Hej på er!
Idag hade jag absolut inget för mig. Så jag bestämde mig för att baka chokladbollar. Var så sjukt längesen jag gjorde det. Så nu var det dags. Provsmakade faktiskt en och jag tyck dom blev rätt goda! ;)

Likes

Comments

Hejsan!
Äntligen helg igen, känns så skönt. Har faktiskt inga planer alls för helgen. Så fåse om jag hittar på något roligt eller om det bara blir en lugn helg hemma.
Idag har jag iallafall varit i skolan. Fredagar brukar vara som rätt lindriga vilket ä skönt. Under dagen gick även jag, Ella och Moa till Ica och köpte oss en varsin chokladbit. Så gott!
Efter skolan for jag hem. Jag och Jonna är hemma själv ikväll. Så vi lagade tacos tillsammans som vi sen åt. Annars ikväll har jag inget speciellt planerat lär troligtvis bli att träna lite och sen bara ta det lugnt och kolla serier.

Likes

Comments

Hej på er och glad alla hjärtans dag!

Idag har det varit en bra dag. Skoldagen flöt på bra trots alla jobbiga lektioner. Vilket är skönt. Efter skolan var jag med Ella en kortis. Vi for hem till hon också smakade jag på hennes goa chokladlasange med oreo som hon hade bakat. Såå gott!
Jag tog sen 16:25 bussen hem. Vi for då till farmor och Stig och käkade middag tillsammans med Danne och Veronica. Vi åt nå kött och strips, som även var väldigt gott.
När jag sen kom hem for jag ut och sprang. Annars har jag inte haft så mycket mer för mig idag. Ska iallafall nu hoppa in i duschen och sen kolla på paradise hotel hade jag tänkt.

Likes

Comments

Hej!
Fredags kvällen har spenderats med mina fina tjejkompisar. Vi höll hus hos Maja. Då vi gjorde tacos tillsammans, såå gott! Sen så åt vi även fruktsallad till efterrätt. Sjukt gott det med. Annars satt vi mest bara att prata den större delen av kvällen. Men sen där i slutet av kvällen kajkade vi mest bara sönder och ja vet egentligen inte riktigt vad vi gjorde, haha.
Det är ju så sällan vi alla träffas, så det är kul när det väl händer.

Likes

Comments

Hej på er!
Igår kväll for jag och Linnea till Vindeln. Vi blev då upplockade utav Fredde och Anton. Vi spenderade då resten utav kvällen med dom. De i stort sett ända vi gjorde var att köra runt i Vindeln hela kvällen, sen så for vi även till Anton en sväng också satt vi även på ug en liten stund. Vilket bara var trevligt. Även den här gången vart kvällen väldigt bra som alla andra gånger. Vi blev sen hämtade i Vindeln utav linneas Mamma efter 1 ungefär också for vi hem och sov.

Idag var jag uppe redan vid halv 7, eftersom jag har varit på moppekurs hela dagen tillsammans med Ella. Så ja var ju inte lite trött när jag vaknade i morse, haha. Moppekursen gick iallafall bra. Vi började halv 9 och höll på till kvart över 3, så det vart en väldigt lång dag. Men sjukt skönt att ha gjort bort all teori på en och samma dag måst jag ändå säga ;)
När jag sen kom hem åt jag middag, därefter gick jag ut på en promenad, vilket var rätt så skönt att få röra på bena efter att ha suttit ner i stort sett hela dagen.

Likes

Comments

Hejsan!
Fredag idag, sååå skönt. Den här dagen började som alla andra fredagar med idrott. Vi hade även idag basket, inte kul alls om jag får säga det själv. Efter idrotten hade ja rast i 2 & 30 min. Så då passade jag och Ella på att ha en liten photoshoot igen, haha. Återigen höll vi på att skratta ihjäl oss åt alla bilder.
Sen till lunch var det chicken nuggets, dock är ju inte skolan chicken nuggets super goda men jag tyck ändå det funkar ;)
Därefter hade vi so och som sista lektion bild.

Ikväll har Bengt, Emma, Emelie, Isak och Anna varit här på middag. Mamsen hade beställt pizza som vi åt, hur gott!?
Sen annars har jag inte haft något speciellt för mig ikväll bara tagit det lugnt satt säga.

Likes

Comments