Header

Godmorgon.

Idag ligger jag hemma sjuk med världens slemhosta, inte roligt alls kan jag medge. Skulle mer än gärna jobbat istället, men får försöka vila upp mig framför någon serie. Tänkte kolla färdigt på ett avsnitt från Westworld som jag somnade ifrån igårkväll sen tänkte jag eventuellt börja kolla på någon ny. Har ni några tips så är det verkligen välkommet. Har sett alla bra serier redan känns det som haha.

Till något helt annat. Dehär med frukostvanor, jag har alltid varit en typisk "fil-och-flingor-typ-av-tjej" men började för ett tag sen att äta havregrynsgröt till frukost istället. Har alltid varit så himla skeptisk till det men toppingen på gröten gör ju verkligen gröten. Så jag har börjat med att göra en egen äpplemos att han på, tillsammans med kanel och havremjölk, väldigt gott. Tips!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg!

Jag tänkte försöka ta upp det här med att blogga som så många gånger förr. Tänkte denna gången faktiskt mest göra det som ett sätt att dokumentera det jag gör för att det är så himla roligt att kunna kolla tillbaka på en dag. Mestadels kommer bloggen såklart att handla om min vardag och vad det innebär får tiden utvisa. Jag jobbar i en matbutik i södra Sverige i en medelstor stad. Spenderar mina dagar på jobb på min arbetsplats café med att servera kaffe osv till våra kunder. Mina ambitioner och drömmar är en bra bit ifrån detta och har som mål att kunna förverkliga dem inom en förhoppningvis ganska snar framtid.

Min dag idag har mest bestått av att ligga på soffan under filten och försökt vila bort min förkylning och hosta. Verkar som mer eller mindre alla runt omkring är krassliga just nu. Hoppas bara att det inte blir något långvarigt. Det är farsdag idag vilket innebär att Nick är hos sin pappa. Jag ville inte smitta min familj med min förkylning så det blev tyvärr ingen visit till min pappa idag, tänkte därför vandra bort till vår lokala pizzeria och handla mig något riktigt onyttigt. Inte mycket att be för idag haha.

Vi hörs,

Likes

Comments