Träning, Vardag, Vinter 2016/2017

Äntligen sportlov, hur skönt känns inte detta? Jag har inte åstadkommit speciellt mycket men jag var iallafall på gymmet igår samt att jag joggade/Powerwalkade en runda efteråt. Mina knän har börjat krångla igen så jag borde kanske inte springa eller köra knäövningar men men.

Annars rullar allt på som vanligt, det känns dock hemskt att halva lovet har gått redan men dessa små lov går ju snabbt som attan.


Ikväll ska jag inte göra något speciellt, bara plöja genom några gossip girl avsnitt till, började kolla på den serien i förra veckan och varför har jag inte kollat på den tidigare? Den var verkligen så sjukt bra, jag är redan på säsong 2 och jag är inte missnöjd ännu.

Likes

Comments

Vardag, Vinter 2016/2017

När går du upp?

På vardagar blir det oftast att alarmet ringer mellan 05:30 - 06:00 då jag går i skolan, efter alarmet ligger jag oftast kvar i sängen i 10 minuter för att vakna till. På helgen blir det oftast senare och oftast runt 09 tiden, gillar inte att sova länge då det känns som att hela dagen blir rubbad och förstörd då, hahah


Vad är det första du gör varje morgon?

1. Tittar på mobilen, går genom snapchat, instagram, twitter, youtube osv.
2. Börjar göra frukost och oftast kollar jag på youtube under tiden.
3. Börjar smått att fixa iordning mig eller packa väskan


Hur lång tid tillbringar du i badrummet varje morgon?

Jag står i badrummet i ungefär 15 minuter, jag ska ju bara borsta tänderna, sätta i linserna och tvätta av mig lite snabbt så max 15 minuter.

Är frukost viktig?

Ja! Men jag har svårt att få i mig frukost under vissa dagar, jag kan må ständigt illa så fort jag försöker få i mig något eller när jag bara tänker på mat, detta har blivit mindre och mindre men jag fungerar bäst med frukost i magen. :)


Vad äter du till frukost?

När jag har sovmorgon eller på helgen älskar jag att göra pannkakor eller dylikt men på skolmorgnar blir det oftast någon macka, en smoothie eller yoghurt., ganska basic.


Både ja och nej, jag måste få 8 timmars sömn annars blir jag väldigt trött, även om jag får mer eller mindre sömn. På morgonen när jag har sovit 8 timmar är jag superpigg, men när jag har sovit sämre är jag väldigt trött och orkar inte att gå upp ur sängen.


Vad har du för alarm?

Jag har väldigt svårt för alarm som låter högt så jag har en lugn låt som alarm, hahah


Hur ser en perfekt morgon ut?

Jag vaknar vid 9 tiden, gör en smarrig frukost som jag äter samtidigt som jag kollar på någon serie, gärna på balkongen eller utomhus när det är varmt.


Vad är det bästa med morgonen?

Det bästa med morgonen är att man kan ta det så fruktansvärt lugnt, (iallafall när man är ledig, annars är det kaos). Man kan gå runt i morgonrocken och bara ta det allmänt lugnt.


Hur går du helst klädd på morgonen?
I antingen min morgonrock eller i en oversized t-shirt, sååååå skönt!!

Likes

Comments

Vardag, Vinter 2016/2017

Ännu en vecka är påbörjad och detta är sista veckan innan sportlov, som är sååå efterlängtat. Det är även väldigt soligt här i Halmstad så det känns mer än skönt!

Jag kom hem från skolan för en stund sedan och nu kollar jag på youtube och snart tänkte jag plugga lite matte inför morgondagens prov.

Vi startade veckan med ett matteprov som kändes helt okej, den svårare delen är imorgon och den kommer nog kännas värre. Annars hade vi inget speciellt under dagen förutom att jag pratade med Wilma som är i New York på FaceTime, så mysigt.


Ikväll åker jag till mamma och ska vara där resten av veckan.


Likes

Comments

Vardag, Vinter 2016/2017, Mums

Äntligen fredag snart, man tackar ju aldrig nej till ledigt, nu har vi ju dock fredagen kvar!

Idag hade jag gym vid 8, vi brukar ha pass på onsdagar men det blev flyttat tills idag istället. Vi körde in-trinity som är en nyhet på nordic. Passet var mycket rörlighet och det tackar jag inte nej till, är så fruktansvärt stel.
Passet var sjukt roligt och annorlunda och det är något som jag hade kunnat tänka mig att gå på.

Efter skolan åkte jag till stan och satte mig på espresso house för att vänta på Wilma.
När hon kom tog vi en fika och efteråt sa vi hejdå då hon åker på semester i 3 veckor.
Det kändes verkligen konstigt att säga hejdå, jag kommer verkligen sakna henne <3

Likes

Comments

Vardag, Vinter 2016/2017

Dagens humör - Glad men trött

Dagens mående - Mår prima

Dagens borde - Plugga och fixa en inlämning

Dagens frisyr - Utsläppt plattat hår med diadem

Dagens smink - Bas + bryn

Dagens klädsel - Träningstights + t-shirt

Dagens materiella vill ha - Beiga jeans + nya blusar

Dagens beroende - Instagram, vet inte hur många gånge jag har varit inne där idag, följ mig - Juliianordblom

Dagens tråkigaste - Hänga upp tvätten + tvätta mer

Dagens längtan - Utomlands resa

Likes

Comments

Mums, Vardag, Vinter 2016/2017

Igårkväll var jag, mami och Emma ute och ät på Pinchos. Det var verkligen jättemysigt och gott.

Jag rekommenderar ALLA att gå till Pinchos, i och med att du beställer in små tapas rätter och drycker med mobilen så bestämmer du när du vill ha mat. Det som jag verkligen gillar är just att man kan ha många olika rätter så att man inte tröttnar på en stor spagetti bolognese som man kan göra i vanliga fall. Här beställer du ju in flera små rätter och på så sätt tröttnar man ju inte riktigt på maten.


Likes

Comments

Träning, Vardag, Vinter 2016/2017

Denna veckans träning bestod av 2 helkroppsträningar.

Vi hade individuellt i tisdags och då körde jag utifrån vårt basprogram, jag gjorde följande övningar med vikt:

Stillasittande rodd i maskin - 12 x 3

Bröstpress i maskin - 12 x 3

Vadpress(?) i maskin - 12 x 3

Benpress i maskin - 12 x 3

Ländryggslyft i maskin - 12 x 3

Russian twists - 12 x 3


På onsdagen hade vi övningsbank stång, vi var i grupp om 2, jag och Julia skulle hitta 3 bröstövningar med stång och därefter visa övningarna inför gruppen och utföra dessa tillsammans, så det blev ett svettigt men roligt pass i och med att vi testade nya övningar som vi inte brukar köra.

Likes

Comments

Skola, Träning, Vardag, Vinter 2016/2017

Idag stod det pass som första lektion på schemat, vi hade grit och fy sjutton vad jobbigt det var. Vi körde smal och bredd rodd, front squats och en massa andra övningar med antingen stång eller fria vikter.

Därefter åkte jag hem och fixade iordning mig inför resten av dagen, vi hade historia, håla och sist svenska. Den här dagen har dock gått otroligt långsamt och det känns skönt att den är över. Jag börjar dock känna av min spänningshuvudvärk igen för att mina linser är för dåliga så en synundersökning är bokad och nu gäller det att hålla i tills den är, satsar nog på glasögon under ett par dagar.

Annars så mår jag inte på topp just nu av ett par anledningar, saker i skolan och hemma men mer går jag helst inte in på det.

Jag hoppas iallafall att ni har haft en fin dag!!

Likes

Comments