst jag har inte länge kvar tills jag går ut men jag vill ändå ha lite mer svårare saker!
😡😡

  • 2 readers

Likes

Comments

Nu har vi varit tillsammans i 3 månader och känt varandra i 4 månader. Har inte haft någon annan kille som har varit lika snäll och underbar som dig, de går inte ens att hitta någon som är precis som dig.

Visst vi har bråkat några gånger men jag väljer hellre att lösa de vi bråkar om än att ta en paus från den jag älskar mest av allt.

Du har gjort mig till en mycket bättre person. Jag har bättre betyg i skolan nu för du får mig att vilja gå på lektionen, de är för att jag vet att du också sköter skolan bra.

Nu är det bara 6-7 månader kvar tills jag slutar skolan men jag kommer fortsätta älska dig lika mycket som första gången jag såg dig i ögonen, kärlek vid första ögonkastet.

Jag har förbättrat mig på mitt humör nu så jag hoppas verkligen att vi kommer hålla ihop ett bra tag till.

De är synd att jag inte får träffa dig i helgen, för du ska ju på älgpass men jag har ju lovat dig att du ska få egen tid med folk så jag får umgås med min underbara familj tills du kommer hem igen.

Jag älskar dig min finaste Tobbe
😘❤️❤️❤️

  • 3 readers

Likes

Comments