Header

Sen kväll igår och tidig morgon idag. Kvälls fodring igår och morgon fodring idag, var i stallet 7 och fodra och släppte ut hästarna. Är hemma nu och ska ta det lite lugnt sen går jag tillbaka till stallet vid lunch. Fördelen att bo 3 min från stallet ;)
Idag ska Claudio och Zaken ridas ut. Kanske ska filma lite, we will see.

Igår skrittades Zaken och Claudio reds ut. Zaken ska ha lite vila nu efter hennes intensiva period. Skönt.

Imorgon blir det rida Zaken och följa med som hjälp på tävling. Vi hörs under dagen!

Är så lycklig att min lilla tjej är hemma. Behöver verkligen henne här.

Likes

Comments

Ännu en dag väntar på oss. Solen skiner och fåglarna kvittrar, men en riktigt tråkig skoldag väntar. Bara och ta sig igenom.
Efter skolan blir det stallet och longera Claudio, ta hand om Zaken och sen ska jag rida stalljobbarridning idag. Så lär rida Lissabon eller Emily.

Låt detta bli en till bra dag så ses vi under dagen!

Från igår när jag och syrran gick en promenad

Likes

Comments

Idag var den dagen där allt var bra. Livet är på topp och man svävar bland rosa fluffiga moln. Det är de dagarna som ger en den där extra knuffen framåt, fortsätta och kämpa ännu mer.

Har nog haft mungiporna på topp hela dagen! Slutade 13.00 istället för 15.25 för världens bästa lärare lät oss gå, hinner åka hem och ta en liten power nap och samla ny energi för en ny rolig intensiv dag i stallet. Jobba, gå på föreläsning och kolla och hjälpa till på Daniel träningen, då Daniel Meech var här igen!

Måste säga en sak. Som fick mitt hjärta hoppa 1000 varv och fick mig att släppa allt och bara springa allt vad jag kunde till stallet.
Zaken är hemma, min prinsessa. Min fina lilla Zakzamma är hemma igen. Hon som provade henne ville verkligen ha henne, en jätte fin tjej som grät varje träning för att hon så gärna ville ha henne men Zaken var för liten... Synd då jag verkligen vill att hon ska komma till någon som verkligen bryr sig om henne.
Stunden när jag slänger mig om henne och bara kramar henne i evigheter, det var så skönt. Att bara få känna hennes närvaro igen. Innan jag åkte sa jag godnatt och borsta och fixa lite med henne då hon såklart hade rullat sig som hon alltid gör. Satte mig i boxen och bara tittade på henne, hon sänkte sitt huvud och tryckte det mot mitt och bara blunda. Kanske kände hon igen mig, lär hon ha gjort då det inte var så jätte länge sen ändå.

Men godnatt på er!! Föreläsningen var dessutom jätte intressant!

Likes

Comments

​Hej på er! Denna onsdag består av skola och stall som alla andra dagar. Igår låg jag bara och såsa efter skolan, sov hela kvällen.... Inte bra men skönt. 

Idag blir det stalljobb. Vi har även teori vecka denna vecka som jag säkert redan har berättat så idag kommer Lotta Wanning och har föreläser om mental träning. Alla som sitter i ungdomssektionen måste gå på den så det ska bli nyttigt. 

Har inte så mycket mer och berätta om, ingen spännande dag men ska ladda med lite roligare inlägg.

Likes

Comments

Världens finaste väder idag. Så mysigt och mer än glad blir man!

Godnatt! Sov gott.

Likes

Comments

Eller inte. Dagens måndag blir skola och stall som vanligt. Ska jogga Claudio lite utomhus med bara skritt och galopp. Idag har vi ingen ridlektion då det är teori vecka med bland annat Daniel Meech, clinic's och föreläsningar.

Bloggade väldigt dåligt igår men var funkis på våra tävlingar hemma heela dagen. Det var både lokal ponny hoppning och en pay n jump efter. Kul och se allt från marken och man blir taggad till tusen att tävla. Red även Claudio ute igår och han var jätte fin. Duktig kille. Rider föresten honom ca 3 gånger i veckan då hon behöver hjälp :)

Ses senare under dagen!

Likes

Comments

Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering men det har varit en fullspäckad dag. Vädret har varit otroligt, nästan känts som sommar. Har varit med en tjej på pay n jump och hjälpt till sen har vi bara varit i stallet och förberett inför morgon dagens tävlingar.
Tyvärr så har det blivit så att jag inte kan hoppa Lissabon imorgon. Riktigt tråkigt men dom tyckte inte han skulle hoppa pågrund av hans skav men det är typ helt läkt så han är nog igång snart igen. Ska kolla upp lite andra tävlingar jag förhoppningsvis kan åka på.

Amanda kom över hit och vi har bara haft det mysigt och ska snart sova. Godnatt på er!

My roooom

Likes

Comments

Vädret är riktigt konstigt. Ibland är det sol, ibland regnar det och ibland är det helt grått. Välkommen till Sverige. Nu blir det stallet!

In och följ min youtube kanal!

Julianystroom

Likes

Comments

Här kommer 10 saker om

Lissabon

- Han är lite som en sengångare. Han står nästan och sover hela tiden och ser helt död ut men när väl står hoppning på schemat så är det inget problem med farten.

- Han är sjukt tittig. När man ska gå fram och visa ett tittigt hinder så vägrar han ens gå nära men när man väl ska hoppa så hoppar han oftast men dock 2 meter innan ibland...

- Han är en liten tjejtjusare. Så fort han ser ett sto ska han visa hur snygg han är och vill helst gå på henne.

- Har ALDRIG i hela mitt liv suttit på en så snabb häst. Ute alltså. Red en jätte lång galoppsträcka med honom i somras.. bara jag lätta lite på tygeln så bara öka och öka han. Den som red bakom mig bara försvann plus att det slog gnistor om hans skor. Shit vad man kände hur hans ben tog i.

- Han har tävlat 130

- Han är snäll som ett lamm

- Han har tävlat svår dressyr med bra resultat men nu tycker han inte det är så kul. Han tappar all fart och går knappt utan spö. Men hoppa stor gillar han.

- Innan han kom till ridskolan nu i vintras så ägdes han av en tjej som stod här på Gustavsberg. Jag red honom även då och hjälpte henne med honom. Blev lite som en chock när ridskolan ville köpa honom men det gav mig chansen att rida och tävla honom.

- Han har gått mycket terräng och pay n cross då hon som ägde honom innan tyckte de var kul. Han var jätte duktig men lite tittig e han. Han gillar inte vattenmattor heller nu när jag hoppar......

- Han har lätt och tappa vikt.

Likes

Comments

Känns såå skönt med fredag, lyckan bara kryper i kroppen. Idag blir det skola och stall, vad trodde ni liksom? Haha samma visa.

Har ingen häst idag vad jag vet än så länge men ska ta hand om Lissabons sår och pyssla lite med honom då han har en riktigt välförtjänt vila. Sen ska jag bara vara i stallet hela dagen.

Har inte så mycket mer och skriva än att jag hoppas att solen kryper fram snart! Ska försöka hålla bloggen uppdaterad under dagen

Likes

Comments