Idag vart det en dag på stan. Jag och Jonna for in till stan kring 12 tiden. Då vi for in till stan till Utopia. Hittade faktiskt en del grejer. Är så nöjd med allt. Vid 2 tiden kom Ella också så då hängde jag med hon tills kvart över 4 då bussen gick hem. Vi gick på lite affärer och bara pratade och hade de trevligt.
Nu ikväll har jag inget planerat. Lär väll bli och träna lite sen därefter bara kolla youtube och ta det allmänt lugnt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

1. Vilken klass ska du börja i? 9:an
2. Vilken dag börjar du? Jag börja den 23 Augusti, så ungefär en vecka kvar :(
3. Hade du läxor över sommaren? Nej
4. Vad ska du ha på dig första dagen? De har jag inte bestämt än. Men lär väll bli svarta jeans och nån svart tröja, klär mig alltid i svarta kläder typ, haha..
5. När vaknar du och går och lägger dig på skoldagar? Jag vaknar 6.30 och jag går och lägger mig olika tider. Brukar oftast vara mellan 23-00 typ.
6. Vad är stressigast med skolan? Att hinna med allt som ska göras. Är så dålig på att ta tag i saker, så sitter alltid sista kvällen och gör klart det sista.

7. Längtar du till skolan? Nej inte alls, är verkligen inte redo för att komma tillbaka till skolan. En månad till ledighet hade ju liksom inte skadat.
8. Vad är roligast att fixa med för att komma tillbaka till skolan? Ingenting, brukar inte direkt fixa nå speciellt.
9. Vilken klass började du med smink till skolan? 6:an började jag väll lite smått, men sen har det bara blivit mer eftersom.
10. Kommer du ha ryggsäck eller handväska? Ja vet int riktigt beror på, helst av allt vill ja inte ens ha nån väska, för de är så jobbigt att dra me, ahah.
11. Vilket språk läser du? Engelska
12. Vad ser du mest framemot med att börja skolan? Om jag måst säga nått så skulle det väll vara att få träffa vännerna typ.
13. Vilket ämne i skolan tycker du är jobbigast och vilket tycker du är roligast? Tycker typ ärligt talat att alla ämnen är jobbiga, haha. Men dom tre jobbigaste är nog matte, alla no ämnen och alla so ämnen, haha ;)
14. Är det svårt för dig att bestämma kläder som du ska ha i skolan? Nja, snör ba på mig svarta klädesplagg så blir de bra.
15. Beskriv din morgonrutin inför skolan! Vaknar 6.30. Går upp direkt. Sätter på något bra youtubeklipp också sminkar jag mig och gör mig i ordning. Sen borstar jag tänderna och sen där vid 07:20 går jag ut till bussen.

Likes

Comments

Igår kväll var jag med Linnea. Vi for ner till grillstugan i Överrödå. Vi gillade korv, marshmallows och åt chips också satt vi bara å prata om allt mellan himmel och jord. Så himla mysigt!
Sen idag har jag inte haft mycket för mig. Var ute och sprang lite intervaller och körde sen ett magpass. Sen ikväll for jag till Vindeln för att kolla på lillsyrrans fotbollsmatch. Vilket bara va kul.

Likes

Comments

Den här helgen har spenderats i Avanäs i Marcus stuga tillsammans med mina fina vänner. Vi har haft super mysigt. Vi har spelat kubb, kört moppe, spelat kort, bara sörat på om allt möjligt, vaxat Emanuel, Marcus och Leias ben och ja bara allmänt trevligt.

Likes

Comments

Igår kväll vart det lite spontant bestämt att jag skulle till Vindeln. Så jag tog tjugo i 11 bussen dit. Då jag blev upplockad av Isac. Åsså for vi hem till han. Då sen resten av kvällen låg vi bara och tog det lugnt. Såg en film som jag inte minns vad den hette också såg vi sen lite av Family guy. Sen gick vi och la oss där kring 2 tiden kanske.
Idag har det regnat. Så då ha jag och Isac bara suttit inne i soffan och kollat youtube och bara tagit det lugnt, mys!

Likes

Comments

Idag vart det återigen en sväng förbi dammen med mamsen och Ellen för fika. Tog en cheesecake igen, super gott! Efter vi varit på dammen. Så for jag och mamsen till stan för att fara på Rusta för mamma skull inhandla nått. Efter det vart det raka vägen hem. Då jag gjorde lax till middag, hihi. Väldigt gott! Sen for jag till Vindeln för fotbollsmatch. Magnus ville återigen att jag skull spela med dom, för dom var så få spelare. Så jag hade typ inget val. Matchen gick ju inte så värst bra. Vart förlust. Men man kan ju inte va på topp jämnt...

Likes

Comments

Idag har det varit en otroligt lugn dag. Tog mig en springtur där på dagen på ungefär 5km. Var ju så soligt så det vart ju något svettigt, haha. Till middag idag blev det pastasallad, riktigt gott. Har ätit lax lite väl ofta nu, så kände att jag behövde variera lite. Efter middagen körde jag sen ett kort magpass. Därefter har jag bara tagit det lugnt. Gjorde nå chokladdoppade jordgubbar, så tragiskt gott! Sen där på kvällskvisten kring 10 for jag och Linnea ut me mopparna en sväng och körde lite. Men de började regna å va kallt så vi for hem rätt fort.

Likes

Comments

Idag vart det i vanlig ordning ägg och bacon till frukost. Tröttnar aldrig på det, så gott! Har varit så bra väder idag, så direkt efter frukosten gick jag ut och solade ett tag. Därefter for jag och Mamsen till Café dammen och fikade. Nu jobbar ju Jonna och Sofie så klart man måste komma dit då ;) Tog iallafall en oreo cheesecake, super gott!
Sen när jag kom hem vart det lite spontant bestämt att jag skulle träna fotboll ikväll. Så då åt jag middag. Lax som vanligt, haha. Sen for jag till träningen. Var rätt kul faktiskt. Vi körde lite match, skott och passningar. Rätt lugn och skön träning.

Likes

Comments

Ikväll var tanken att det skulle bli brännbollsspel. Men de slutade ju inte riktigt så. Jag och Sofie tog snabbmoppen ner till Rödånäs. Där vi mötte upp Emanuel, Marcus G, Linnea och Marcus E. Sen kom även William Å, Rickard och Oscar. Åsså slutade det med att vi bara satt inne på gymmet och inte gjorde nå särskilt. Var så tragiskt me mygg ute så det kändes skönare att sitta inomhus. Efter vi varit där ett tag for vi sen hem där kring halv 12 typ.

Likes

Comments

Idag var det Innebandymatch med damlaget som stod på schemat. Var egentligen inte planerat att jag skulle spela den här matchen. Men dom hörde av sig igår för dom var lite folk. Så det var ju kul. Dock har man ju inte spelat innebandy på ett bra tag. Så d e klart det var lite ovant och så är man inte heller så värst tränad nuförtiden. Så man höll ju nästan på att dö där ett tag, haha. Men trots det gick det väll ändå hyfsat bra. Vi spelade då mot IBK Dalen och det slutade med vinst till oss med 4-1. Super kul ju! Sen är ju också det här damlaget nystartat, så vi har ju inte direkt tränat ihop på sistone. Så det var ju ändå kul att det gick så bra trots det ;)

Likes

Comments