Vinter 2016/2017, Vardag, Skola

Finally Friyay

Den här veckan har ju inte varit speciellt jobbig då jag stannade hemma både onsdag och torsdags, är ganska glad att jag missade onsdagen då vi tydligen hade ett riktigt jobbigt pass!

Nu sitter jag iallafall på bussen och är strax hemma, jag ska väl mest kolla på youtube eller någon film/serie och äta godis, nyttigt värre.....

Likes

Comments

View tracker

Vardag, Vinter 2016/2017

Imorse när jag vaknade mådde jag inte alls bra och jag hade fått feber så jag stannade hemma idag och jag har mest tagit det lugnt under hela dagen. Jag har mestadels kollat på youtube samt lyssnat på poddar, jag tror inte att jag går iväg imorgon eftersom att jag hade feber idag, men vi får se.

Jag tog dock av mina lösfransar som jag gjorde hemma för 2 veckor sedan ungefär och OJ, hur ser mina egna fransar ut nu? Jag orkade inte ha på de längre då de började se fula ut så jag tog av de med en sminkborttagning som innehöll olja men det åkte ändå av extremt mycket fransar så mina egna fransar är ju inte 2 die 4 just nu. Men men, det tar typ 8 veckor för de att växa ut och jag läste att man kunde ta på olivolja på natten så jag får hoppas på det bästa.


Likes

Comments

View tracker

Skola, Vardag, Vinter 2016/2017, Träning

Första dagen på veckan är över och den vart faktiskt inte så hemsk som den brukar vara.

Jag slutade redan vid 13:40 och då åkte jag hem till pappa för att ta det lugnt, har för en gångskull inte speciellt mycket läxor så det gäller att njuta så länge som det går. Jag och Emma åkte därefter till mamma för att äta middag och det är där som jag är just nu.


Imorgon är det gym direkt på morgonen och jag tänkte köra utifrån vårt basprogram, så helkropp i princip. Annars händer ingenting speciellt varken imorgon eller under veckan.

Likes

Comments

Vardag, Vinter 2016/2017, Vänner

Nu var det några dagar sedan jag skrev nyss och jag har ingen större ursäkt än att jag inte har haft något vettigt att skriva om.

Idag var jag och mami på stan, jag köpte endast lim, lösögonfransar och linsvätska. Därefter var det byte så jag åkte till pappa och har spenderat hela kvällen med papi, Emma samt min kusin som kom hit för att ha en spelkväll då vi spelade until dawn. Det är verkligen ett helt sjukt spel, beroende på vilka alternativ du väljer så ändrar du hela storyn i spelet och hur det ska sluta.

Jag har även fixat mina fransar idag, jag tänkte visa om någon dag hur jag gör de. Det är alltså som en hemma ''fransförlängning''.

Likes

Comments

View tracker

Mums, Vardag, Vinter 2016/2017, Vänner

Igår spenderade jag min dag med bästa Ebba, vi tog en fika/lunch på espresso house och därefter åkte vi hem till mig och spelade kort samt bara tog det lugnt och pratade. Hur mysigt? Jag är verkligen så tacksam att jag har kompisar som bara vill ta det lugnt samt prata och bara chilla helt enkelt.

Ännu en dag är över och idag har jag spenderat hela dagen hos min faster och mina kusiner, mys!! Vi tittade på film, pusslade och pratade väldigt mycket, det var verkligen hur skönt som helst.

Imorgon står det bus på schemat, skulle fixat detta idag men jag var så trött efter dagen hos mina kusiner så vi kör antagligen på busen imorgon. Jag känner sig sjukt mycket fräschare när jag är tan och inte blek.


Likes

Comments

Vardag, Vinter 2016/2017

Jag har aldrig kört på en bucketlist men i år tänkte jag köra på det konceptet. Till er som inte vet vad en bucketlist är så är det olika mål man har under en viss tidsperiod, exempelvis innan man dör. Min bucketlist är då för 2017, om jag kommer klara av alla återstår att se. Jag valde att ta med 10 punkter då jag inte kom på mer saker men samt för att jag inte vill ha för stor ''press'' på mig.

Kunna ta mer i vikt på gymmet generellt.

Avstå från sötsaker under 1 månad.

Börja träna mer utanför skolan.

Resa utomlands.

Ta mer bilder, runt 50 i månaden.

Svära mindre.

Använda mobilen mindre.

Använda värme på håret mindre än 2 gånger i veckan.

Använda mer mineralsmink.

Läsa minst 4 böcker under 2017.

Likes

Comments

Vardag, Vinter 2016/2017, Mums, Recept

Vid 18:00 kom mamma över till mig och pappa för att ha en nyårsmiddag. Vi åt en trerätters middag som bestod av en avokado, ägg och räkröra som serverades i en avokado halva. Receptet hittar ni här . Till huvudrätt åt vi en plankstek, som vi alltid gör på nyår. Sist men inte minst så hade vi en vitchokladkladdkaka som dessvärre inte var speciellt kladdig men väldigt god ändå. Receptet hittar ni här .

Vi satt mest och pratade och vid 23:00 åkte jag och mamma hem till oss. Där åt vi godis och tog det lugnt tills klockan slog 12 och raketerna började. Ingen av oss gick ut så ni får lite halvkassa bilder på raketerna.

Likes

Comments