I lördags var vi ett helt gäng som tillbringade en heldag på Liseberg. Vi åkte olika attraktioner, spelade på olika hjul, åt gott, gick gasten och hade en helt enkelt en härlig dag med fina vänner.
9917930915

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Dagarna och veckorna bara går. Snart börjar de närma sig flytt till Varberg. Med blandade känslor med framför allt fler bra känslor ska de bli helt underbart! Men de är promenader som dessa vid Nissan med en podcast i öronen och ett grymt härligt grupp-pass på gymmet som jag ibland trots allt kommer sakna. 

Likes

Comments


Pluggade med Emma och Emma ett par timmar och lyckades också bli färdiga med vår första dugga! Lycka! Njöt på balkongen ett par timmar efter det i höstsolen, sedan träning och matlagning i vanlig ordning! 

Likes

Comments


På lördagen var vi ett gäng vänner i Halmstad som åt på Pinchos som är nyöppnat! Sedan hade vi spelkväll hemma hos Marcus och Felicia som sedan avslutades med en liten utgång! 

Likes

Comments


På fredagen blev det lite klassfest hos Andreas, sedan fortsatte vi vidare ner till Campus där de bjöds på välkommsfest med beerpong! 

Likes

Comments


På torsdagen efter skolan hängde mina fina vänner med till Halmstad. Vi strosade runt på stan en sväng och besökte sedan Emma och Emma en snabbis. På kvällen hade vi sedan tapas kväll hemma hos mig och tog ikapp hela sommaren som vi varit ifrån varandra! 

Likes

Comments


Med blandade känslor var jag tillbaks i skolbänken igen den 31 augusti! På eftermiddagen passade jag Melvin och Vilse och åt sedan kvällsmat ihop med Linnea. 

Likes

Comments


Lördagen spenderade vi hemma hos Malin & Håkan i Vinberg. Och söndagen blev en lugn sådan med lite måsten som sedan avslutades med kvällsläsning i sängen. 

Likes

Comments


På fredag kvällen hade vi spelkväll hemma hos oss med fina vänner. 

Likes

Comments


Fredagen bestod av morgon träning, en sväng till lite olika butiker i Halmstad och sedan en liten utflykt till Särdals Kvarn för en mysig fika i solen med hjärtat. 

Likes

Comments