Tänkte bara skriva av mig lite angående vardagsrummet, det lär nog bli lite flummigt but here we go... Nu när vi har en grå soffa vill jag ha vita väggar så det får bli ett litet projekt att fixa i ordning!! Vi har just nu två hyllor med alla våra flaskor på, men då vill jag ha hyllorna ovanför tvn istället och vill köpa en drinkvagn (!!) o ha alla flaskor på, men vart köper man sån??? 🤔🤔

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alltså, hösten? HÖSTEN ÄR SÅ JÄVLA FIN OCH SKÖN OCH BÄST! Jag blir lite pirrig när jag tänker på allt kommande inför hösten och vintern. 🍂🍁

Likes

Comments

Mitt nya duschdraperi, detta fick det bli. 😄 och även nya kuddar och fårskinn från Hemtex. 👍🏼

Likes

Comments

Åh, det är något magiskt över lördagar. :) har haft en så bra dag. Mötte upp min syster vid 10 och gick till stan i världens finaste höstväder! Köpte oss varsitt par jeans och tog en fika, gick och tittade på alla vackra blommor på stora torget och sedan skjutsade jag Ida till jobbet. Väl hemma sorterade jag alla mina kläder och rensade! Gav bort två påsar med kläder jag inte använder, skönt! Sen hämta jag Ida på jobbet, skjutsade hem och sen såg jag på hockeyn hemma hos Nisses pappa!

Nu är jag hemma, har tvättstugan ikväll för Joline kissat i sängen... So much fun!! Men snart kommer Andrea hit så ska vi äta ute ikväll, ska bli gott!

Likes

Comments

Det finns såååå mycket fint inne på H&M nu!! Jag vill göra om allt hemma, men är väldigt inne på att göra om i badrummet. Har sedan innan köpt en annan duschstång som är som ett hörn, då vi inte använder allt utrymme i duschen ändå. Och byta duschdraperi till något av dessa hade jag inte tackat nej till.😍 vilket var finast?

Sen vill jag även ha den här underbara mattan, i typ hallen?! Och att byta ut alla knoppar i köket till dessa hade varit fräscht.😍 fy, hatar dom som är nu!

Likes

Comments

Oups, jag har visst glömt bort bloggen här ca en månad. Vad har hänt under tiden då? Ja ni.... Inte så mycket. 😂jodå, har varit på LISEBERG! O haft kräftskiva ihop med massa underbara brudar! Jag har tatuerat mig! Gått på bio 2 gånger, "Lights out" med Nisse och "don't breath" med Andrea!

Likes

Comments