Nu var det längesen jag skrev något här, så vad har jag gjort under dessa dagar. Jag har varit ute och gymmat, jag har varit med kompisar, haft prov och massa annat. På måndag ska jag och min klass fara och paddla, vi ska också sova i tält och göra massa roliga saker. Ha en bra helg så ses vi! Bye Bye

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan, Hejsan hoppas ni haft en superbra dag. Min dag har varit lite sådär. Jag har haft biologi prov och idrott med en skadad rygg. Hoppas morgondagen blir bättre. Hare bra så ses vi. Bye Bye.

Likes

Comments

Hejsan hejsan hoppas ni har en bra dag och att ni tar vara på den. Idag ska jag vara barnvakt åt min kusin Ella. Jag hoppas det blir kul. Och som belöning får jag 200 kr woho. Lättförtjänta pengar. Ha en fortsatt jätte bra dag så hörs vi. Bye!

Likes

Comments

Hoppas ni haft en super bra vecka min har varit lite sådär. Jag har haft prov och jag har även fått en blåsa under foten på grund av en sten som va i min sko. Redo för helg är man iallafall. Vad ska ni göra? Själv ska jag vara barnvakt åt min kusin Ella i 5 timmar. Hoppas jag klarar av det. Ha det gött så ses vi. Bye!

Likes

Comments

Hejsan, hejsan hoppas ni mår bra idag det gör iallafall jag. Och just nu sitter jag och gör engelska vad gör ni? Hare gött! Hej då!​

Likes

Comments

​Hej idag har jag haft en dålig dag. Jag har gjort illa mig sjukt mycket och jag har behövt gå på tå typ hela dan. Hoppas ni haft en bättre dag än mig iallafall hare gött. Bye Bye!

Likes

Comments

Hejsan hejsan och välkommen hit här kommer jag skriva om mitt liv, vad jag gör på vardagarna och massa annat hoppas ni vill läsa den så ses vi. Bye!

Likes

Comments