Äntligen fredag igen och skönt med helg! Vet inte ännu vad som händer i helgen, men det brukar lösa sig :)

Idag har jag i alla fall vart i stan och donat. Tog mig en kaffe på Bagel Bee(of course)och sen handla lite innan det bar hemåt igen. Ikväll blir det bara soffmys med hunden <3


Likes

Comments


Igår kom det massa snö här. Inte det man önska sig mest just nu efter flera soliga dagar då man börjat längta till våren. Jag gillar som sagt vintern och snön men nu behövde den inte komma mer, inte i såna här mängder i alla fall.


Likes

Comments


Idag tog jag kaffekorgen, päronen och Nova med mig och for till stugan för att njuta av solen! Behöver jag ens säga att kaffet smaka 100 ggr bättre där på bryggan än vad det annars gör?

Likes

Comments

Det var inte direkt en uppmuntrande syn när man steg upp imorse och det var vitt ute. Jag älskar snön men det finns en gräns för när den inte behöver komma mera, och den gränsen är typ i början på januari. Slutet av november-hela december kan det få va snö för jag vill ha snö på julen. Men nu när snön inte behaga komma till julen så behövde den inte komma nu heller.

Är i stan i dag och kikar lite. Ska just gå och handla, behöver smör, ost, knäckebröd och lite andra basgrejer. Sen blir det nog eventuellt att ta en kaffe med sig från Bagel Bee innan jag far hemåt igen ;)Likes

Comments

Sitter på golvet och läser just nu och dricker te fast jag egentligen borde gå och lägga mig. Är man nattuggla så är man. Jag har alltid vart nattuggla, alltid tyckt om att va uppe på natten. Samtidigt är ju att sova en av de bästa sakerna som finns så det går inte riktigt ihop haha.

Hur är ni? Är ni morgon eller kvälls/nattmänniskor? Känns som det är många nattmänniskor där ute? Typ det flesta jag känner är nattmänniskor haha?

Likes

Comments

Fortsätter rensa bilder på telefon och får upp den här och måste skratta högt! Passar precis in på mig och det är ingen tvekan till varför jag sparat den haha. Har hittills raderat 100 bilder så det går framåt. Jag har jättemycket bilder och screenshots på recept som jag sparat så ska sätta mig ner och skriva ner dom nu så jag får bort dom bilderna i telefonen i alla fall.

Likes

Comments

Den här söndagen har det verkligen inte hänt nått vettigt. Hade rätt så lång sovmorgon först och sen har jag i princip bara läst och rensat telefon på bilder. Har såå många bilder på telefon så det är hemskt. Har bara kommit en liten bit på vägen ännu och har mycket kvar.

Ska nog gå och koka lite kaffe nu och sen fortsätta. Tröttare än tröttast idag.

Likes

Comments

Har vart ensam hemma ikväll(eller ja djuren va ju här)så passade på att breda ut mig i hela soffan framför tvn. Så bra som det gick med en stor rottweiler och 2 av 4 kattor med mig alltså. Åt lite ostar och drack en garage framför mellon, och kollad en stund på Hobbit. Och nu ska jag krypa under täcket och antingen läsa eller glo youtube tills jag somnar. Har inte riktigt bestämt mig än.

Godnatt finisar!

Likes

Comments

Där före jul hade jag ett litet läsuppehåll pga flera orsaker. Massa att fixa inför julen, pappa blev sjuk osv. Men sen där nån vecka efter jul tog jag upp läsandet igen. Kommer ihåg känslan och all stress som släppte när jag la mig raklång på soffan med boken. Obeskrivligt.

Och med det sagt så kommer det här lite bilder på dom böcker jag läst sen sist. Har blivit några stycken :)


Familjegraven är fortsättningen på Grabben i graven bredvid.

Kall som granit är första boken jag läst av Stuart MacBride och nu är han en ny favorit! Så enorm bra!Den jag läser nu är den på sista bilden,
Otrohet av Paulo Coelho.

Likes

Comments