Hejsan!
Den här fredagskvällen har spenderats i Vindeln med mina fina tjejkompisar, Ella, Sofie, Linnea, Leia och Johanna en
kortis. Vi satt och spelade vem i rummet och jag har aldrig och åt massa gott. Så mys! Vi for sen ut och gick på en promenad ner till ug. Vilket var rätt kul däremot sjukt kallt, haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejhej!
Ikväll har jag, pappa, Jonna och Robin varit i Skellefte och kollat på hockey. Egentligen var tanken att vi inte skulle fara eftersom pappa tippade med släpet på lastbilen. Så han trodde han inte skulle hinna hem. Men då ville han ändå fara så direkt han kom hem bar de av ti Skellefte. Vi missade däremot första perioden på grund av det. Men vi han iallafall se dom andra två. Såklart hejade jag ju på skellefte och matchen slutade även med att dom vann med 3-0. Så nu leder dom med 3-1 i matcher, Wohooo!!

Likes

Comments

Hej på er!
Dom tre senaste dagarna har jag haft praktik. Jag var då i lastbilen tillsammans med pappa. Har varit rätt mysigt att få spendera hela dagen med pappa och se vad han gör under dagarna. Har dock varit rätt långa dagar, då vi började halv 3 på natten och slutade kring 3 tiden på dagen. Så man har ju varit rätt trött, men det har ändå gått rätt bra.
Själv är jag inte så intresserad av sånt här men ja tyck ändå det har varit kul dom här dagarna om ja ska vara ärlig.

Likes

Comments

Hej på er!
Idag vid halv elva tog jag, mamsen, pappa och Ellen oss ut på en skotertur. Vi for ner till älven där vi träffade lite känt folk. Så då spenderande vi resten av tiden där. Vi grillade korv, hamburgare och bara satt i solen och söra. Rätt härligt faktiskt! Nu har ja precis kommit hem och ska nu bara ta det lugnt fram till halv 4 ungefär. För vid 4 tiden ska vi vara i Tvärålund för att gratta kusin Oskar, så de lär väll bli trevligt.

Likes

Comments

Före

Efter

Fick som födelsedagspresent en ny säng. Så igår kväll satt jag och mamma upp den. Tycker det var så bra, rummet vart som mycket större. Så ja kan inte vara annat än nöjd!

Likes

Comments

Hej på er!
Nu har skolan dragit igång igen efter 1 veckas sportlov. Idag var det andra skoldagen och dom två första dagarna har varit rätt lindriga, vilket är skönt.
Idag som första lektion hade vi träslöjd och då var vi endast 4 stycken. Eftersom dom andra var sjuka eller på prao. Vilket var rätt så skönt ändå. Blir så mycket lugnare. Annars idag har dagen bara varit allmänt bra. Har som varit på bra humör och glad :) Ikväll blir de troligen att fara ut och springa och sen bara ta det lugnt är tanken.

Likes

Comments

Hejhej!
Idag har det varit folk här i stort sett hela dagen. Jag fyllde ju 15 år för en vecka sen. Så idag kom släkten hit och firade mig. Sen på kvällen vid 7 tiden kom även Sofie hit. Bjöd alla dom på tårta och annat smått och gott. Bara trevligt det. Fick även massa fina presenter av alla dom, så himla nöjd! Tack, tack♥
Sen till middag gjorde jag mig en smoothie, så enkelt men såå himla gott också. Sen efter det for jag ut och sprang, vilket ändå var rätt skönt. Nu blir det att hoppa in i duschen och sen ladda upp för en kommande skolvecka :(

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har dagen tillbringats i ume med mamsen, pappsen och systrarna. Vi har varit runt på massa ställen och kollat in skotrar. Så himla snygga vissa skotrar är alltså, synd bara dom är så dyra. Vi for sen även på lite affärer för päronen hade lite ärenden.
När jag sen kom hem la jag mig ner i sängen och kollade Youtube, så skönt att bara lägga sig ner och ta det lugnt.
Päronen och Ellen for till Bengt och Emma och käkade middag och ska vara där resten av kvällen. Sen ska även Jonna till Jimmy ikväll så jag blir hemma själv ikväll, vilket känns rätt skönt. Till middag gjorde jag lax och lite grönsaker, så gott!
Nu resten av kvällen hade jag tänkt träna lite och sen bara kolla serier eller nått och bara ta det allmänt lugnt.

Likes

Comments

​Hej på er!
Gårdagskvällen spenderades i Vindeln tillsammans med Linnea. Har inte träffat hon på hela sportlovet, så det var så kul att få se hon igen. Vi satt på ug och söra vi lite med Jonte. Sen gick vi ti ica och köpte oss en liten chokladbit också satt vi och åt det och pratade. Vi blev sen upplockade utav Anton och Fredde. Så då spenderade vi resten utav kvällen med dom. Vi åkte bil, satt på ug och var hos Anton, vilket bara var kul!
Dom senaste dagarna har jag bara varit hemma och inte gjort något alls, så det var rätt kul att komma ut och träffa lite folk igen.

Likes

Comments