Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Uppdatering om Ebba:
Hennes kattunge var frisk och tjock när den föddes för en vecka sen, och har gått upp bra i vikt. Men för några dagar sen fick Ebba adoptera en till liten kisse, som hittades på en väg i Boxholm helt ensam. Helt otroligt att den har klarat sig! Dock har den gått upp bra i vikt så det är bra!

Likes

Comments

I lördagskväll åkte jag till Norrköping för en kväll med Johanna & Karro! Det var en riktigt rolig kväll, alltid lika roligt med Johanna!

Likes

Comments

Redan fredag! Så skönt!
Igår gick jag direkt hem till M efter jobbet då lilla katten Ebbas förlossning hade satt igång. Jag kom mitt i allt. Det var en stor bebbe som kom ut men Ebba tvättade och var superduktig. 😊 sen väntade vi, vänta o vänta o vänta...på flera kattungar. Men imorse hos veterinär fick vi bekräftat att det inte fanns några fler. 😳 hon hade bara lurats! Men skönt för henne.

Bakgrund:
Ebba är en 'vildkatt' som hittades på Visingsö och var brännskadad. Personen som hittade henne tog med sig henne hem och hörde av sig till 9liv. Hos veterinär såg man också att Ebba var dräktig.

Likes

Comments

Hallå!
Just nu sitter jag ganska så nyvaken i husvagnen i Västervik. Åkte hit igår efter jobbet med min syster, mina föräldrar var redan nere. :) superskönt! Idag ser det ut att bli fint väder också, det behövs!

Likes

Comments

Att vara stödhem.

Att bli stödhem för ett år sedan har varit ett av de bästa besluten jag tagit i mitt liv. Det är så otroligt givande så ni kan aldrig gissa! Det är perfekt för den som funderar på att skaffa katt, för den som vill ge sin nuvarande katt lite sällskap, eller för den som vill göra något fint här i världen!

Det finns så många katter som är i behov av våran hjälp, att få visat att vi tvåbenta faktiskt är snälla. Och att se en skygg katt göra framsteg värmer gott i hjärtat!

Här nedan är Kim och Viking.

Kim var ju en katt som kom till oss när hon var 12 veckor ihop med sina två syskon, och då var alla tre väldigt skygga. Kim blev ju faktiskt adopterad av ett par med en katt sen innan, men då upptäcktes det att deras kisse inte alls ville ha sällskap av en fyrbent vän, så Kim kom tillbaka till oss.

Då tyckte vi att hon inte skulle behöva flytta mer, så vi adopterade henne. Men sen kom Viking till oss. Han var också skygg dom första dagarna, men en dag var han helt utbytt och var världens lilla kelgris man kan tänka sig.

Kim och Viking fann verkligen varandra och blev bästa vänner. Dom gjorde allt ihop, så mitt hjärta klarade inte av att sära på dom så efter mycket om och men, så blev dom två adopterade ihop till ett nytt hem, där dom nu stormtrivs.

Likes

Comments