Höst 2016, Skola, Träning, Vardag, Vänner

Snart är det åter helg igen och gud vad skönt det ska bli!! Har dock helgen full med planer, inte speciellt roliga dock.

Igår hade jag en sådan extremt chill dag, jag behövde bara gymma och därefter fick jag sluta. Därefter åkte jag och mi amiga Ellen till gymnasiemässan och hängde runt. Senare var jag med Sai, Wilma och Emilia vid Aspero montern och lekte runt typ. Vi lunchade därefter på Lotus och sedan åkte vi hem.

Idag var det en basic dag i skolan och imorgon slutar jag som vanligt vid 12 och därefter åker jag hen för att hjälpa mami med flytten till lägenheten. Nu ska jag kolla på youtube och ta det lugnt resten av kvällen.


Får även passa på att bjuda er på en färsk 144p bild, skämt å sido, hahah.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Höst 2016, Vardag

Min helg har varit både supermysig men också förjävlig.

Vi startade ju fredagen med att tappa min mobil i golvet, den blev vit och jag tvångsavslutade den. Därefter gick den inte att starta och den är HELT SÖNDER. Papi åkte in till stan och de sa att den var helt sönder, det skulle vara svin dyrt att laga den så nu har jag min 4s. Jag har inget sim kort så jag har inget internet om jag inte är hemma och jag kan varken ringa eller smsa någon. MYS. Vi ska dock beställa en ny iphone imorgon men jag måste ju vänta på den i typ 5 veckor dock. Jajaaj


Min lördag var faktiskt ganska mys då jag först åkte in till city med min älskade Ellen för att ta en fika. Vi tog en life update tillsammans och tog det lugnt. Även om vi går på samma skola som förövrigt är väldigt liten så ses vi nästan aldrig. På kvällen åkte jag och mami in till stan och köpte thai mat och hade mys där hemma hela lördagen. Vi skulle egentligen till Pinchos men det var fullbokat tyvärr.


Idag har jag bara hjälpt till att rensa här i huset innan flytten och sådant. Vi har rensat en del av vinden och lite av vardagsrummet så det går helt okej.

Nu sitter jag och kollar på youtube och strax ska jag sova.

Måste också säga att det kanske inte komma så mycket nya bilder då min iphone kamera suger bokstavligt talat.

Likes

Comments

Höst 2016, Vardag

Fredagen är det idag och jag är hemma ifrån skolan då jag har fått feber. Nu sitter jag och kollar på film och tar det lugnt. Ikväll skulle jag ha träffat några kompisar men det får jag inte längre eftersom jag är sjuk så kvällen består av plugg och mys.

Jag hoppas att ni får ha en mysig fredag!

Likes

Comments

Höst 2016, Skola, Vardag

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! Äntligen är jag 16 år och nu får jag övningsköra, det lär dröja ett tag då vi inte riktigt kan prioritera det för tillfället, hahah

Imorgon har vi mentorsdag och slutar halv 2 så det är jätte skönt faktiskt.

Idag hade vi matte, gym, svenska, psykologi samt samhäll och efter det var jag på en lägenhetsvisning. Nu på kvällen ska jag och mamma äta en bakelse och mysa, man fyller ju bara år en gång om året trots allt, hahaha

Likes

Comments

Höst 2016, Vardag, Skola

Den segaste dagen är äntligen över och jag får äntligen sova.
Måndagen är helt klart värst, vi har alltså 6 olika lektioner och går från 8 till 4.

Efter skolan åt jag lite och därefter har jag pluggat största delen av kvällen. Jag har prov på torsdag så att plugga behövs verkligen.


Imorgon ska jag antagligen in till stan en snabbis efter skolan då mina Aspero kläder har kommit. Vi får alltså beställa kläder med Aspero loggan på och nu har mina kommit. Så jag och Wilma tänkte åka in och hämta dom lite snabbt. Därefter står det plugg på schemat

Likes

Comments

Höst 2016, Skola, Vardag, Vänner

Måndagen är äntligen över, vår skoldag är hemsk och man längtar hem innan man ens har börjat, hahahah.

Jag kom hem runt 5 tiden och gjorde då lite glosor samt facetimeade med Ebba, verkligen supermysigt!!

Nu sitter jag iallafall och kollar på youtube, just nu Andrea Hedenstedt's Chit chat get ready with me, älskar verkligen hennes videos, de är ett stort tips!

Likes

Comments

Höst 2016, Vardag

Helgen är återigen här och gud vad skönt det är att kunna sova ut och inte behöva stressa.

Igår, alltså i fredags slutade jag klockan 12:05, jag hade endast engelska, matte och spanska. Efter skolan gick jag och Wilma till maxi där jag köpte godis, nyttig, I know. Sedan snackade vi bara en stund och efter det tog jag bussen till stan där jag skulle träffa Cajsa, dock slutade hon vid 2 så jag hade ett par timmar att ta det lugnt på.

Väl när vi träffades tog vi en kaffe och fikade lite, vi bara snackade och gick runt i affärer osv. Senare på eftermiddagen träffade vi Malin, vilket vart supermysigt!!



Idag har jag bara tagit det lugnt, vi hade visning på förmiddagen och på eftermiddagen tog jag och mami en tripp då jag behöver mer träningskläder, dock hittade jag ingenting förutom en vattenflaska, hahah. Vi avslutade även får lilla tur med en glass ute på Östra Stranden, det vart verkligen supermysig! Men alltså vad händer med Sverige?? Det var ALLTSÅ 27 GRADER IGÅR!?!?!? Heeeelt, sinnes alltså, det värsta är att det är varmare nu än vad det var i typ Juli

Nu på eftermiddagen har jag bara tagit det lugnt och snapchatat med folk

Likes

Comments

Höst 2016, Vardag, Träning

Tisdag är det idag och jag går för tillfället mot bussen, jag börjar 08:15 med träning inne på Nordic, jag tror vi skulle gå genom lite övningar osv. men vi får se hur mycket jag kan vara med på då jag har dragit på mig en förkylning.

Igår vart vi på gymmet med klassen och körde lite blandat, typ axelpress och squats med vikt. Så en liten aning av träningsvärk har jag idag.

Likes

Comments