Hello! Nu har jag pluggat klart. Får se om jag hinner göra lite mer innan matchen. Jajamensan, idag är det hemmamatch mot Spånga. Nu jäklar! Ska hinna käka och packa innan fem men just nu sitter jag med ansiktsmask och ska snart duscha. (Ja jag duschar innan match). Hejdåå.

Likes

Comments

Maxikjol Gina / iPhone pung Pieces / Militär jacka Gina / Converse

Likes

Comments

Hello, sitter nu i bilen påväg till Arlanda för att hämta upp mormor och morfar som har varit i Turkiet i en vecka. När jag kommer hem blir det att plocka fram läxböckerna. Hej!

Likes

Comments

Sitter och tittar runt på olika ponchos och fastnade för denna. En riktig mysis nu till vinter. Den kommer från Bubbleroom och priset är 499 kr. När kommer tomten?

Likes

Comments

Jeansjacka HM / Halsband HM / Converse

Likes

Comments

Hello! Imorse var jag ute med grisen på en liten promenad. Kom hem och käkade lite frulle. Nu är jag påväg till Danderyd sjukhus för att hälsa på min moster som har blivit inlagd. Heipa!

Likes

Comments

Hello. Kom hem vid 2-3 tiden. Då gjorde långben mat och sedan var det dags för träning. Det gick bra, efter så stannade jag och Felicia kvar och tittade lite på trim matchen.
Nu sitter jag i soffan med Märta, långben och Malin. Jag och Mallan har precis kommit in från att ha varit på ICA och handlat lite gott och nu sitter vi och kollar på "Men in black 3". Heido! :)

Likes

Comments