13 december idag, vilket innebär Lucia. Så på morgonen idag fick vi se skolans lucia tåg. Så mys! Därefter bjöd skolan oss elever på saffransbullar och pepparkakor. Så himla gott ju! Rätt bra start på dagen skulle jag säga. Men annars var väll skoldagen precis som vanligt. Gjorde faktiskt mitt sista prov för detta året idag. Känns så himla skönt att ha gjort bort allt nu. Fick iallafall sluta tidigare idag också, så jag hann med kvart i 3 bussen hem, skönt!

Ikväll blir det Lax till middag för min del. Därefter ska jag ut och springa. Sen efter det lär det väll bli å krypa ner i sängen och kolla serier<3

Likes

Comments

Dagen idag har varit rätt bra ändå. Tiden har som gått fort vilket är skönt. På hemkunskapen idag så bakade vi faktiskt pepparkakor. Så mys ju! Sen även rätt gott. Bakade tillsammans med Moa och Ella och jag kan ändå tycka våra vart någorlunda fina, haha.
Sen ha jag även haft kemiprov idag. Gick helt okej om jag ska vara ärlig. Förhoppningsvis blir jag då godkänd iallafall. Slutade kring halv 3, så jag han med kvart i 3 bussen hem. Så skönt att komma hem lite tidigare än vanligt.

Ikväll är tanken att jag ska och träna tillsammans med Sofie. Lär nog bli mage och rumpa skulle jag gissa på. Vilket nog blir kul.

Likes

Comments

Måndag idag. Helt sjukt ändå med det är faktiskt bara två veckor kvar till jullovet. Hur skönt?! Längtar så himla mycket. Känns ju väldigt välbehövligt med lov.
Idag startade iallafall dagen med mentorstid. Därefter historia. Då jag, Moa och Ella redovisade om demokrati. Vilket gick rätt bra ändå. Därefter had vi Kemi. Då vi gick igenom de sista inför provet imorgon. Till lunch var det palt. Helt okej lunch ändå. Sen dom tre sista lektionerna var idrott, engelska och språk. Rätt bra dag ändå, humöret har varit på topp vilket alltid är kul.

Ikväll ska jag nog små plugga lite inför kemi provet imorgon. Sen ska jag även ut och springa. De är som vanligt ingen märkvärdig vardag jag lever i, haha. Alltid samma saker som gäll ;)

Likes

Comments

I torsdags fick vi äntligen min klass våra klasströjor. Så ja har längtat. På min står det då bara "Persson", inte så märkvärdigt. Sen så står det på ryggen "Bättre hålla tyst & bli misstänkt idiot än att öppna mun & undanröja alla tvivel". Vilket stämmer såå bra in på min klass, haha. Sen så är dom här tröjorna så sjukt sköna!!! Så lär ju leva i den framöver, haha.

Likes

Comments

Idag har det verkligen varit e hel dag i stan. Redan 11 på morgon var vi där och var inte hemma förns 22:45. Gjorde lite ärenden under dagen, köpte julklappar och hittade även lite skoj till mig själv. Sen så åt jag och Jonna även thaimat på Utopia. Såå gott och rätt mysigt!
Sen där på kvällen köpte jag & Jonna oss en godispåse också for vi på bio och såg solsidan. Asså bästa! Den serien är ju bara så bra och såklart var filmen lika bra. Rekommenderar verkligen. Efter bion tog vi 10 bussen hem.

Likes

Comments

Filip & Linus

Moa, jag, Adam och Ella

Ella som vinner pris för årets stil-ikon

Jag, Moa & Ella

Middag, då det serverades kyckling & potatisgratäng. Sen kladdkaka till efterrätt.

Ebba & Hugo som häller upp pommac

Jag & Moa

Moa O som vinner pris för årets smörare

Linus och en upp å nedvänd Filip

Årets kärlekspar, Fanny & Linus<3

Finaste Fanny & Linus

Likes

Comments

Igår kväll var det då balen på skolan. Vilket var rätt så kul måst jag ändå säga. Vi fick äta en massa gott, lekar, ta massa bilder och sen så vann ju även jag balens drottning, vilket var rätt så kul. De trodde jag då verkligen inte skulle hända. Här kommer iallafall en del av bilderna, de kom nog upp en del 2 sen.

Likes

Comments

Blev tyvärr ingen uppdatering här på bloggen, just för att mitt internet på min dator krånglade så mycket. Vilket sög :( Idag är det iallafall onsdag. Vilket innebär att det är balen ikväll. Ska bli så kul. Men först gäller det bara att kämpa sig genom skoldagen. Men de lär väll gå bra, eftersom jag endast kommer hinna ha 3 lektioner, sen blir det att fixa och pynta inför balen. Så de är skönt.
Aja, ha en bra dag fina ni!

Likes

Comments