View tracker

​Hej alla! För ungefär en vecka sedan så deltog jag i något som heter selected player. Det är ett innebandy läger på 5 dagar nere i nylöpning där 16 st spelare + 1 målvakt tas ut och får representera sitt län. Jag spelade då för västernorrland för jag bor här.


jag åkte ner till nylöpning med en kompis som också hade blivit uttagen. Vi bor i Övik så att vi är den som har längst att åka buuh.. Det tog oss ca 7 timmar vilket var väldigt drygt men det gick ju de också! När vi kom ner dit så checkade vi in på våran skola där vi bodde. Vi hade sedan lite icebreakers som skulle föra samman laget. På kvällen hade vi också en träning. De andra 3 dagarna fortsatte vi med dys och träningar. 

Sedan började "cup spelet" där vi mötte andra län från hela svergie. Vi kom 1, det var riktäg spanande och roligt att spela de "avgörande" matcherna! :) vi är de bästa f02:erna i svergie! vilket känns helt otroligt. Detta innebar också att vi fick en plats i finland för att spela innebandy sålklart. Så vi ska till finland i början av september!!! längta!! :) 


Jag tänkte göra denna blogg till lite mera innebandy, men det kommer också andar grejor från min vardag ! puss å hej 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

hej! jag tänkte börja blogga nu. Det kommer vara allt ifrån plugg, mat tips & inspererande bilder. Jag heter Julia Olsson och jag är 14 år och går i 7:an, och kommer från en liten stad i västernorrland som heter örnsköldsvik. Jag har 3 syskon och en mamma och en pappa. Mitt liv är inte så jätte komplicerat men hoppas att det kommer bli kul här ändå. Jag kommer försöka göra ett blogg inlägg minst 1 gång i veckan ( det blir mer som ksk 1-3 i veckan ) ses snart :)

Likes

Comments

View tracker