I förrgår, på Fredag åkte vi på bio på kvällen, filmen hette Jumanji och den var jätte bra, helt klart min favoritfilm hittils. Den haandlade om 4 tonåringar som drogs in i ett spel och måste rädda världen i spelet för att komma ut igen, den är så mycket bättre än vad den låter att vara! Jag rekomenderar verkligen filmen! Trailern finns nere på sidan.


Igår, på Löradg vaknade jag 10:00 och då gick jag i duschen. Klockan 14:00 åkte vi till Närpes och hälsade på mammas sida av släkten där. Det var riktigt mysigt! Vi åt och pratade och hade skoj! Det är alltid roligt att träffa släkten, tycker jag.


Idag är det Söndag och det är nyårsafton. Vi brukar inte fira nyårsafton så mycket, så idag har jag inga stora planer, men en sak jag ska göra är att jag ska ut och springa. Åtminstone 3 kilometer.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God kväll allihopa!

Eftersom 2017 snart är slut så tänkte jag skriva en Bucketlist till 2018 här på bloggen. Jag tänkte att det skulle vara kul för er att läsa det jag önskar och vill uppnå under 2018.

- Att resa.

Jag vill resa. Även om jag just kom hem från Kanarieöarna vill jag resa så, så, så mycket! Det spelar inget roll vart men jag vill resa!

- Att fiska.

Något jag verkligen vill göra är att fiska. Jag har aldrig testat på att fiska men det verkar så roligt!

- Att göra om i mitt rum.

Något jag älskar är att göra om i mitt rum, att möblera och köpa nya saker till det. Jag tycker att det är så roligt att få lite variation i sitt rum. Egentligen skulle jag vilja göra om i hela huset men jag får iallafall börja med mitt rum, haha!

- Att få bättre betyg

Även om jag redan har ganska bra betyg vill jag ha ännu bättre, allt går bara man tror att det går!

- Att lära mig en ny sport.

Jag håller redan på med fotboll och vill inte sluta med det, men jag vill ändå prova på en ny sport. Jag skulle vilja testa på ridning eller dans helst.

- Att lära känna nya mänskor.

Jag vill lära känna mer mänskor, och få nya vänner.

Likes

Comments

Det första jag gjorde på morgonen var att jag gick i duschen, efter det gick vi till min mommo eftersom vi firade jul hos henne i år. Alla i familjen förutom Robin, min bror firade jul tillsammans i år.

När alla var samlade hos mommo åt vi julmat och gröt, mums! Efter det delade vi ut julklapparna medan vi såg på Kalle Anka på tv. Mina julklappar är jag faktist nöjda över! Jag fick det flesta jag hade skrivit på min önskelista. Jag kan skriva ett inlägg senare med alla julklappar jag fick senare.

Iallafall, efter det myste vi bara en liten stund och efter det gick vi hem. Och nu sitter vi och kollar på tv i soffan och ska ha en riktig myskväll!

Imorgon kommer vi fira jul vidare med de andra som inte kunde komma idag, det ska bli mysigt! Då kommer vi äta julmat igen och bara mysa!

God jul på er! <3

​(Min systers bild @sofiaoster )

Likes

Comments