Header

Cucumber & Apple
reviving masque

En ansiktsmask som luktar så fräscht, lätt att arbeta med, kaffe och en bra vän. Det är något man behövde nu på kvällen. Ansiktet blev så rent, fint och mjukt, en varmdusch när man skulle tvätta bort ansiktsmasken var inte heller fel nu innan läggdags. Detta är en ansiktsmask jag rekommenderar och kommer köpa hem fler.

Nu ska man lägga sig i sängen och kolla lite utav min serie jag följer och sen blir det att sova gott, vi hörs mer imorgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Baby it´s cold outside

Det har varit så himla fint väder nu som senaste dagarna, snöflingor har fallit ifrån himlen varje dag och jag kan inte säga mer än att jag längtar ut på en härlig promenad med Leia för att fotografera lite. But baby it´s cold outside, så varma kläder och en termos med varm oboy tar vi med på promenaden!

Likes

Comments

Hallå alla.
Nu är det torsdag, jag vaknade upp vid 8-tiden, duschade, åt frukost och tog en fin promenad plus lite städning därefter. Nu har jag en tjejkväll med fina M, äter godis, ostbollar och ostbågar. Så trevligt och mysigt!

Imorgon blir det en fortsatt fin dag med M. Tacos fredag, samt att man ska göra våfflor som efterrätt och en liten fototur så vi båda har något nytt till bloggarna.

Hoppas ni har haft en fin dag så hörs vi mer imorgon
☺️

Likes

Comments

Homeday & Friendnight

God kväll!
Här sitter jag i soffan och har myst ner mig under en filt medan skype är igång med vännen Mikaela.Min dag började lugnt vid 10-tiden, så fick mig en härlig sovmorgon. Så skönt! Närmare eftermiddagen så blev det en tripp till M för att spendera kvällen där och käka lite pizza. Hoppas du har haft en bra dag och kväll, så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Vem är Julia Qvist?

Välkommen till min blogg!
Mitt namn är Julia och jag är 18 år och är bosatt i en lägenhet i Skaraborg med min familj. På fritiden spenderar jag tid med vänner, har mysiga och härliga promenader med min hund. Jag har ett stort bilintresse, är även mycket för inredning och fotografering, så det är mycket du kommer att se utav. Så det jag kommer att dela med mig utav är min vardag, tankar och funderingar, fotografering och härlig inspiration. Jag hoppas att du finner någon form av underhållning och stannar. Ha en fin kväll!

För kontakt eller samarbete:
juliaqvist@icloud.com

Likes

Comments