Vardag

Detta är ju lätt favoriten i min lista just nu & Kygo fortsätter att leverera!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Skola, Vardag

Igår var det en vanlig dag i skolan och inget speciellt hände över huvud taget förutom att jag och papi köpte bagels till kvällsmat, mys!!

Idag stod box pass på schemat vilket jag har längtat efter sedan vi började på Aspero! Jag börjar dock bli förkyld vilket inte känns bra i och med alla viktiga lektioner inför nationella. Därför hoppade jag över box passet och körde istället lite stretching med Rebecca som inte heller var med. Vi får hoppas att det inte blir värre så att jag måste stanna hemma och missa en massa.

På fredag är jag i alla fall ledig från skolan då alla ettor har nationella prov i moderna språk 3. Jag läser ju spanska 1 och har därför inget nationella, så då blev jag ledig, yey!

Något som är ännu bättre är att jag då är ledig på fredag, har vanlig helg lördag, söndag SAMT är ledig måndag, tisdag och onsdag då vi har utvecklingssamtalsdagar. Jag måste dock gå dit och göra ett par prov så helt ledig är jag inte, men nästan.

Likes

Comments

Vardag

Det blev ingen skola idag heller då jag fick vinterkräksjukan under onsdag natt, så gårdagen bestod av att sova och försöka dricka så mycket vattens om möjligt. Det är helt sjukt hur utslagen man kan bli alltså.


Jag ska inte hitta på så mycket idag utan mest ta det lugnt och slappa framför datorn.

Detta blev ett väldigt kort inlägg men men, jag har inte så mycket att skriva om helt enkelt, vad mer kan jag säga? hahah

Likes

Comments

Vardag

Onsdag vart det idag och jag har varit hemma från skolan. Jag åkte hem igår då jag kände mig febrig och jag hade feber. Jag är antagligen hemma imorgon också och försöker ta mig iväg på fredag!

Har faktiskt hunnit vara lite produktiv idag, jag har pluggat lite samt bokat tandläkartid, någonting som suger att göra men jag är tvungen, hahah


Kan vi ta en minut för att jag har 96!!! spanska glosor på fredag, riktigt mysigt, så detta är vad jag lär spendera hela kvällen och morgondagen med! Tagga!


Internationella kvinnodagen är det även idag, tänk på att alla är lika värda oavsett vad! Ta hand om er <3

Likes

Comments

Skola, Vardag

Äntligen fredag eller vad säger ni?

Den här veckan har gått relativt fort vilket aldrig slår fel, på måndag kommer även bästa Wilma tillbaka till skolan vilket är hur mysigt som helst, jag har verkligen saknat henne!!


Under denna helg har jag inga speciella planer, jag ska kanske plugga lite men även ta det väldigt lugnt. Ska även försöka göra om mina fransar då de börjar se lite risiga ut. Jag gör ju min egen så kallad fransförlängning hemma. Det tar runt 30 minuter och är sjukt billigt och resultatet blir väldigt fint! Rekommenderas starkt.

Likes

Comments

I tisdags hade vi individuell träning och då körde jag mestadels armar, bröst och rygg då jag har ont i mina knän sedan jag sprang under lovet. Någonting står inte rätt till i de då jag får ont i de så fort jag anstränger mig, det känns bäst att vila ifrån all övrig träning än den som jag gör i vardagen.

Igår hade vi flyttat träningen tills idag och då började jag 12:20 så jag hade en rejäl sovmorgon och tid att slappa vilket aldrig slår fel. Efter skolan åkte jag till pappa för att vänta på Emma så vi kunde åka till mamma och äta middag. Annars gjorde jag inget speciellt under gårdagen.


Idag hade vi då vår träning och vi hade beep-test, alltså de som många hatar, även mig. Jag kunde ju inte vara med p.g.a mina knän så jag körde lite grid och rullade min fram respektive baksida lår istället och hejade på de som sprang. Annars händer ingenting som är värt att skriva.

Likes

Comments

Vardag, Vinter 2016/2017

...eller inte.

När jag skulle sova igår kväll började det snöa lite och när jag vakande i morse var det snötäckt. På förmiddagen tog jag och Emma en 5 km promenad, det gick ju definitivt inte fort då det var väldigt halt ute. Jag höll på att ramla några gånger om vi säger så. Får tillägga att snön redan hade börjat smälta när bilderna nedan togs.

Annars har jag inte gjort så mycket under dagen, jag kollade på dagens avsnitt av Riverdale och veckohandlade med papi.

Nu sitter vi och kollar på tv samt gottar till det med godis.

Likes

Comments

Träning, Vardag, Vinter 2016/2017

Äntligen sportlov, hur skönt känns inte detta? Jag har inte åstadkommit speciellt mycket men jag var iallafall på gymmet igår samt att jag joggade/Powerwalkade en runda efteråt. Mina knän har börjat krångla igen så jag borde kanske inte springa eller köra knäövningar men men.

Annars rullar allt på som vanligt, det känns dock hemskt att halva lovet har gått redan men dessa små lov går ju snabbt som attan.


Ikväll ska jag inte göra något speciellt, bara plöja genom några gossip girl avsnitt till, började kolla på den serien i förra veckan och varför har jag inte kollat på den tidigare? Den var verkligen så sjukt bra, jag är redan på säsong 2 och jag är inte missnöjd ännu.

Likes

Comments