View tracker

Vardag, Vinter 2016

Ännu en vecka har dragit igång och hur lyckas lärarna pressa in alla prov och läxor under de sista veckorna? Det gäller bara att ligga i för tillfället och därefter får vi äntligen ett lov. Och för en gångskull kommer jag vila under detta lovet, under förra var det ju 2 flyttar som skulle ske och jag var nog mindre utvilad efter lovet än vad jag var innan. Alltså måste bara tillägga att serien SKAM är sjukligt bra, den fylldes över alla sociala medier och jag kände mest, vad är detta för skit, men alltså huuuur bra är serien?? Ett stort tips alltså!

Under helgen som var hade jag och Emma lite julbak, vi bakade pepparkakor samt åkte ut på en liten julklappsrunda. Passade även på att svänga inom espresso house och få mitt kära kaffe <33

Nej, men nu måste jag ta mig samman och börja plugga innan jag får panik, hahah

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag, Vinter 2016

Och vad hände med 2016? Det är alltså första december och året är snart över, tack och lov säger jag då detta året har varit sämst för mig.

Det är ju endast 23 dagar till julafton men julfeelingen är 0. Vi får väl hoppas på lite snö tills julafton iallafall, hahah

Likes

Comments

View tracker

Höst 2016, Vardag

Idag har vi ingen ångest över skolan inte. Jag är ledig fram tills onsdag vilket känns sjukt skönt. Vi har utvecklingssamtalsdagar och jag har mitt idag så det är skönt att få det gjort.

Jag har annars inga planer överhuvudtaget, jag ska bara chilla och plugga lite antar jag.

Just nu sitter jag och kollar på en julfilm och den här gången blev det klappjakten, detta måste vara den fjärde julfilmen som jag ser och det är inte ens december ännu, hahahLikes

Comments

Höst 2016, Vardag, Vänner

Nu är jag hemma igen från Göteborg, eller jag kom snarare hem igår eftermiddag.
Det var supermysigt, vi shoppade, gick på Liseberg och hade allmänt kul.
Det snöade?! även där vilket förvånade oss, dock la den sig aldrig så det blev snarare som att det regnade, hahah

Här får ni lite bilder ifrån dagarna, tack för en härlig vistelse my girls, älskar er

Likes

Comments

Höst 2016, Vardag

Jag har inte varit speciellt aktiv här på sistone och det ursäktar jag mig för.

Jag har nu fått höstlov och jag startade lovet med att måla om i mitt rum hos mamma, jag gjorde första lagret och det andra ska målas imorgon. Jag åker även till Göteborg med Wilma, Sai och Emilia på torsdag, vi ska gå på nordstan, eventuellt till Liseberg samt sova på Scandic. Huuuur mysigt?

Här nedan har in ett par bilder ifrån de senaste veckorna

Likes

Comments

Sommar 2016, Skola, Vardag, Höst 2016, Vänner, Vår 2016

Jag börjar på det här inlägget 05/02-16 och slutar med inlägget 01/11-16

Jag tänkte berätta hela min historia om mitt gymnasieval. Under sommaren 2015 blev jag helt 100 på att jag skulle gå Ekonomi på Aspero, jag började tänka på den linjen då jag testade att jobba i en butik under en dag och insåg att det var det som jag ville jobba med framtiden. Jag tänkte att Ekonomi är en riktigt bred linje och utifall att jag skulle ville jobba med något annat efter gymnasiet och då skulle det finnas en chans att ändra sig.

Aspero är till er som inte vet en idrottsskola där man kan välja olika träningsinriktningar som ex. gym/fitness, fotboll, innebandy och handboll med mera. Jag och 3 kompisar var på en gym och fitness dag och var då med under ett pass och det kan ha varit det roligaste som jag har gjort, det var väldigt jobbigt men man kände verkligen hur det hjälpte.

Ungefär en vecka innan jag skulle välja gymnasie började jag tveka och kolla in handel och administrations programmet som finns på Sturegymnasiet i Halmstad. Jag började mer och mer gilla handelsprogrammet då matten inte var lika svår där som på ekonomi. Jag fick även reda på att en av mina närma vänner Ellen också hade valt handel på sture. Jag började bli mer och mer tveksam och var tvungen att boka om mitt gymnasieval och gjorde det istället på onsdagen den sista veckan som man kunde göra det i skolan.

Mitt val blev

1. Handel och administration på Sturegymnasiet

2. Ekonomi på Aspero

3. Ekonomi på Kattegatt

Anledningen till varför jag började tveka var att jag och mamma började prata om matten som jag har lite svårt för i nuläget och på ekonomi läser man upp till matte 3 medans man på Handel läser matte 1 men man kan såklart läsa högre klasser om man vill. Jag och Ellen tycker båda om att gymma och träna ibland, det kan gå några månader då vi är super taggade men strax därefter är vi inte alls taggade. Så nu är planen att vi ska skugga på Aspero och se en helt vanlig dag där. Vi var även på sture i tisdags och skuggade där men vi fick en väldigt dålig dag där man inte fick se speciellt mycket.


Idag den 28 Februari har jag ännu inte varit och skuggat på Aspero men jag tror faktiskt att jag ska välja Aspero, jag känner att jag nu har kommit igång mer med träningen och man kommer antagligen bli mer pepp om man blir bättre och bättre. Samt att jag kände att Sture inte var skolan för mig, jag tänker inte nämna några anledningar utan jag känner att de kan stanna utanför bloggen!

Nu den 6 Mars så är jag helt bombsäker på Aspero, jag hoppas verkligen att det kommer förbli såhär så att jag inte börjar vela igen för då vet jag inte vad jag ska göra, hahaha.

Idag är det den 14 Mars och jag skiver detta 06:11, hahaha. Idag ska i alla fall jag, Ellen och Elli skugga på Aspero, äntligen! Vi får verkligen hoppas att det här blir bra nu!

Nu är klockan runt 9 på kvällen och jag måste säga att jag är så himla glad över att jag skuggade för nu är jag 120% säker på att det är här som jag vill gå!

Idag den 9 April är det drygt en vecka kvar tills jag får reda på om jag kom in på min linje, men eftersom jag inte har valt aspero som första val så får jag ju tyvärr inte reda på om jag kommer in, men då har jag Elli som har sökt samma linje som mig och då kan jag kolla om hon kom in eller så. Tur det!

Jag kom in på handels programmet på Sture, det ser även ut som att jag kommer in på Aspero med mina poäng. Jag har även gjort mitt omval och då valde jag

1. Ekonomi - Aspero

2. Samhäll - Aspero

3. Ekonomi - Kattegatt

Idag är det den första juli och jag har fått reda på om jag har kommit in eller inte. Svaret är JA jag kom in på Aspero, YES, min dröm är uppfylld och jag har tackat JA till platsen. Jag är så galet nöjd över hur jag valde och att jag kom in.


Idag är det den 25 Augusti och jag har gått i skolan i snart 2 veckor, alltså jag är så sjukt glad över min klass och allting. Min klass är bara bäst, vi har redan hunnit bli tajta och alla bjuder på sig själva. Jag hade verkligen inte kunnat valt bättre!


Nu är det höstlov och detta är det sista på detta inlägg, jag har kommit i världens härligaste klass, alla klickar och det känns så galet bra.

Likes

Comments

Höst 2016, Skola, Träning, Vardag, Vänner

Snart är det åter helg igen och gud vad skönt det ska bli!! Har dock helgen full med planer, inte speciellt roliga dock.

Igår hade jag en sådan extremt chill dag, jag behövde bara gymma och därefter fick jag sluta. Därefter åkte jag och mi amiga Ellen till gymnasiemässan och hängde runt. Senare var jag med Sai, Wilma och Emilia vid Aspero montern och lekte runt typ. Vi lunchade därefter på Lotus och sedan åkte vi hem.

Idag var det en basic dag i skolan och imorgon slutar jag som vanligt vid 12 och därefter åker jag hen för att hjälpa mami med flytten till lägenheten. Nu ska jag kolla på youtube och ta det lugnt resten av kvällen.


Får även passa på att bjuda er på en färsk 144p bild, skämt å sido, hahah.


Likes

Comments

Höst 2016, Vardag

Min helg har varit både supermysig men också förjävlig.

Vi startade ju fredagen med att tappa min mobil i golvet, den blev vit och jag tvångsavslutade den. Därefter gick den inte att starta och den är HELT SÖNDER. Papi åkte in till stan och de sa att den var helt sönder, det skulle vara svin dyrt att laga den så nu har jag min 4s. Jag har inget sim kort så jag har inget internet om jag inte är hemma och jag kan varken ringa eller smsa någon. MYS. Vi ska dock beställa en ny iphone imorgon men jag måste ju vänta på den i typ 5 veckor dock. Jajaaj


Min lördag var faktiskt ganska mys då jag först åkte in till city med min älskade Ellen för att ta en fika. Vi tog en life update tillsammans och tog det lugnt. Även om vi går på samma skola som förövrigt är väldigt liten så ses vi nästan aldrig. På kvällen åkte jag och mami in till stan och köpte thai mat och hade mys där hemma hela lördagen. Vi skulle egentligen till Pinchos men det var fullbokat tyvärr.


Idag har jag bara hjälpt till att rensa här i huset innan flytten och sådant. Vi har rensat en del av vinden och lite av vardagsrummet så det går helt okej.

Nu sitter jag och kollar på youtube och strax ska jag sova.

Måste också säga att det kanske inte komma så mycket nya bilder då min iphone kamera suger bokstavligt talat.

Likes

Comments