Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här är en lista på saker som enligt mig blir uppskattade alldeles för sällan eller som helt enkelt bara borde uppskattas mer.1: Familj

2: Vänner

3: Att inte vara täppt i näsan

4: Hembakat bröd

5: Lazy days

6: Tid för sig själv

7: Att vara frisk

8: HUNDAR (!!!)

9: Apelsinjuice

10: Strumpbyxor utan hål i

11: Nytvättade lakan

12: Nyrakade ben

13: Värme

14: En fulladdad mobil

15: Sovmorgon

16: Långa bad

17: Kollektivtrafik som är i tid

18: Snabbt wifi

19: Promenera utan att få skavsår

20: Iskallt vatten

21: Trevliga kassörskor

22: Suddbart bläck (!)

Likes

Comments

Kärleken består alltid densamma, men människor förändras. Människor förändras varje dag och det är det som är skrämmande. Efter att ofantliga murar byggts upp och efter att man lärt sig själv att inte släppa in någon så träffar man just den personen som är alldeles för intressant för att få lämnas kvar på utsidan av muren. Jag ger personen en chans att lära känna mig. Rädslan sitter som en klump i magen. Vi börjar umgås. Dagar blir till veckor, veckor blir till månader och han har nu börjar bli betydelsefull för mig. Han har blivit en människa som jag skulle välja att offra allt för. Han har fått mig att komma över mina rädslor och fått mig att glömma alla mina problem och bekymmer som jag någonsin har varit orolig över. Han har även fått mig att känna mig betydelsefull. Dagarna, veckorna och månaderna fortsätter att gå tills vi inser att det vi har är inte menat att vara. Det borde inte vara vi. Och så kommer rädslan tillbaka, för personen går iväg med all din tillit och ditt mod. Men kanske var det meningen ändå, att det skulle vara vi i alla fall ett tag? Kanske var det meningen att man skulle våga lägga sin tillit i någon annans händer trots att man var livrädd? Det var nog meningen.

Likes

Comments

Var med vaktmästaren i fredags där han visade mig runt över hela hotellet, vi gick bland annat upp på taket, det var väldigt häftigt att se utsikten! Jag tycker att det är jätte tråkigt att praktiken är slut men ändå skönt med lov!

Jag träffade Sanna igår och vi hade sjukt kul! Har verkligen saknat henne😢 vi åkte till Tuna park och sedan åt vi på Max, supergott var det!

Imorse spelade jag spel med Alexander och Diego, sedan åkte hela familjen iväg för att bowla. Det var roligt! Fast barnen blev tjuriga ganska snabbt haha!

Har inte jätte mycket att säga just nu.
Vi tittar på en film och myser lite i soffan.

Kan skriva senare puss!

Likes

Comments

Idag var det sista dagen för mig i köket. Imorgon kommer jag att jobba med vaktmästaren. Det ser jag framemot 😀

Hmm..
Idag då? Vad har hänt?
Inget speciellt egentligen, blev inlåst i frysen (ni vet sånt som bara händer i film) meen det var dock för att vi skulle testa nödknapparna, dom funkade som tur var haha men jag var ca 1 minut i frysen och jag frös resten av dagen. Där skulle man inte vilja bli inlåst på riktigt!

Annars har jag inte gjort mycket mer idag utom det vanliga. Är på väg hem nu, förväntansfull för att mina garderobsdörrar kanske äntligen sitter uppe! Men vi får se ;) kanske inte än

Åt förresten jättegod frukost imorse!

Kan kika in senare, puss!

Likes

Comments

Har inte så mycket att säga idag men tänkte skriva lite snabbt så att ni iallafall vet att jag fortfarande lever!

Praktiken går jätte bra, trist bara att det är sista veckan bara, hade velat jobba kvar längre. Alla är verkligen så trevliga där! Ovan på bilderna ser ni vad fint vi gjorde det till alla hjärtans dag! ❤️

Har varit hemma hos Nana och Tata och sen har jag inte gjort så mycket mer förutom att träffa Johanna men det ingår ju i livet typ! Haha

Ni får nöja er med några bilder så länge tills jag har något vettigt att skriva om,

Puss vi hörs förhoppningsvis snart! 😘

Likes

Comments

Ett tag sedan jag skrev, men jag har helt enkelt inte haft motivation eller orkat.

I fredags var jag med Johanna och My. Det var jättetrevligt. På bussen hem till Johanna däremot försvann min plånbok, vi trodde att det var en kille som tagit den (som satt bredvid oss och började prata med oss och fråga om Facebook och lite sådant, inte så trevlig kille kan man säga) Lite oklart vart plånboken tog vägen dock men jag fick iallafall tillbaka den av polisen dagen efter.❤️

Praktiken går bra! För er som undrar, Jag får lära mig väldigt mycket. Just nu arbetar jag ju i receptionen så det är många bokningar som ska läggas in i systemet och många gäster som ska checka in/ut mm. I övermorgon kommer jag att arbeta i köket. Det ser jag fram emot!

Har inte så mycket mer att skriva just nu. Är väldigt trött så ska försöka sova lite.
Vi hörs, puss!

Likes

Comments

Äntligen fredag!
Idag slutade jag 4 på praktiken och skyndade mig hem för att byta om.
Just nu väntar jag på mina systrar för att vi ska fira Malins födelsedag (vilket var för över en hel månad sen😂) men vi tänkte äta lite mat på papas tapas.
Senare blir det kanske bio med Johanna och My!

Förresten får jag frukost på hotellet och den är verkligen såå god!

Puss!

Likes

Comments

Ställde klockan på halv 6 imorse då jag äntligen blivit frisk och fick komma iväg till min praktikplats.
Fixade mig på morgonen och var framme vi Comfort hotell strax innan 8 där jag fick börja med att gå igenom lite brandsäkerhet osv.
Fick en rundtur på hotellet av vaktmästaren. Han var jättetrevlig :) Sedan fick jag frukost (den var Såå god, ni kan ju tänka er hotellfrukost😻) Efter det hjälpte jag Marielle i receptionen och ungefär vid 3 fick jag sluta.

Efter att jag slutat gick jag till banken för att aktivera swish på min nya mobil och när jag var klar med det gick jag hem till Nana och Tata (återigen, farmor och farfar)

Hemma igen, lekte nyss lite med Diego och gjorde min matlåda inför imorgon :) Hoppas att morgondagen blir liks bra som denna!

Puss!

Likes

Comments