Nu drar paradiscupen igång (PC). Det är en cup som spelas här i Ö-vik där jag bor. Massa olika lag kommer upp / ner för att mötas. Idag har vi två matcher och imorgon två. Sedan på fredagen så är det slutspel!! Jag är ganska förkyld :(! Så jag kommer att stå över första matchen men ikväll kan kommer jag troligtvis att spela. Ni får se hur det gick under cupen i ett senare inlägg. |( bläddra nerför bilderna )|

Nu är det några dagar efter och jag tänkte säga att vi kom trea. Jag är väldigt nöjd med tredje plats!! Jag avgjorde i Sudden i matchen om 3/ 4 pris. Su nu är det träningar och matcher sen så ska vi på en cup i Stockholm! Längtar. Mer upp kommer sen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej alla! För ungefär en vecka sedan så deltog jag i något som heter selected player. Det är ett innebandy läger på 5 dagar nere i nylöpning där 16 st spelare + 1 målvakt tas ut och får representera sitt län. Jag spelade då för västernorrland för jag bor här.


jag åkte ner till nylöpning med en kompis som också hade blivit uttagen. Vi bor i Övik så att vi är den som har längst att åka buuh.. Det tog oss ca 7 timmar vilket var väldigt drygt men det gick ju de också! När vi kom ner dit så checkade vi in på våran skola där vi bodde. Vi hade sedan lite icebreakers som skulle föra samman laget. På kvällen hade vi också en träning. De andra 3 dagarna fortsatte vi med dys och träningar. 

Sedan började "cup spelet" där vi mötte andra län från hela svergie. Vi kom 1, det var riktäg spanande och roligt att spela de "avgörande" matcherna! :) vi är de bästa f02:erna i svergie! vilket känns helt otroligt. Detta innebar också att vi fick en plats i finland för att spela innebandy sålklart. Så vi ska till finland i början av september!!! längta!! :) 


Jag tänkte göra denna blogg till lite mera innebandy, men det kommer också andar grejor från min vardag ! puss å hej 


Likes

Comments