Idag vaknade jag där vid 10. Helt sjukt, men jag har aldrig vaknat såhär tidigt under lovet, haha. Så de var ju som ovant. Men jag sminkade mig och sen åt ja lite frukost. Sen bar det av mot stan med mamsen. Vi for förbi morfar, där mamma skulle lämna nå. Sen for vi till mormors grav och tittade till den och sa hej ti hon<3 Därefter for vi till avion, där vi gjorde slut på alla en kronor, dom går ju ut snart. Så de var läge för det nu. Därefter bar det av hemåt. Då ja och mamma gjorde en lasagne till middag, som var så god.
Sen efter de for vi tll vindeln för å kasta skräp. när vi sen var klar med det kollade vi bara på ellens fotbolls träning.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Då var midsommar över för den här gången. Älskar midsommar, de är alltid så mysigt tyck ja. Vid halv 6 kom iallafall ett gäng hit också grillade vi kött som vi sen åt. Gud så gott det var! Efter middagen kom även Emanuel, Anny, Marcus och Adam. Så då körde vi nån 5-kamp. Vilket var rätt kul. Därefter åt vi efterrätt. En cheesecake som Sofie hade gjort, som var så god. Sen körde vi även nå musiklek. Åh sen gick vi ut och spelade kubb, då även Oscar, Rickard, Melina och Joel kom förbi en sväng. Vi satt sen resten av kvällen bara å sörade fram tills 2 tiden ungefär, då alla for hem.

Likes

Comments

Idag vaknade jag kring 12 tiden. Sover bort hela dagarna nu på lovet, haha. Men de är så skönt. Idag har jag små städat mitt rum igen. Blir så lätt stökigt här. Efter middagen blev jag iallafall upphämtad av Åsa. Också for jag till stan för att spela fotbollsmatch. Som sagt så spelar jag ju egentligen inte fotboll längre. Men dom behövde tydligen förstärkning. Så då fick jag vara med. Matchen slutade 1-1. Men dock får jag alltid så ont i nyckelbenet när jag spelar fotboll av nån konstig anledning. Men trots det var det ändå kul.

Likes

Comments

Det blev trots allt att jag var med Linnea ikväll. Vilket bara var mys!! Vi for ner ti bron och satt oss där och tände en eld och lyssna på musik och bara pratade. Dock hade vi ju lite problem med att få igång elden, men tillslut gick det. Lite senare på kvällen kom även Jens, Anton, Conny och Sebastian förbi och sa hej. Åh d va väll trevligt d.

Likes

Comments

Igår kväll vart det en lugn kväll för mig. Låg bara i sängen och kollade youtube. Fick för mig att ha nå himla Tova Helgesson maraton, haha. Men hon är ju som halv rolig hon. Speciellt i sina gamla videos. Så jag låg upp till halv 4 ungefär och kollade på hon. Sen gick ja och la mig.
Vaknade idag vid 12 och idag har jag inte haft nå speciellt för mig. Har städat mitt rum det är väll det ända. Ikväll lär det troligtvis bara bli lugnt. Annars kanske jag är med Linnea men vi får se hur det bllir med det.

Likes

Comments

Idag vaknade jag där vid 1 tiden. Var så himla trött så sov hela 11 timmar. Men de var då bara skönt. Gick iallafall upp och åt nån macka till frukost. Sen satt jag bara på mitt rum och tog det lugnt. Efter middagen for jag faktiskt på fotbollsträning. Jag spelar ju inte fotboll längre egentligen. Men jag for bara och provtränade med gamla laget bara för skojs skull. Dock hade vi fys i början. Har inte träna så mycket kondition på sista tiden, så de var rätt jobbigt. Men sen resten av träningen körde vi lite skott, spel och straffar, vilket bara var kul. Man sakna ju som ändå fotbollen så de var kul att få spela av sig lite ändå.

Likes

Comments

Nu under i början av juni har Moa, Linnea och Maja fyllt år. Så idag blev det födelsedagsfirande för allihop. När alla hade kommit vart det presentöppning. Därefter fikade vi, så gott! Sen så gick vi även ut och spelade kubb som vanligt, vilket var himla kul. Dock var det ett minikubb, vilket gjorde det svårare att träffa. Vilket därmed resulterade att mitt lag förlorade.

Likes

Comments

Ikväll har jag varit upp mot vägen på kvartersfest. Vi grillade kött, vilket var super gott. Sen så satt jag ju den större delen av kvällen och söra med Sofie och Jonna. Men vi spelade även kubb där en stund. På mitt lag var de då jag, Jonna,, Marie, Julia, Torbjörn, Emma och Fredrik mot Jimmy, Amelia, Sofie, Stefan, Robin och Markus. Tyvärr förlorade vi, men de var inte långt ifrån vinst för vår del heller, haha.

Likes

Comments

Igår kväll spenderades kvällen med Linnea, Anton och Hampus. Anton och Hampus hämtade upp jag och Linnea kring halv 9 också for vi mot stan. Där vi sen var resten av kvällen. Vi gled ba runt hela kvällen och had de trevligt. Vi for även på max en sväng, för dom var hungrig. Sen där vi 2 tiden bar de av hemåt. Så då var jag hemma halv 3 och gick å la mig.

Likes

Comments

Gårkvällen var otroligt oklar hade egentligen ingen aning vilka som skulle komma eller nått. Men det slutade med att vi var en hel hög med människor också for vi alla ner till Överrödå till grillplatsen. Vi satt och söra och grillade lite.
Därefter for vi till fotbollsplan och spelade brännboll. Efter brännbollen for en del hem. Men vi resten for till sandvika där vi grillade och satt å sörade ett tag. Efter 1 nångång vart de lite kallt så då for vi till Markus stuga i stället och satt där resten av kvällen. Var sen hemma kring halv 3 då jag gick å la mig.

Likes

Comments