Livet fortsätter i samma takt just nu. Stugliv, hem och ge kärlek till kattorna så dom inte blir ledsna på en, hundgos med världens bästa, obligatorisk yatzy varje kväll med mamma och pappa(med utsikt över bästa fjärden of course.) Igår på dagen va syster och barnen över, på kvällen va vi över på lite vin till fastrarna och co. Så där sommaren ska va.

Igår cykla jag ner till stugan i det fina vädret, efter att ha vart hem till kattorna. Va vääldigt varm när jag kom ner sen så va skönt med ett dopp! Trodde det skulle va kallt i vattnet, trots att termometer visa 19 grader, eftersom det blåste rakt in, men det va riktigt svalkande och skönt! Sen är det ju dock kallt att komma upp igen när luften inte är så himla varm, men det löser sig alltid med en härligt gosig morgonrock att krypa in i :)

Gillar

Kommentarer

Ja hon är döpt efter en förgasare, men stavar det olika. Holly vs. Holley. Hennes ena bror hette Chip efter Chip Foose i Overhaulin'.

Gillar

Kommentarer

Två bilder från igår när Thomas, barna och hunden skulle fara hem från vår stuga. Dom var över och fika en sväng och hundarna, deras Diza och våran Nova, fick busa och springa av sig lite. Dom ha blivit bästisar nu!

Just nu är jag hemma och ska just fara ner till stugan. Ska bara se till att alla i kattflocken fått mat först, samt plocka upp lite här hemma. Och kolla att jag har allt med i väskan. Men sen! sen ska jag fara ner och kramas och gosa med hunden <3

Gillar

Kommentarer