Vardag

1 blodprov, halsflusstest och blodtryck senare fick jag det konstaterat att jag har halsfluss. Nu i efterhand känns det inte så konstigt i och med hur ont jag har i halsen. Antibiotikan är inhandlad och en 10-dagars kur står på schemat.

Jag gör annars inget speciellt utan tar det lugnt och vilar mig. Jag hoppas att ni har det bättre!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Idag finns det ingen söndagsångest överhuvudtaget, jag jobbade min sista dag på skolan i fredags och det kändes väldigt skönt. Visst lär man sakna vissa kids men i allmänhet känns det skönt att vara ledig.

Efter jobbet i fredags åkte jag och Wilma in till stan för att kolla i butiker och prata om livet. Det finns ingen som slår henne <3

Igår hade jag och Sai planerat en filmkväll, jag träffade henne i stan och vi tog en fika på espresso house och pratade om vad som har hänt. Vi har inte träffats på hela lovet så det fanns en del att prata om. Vi mötte upp Wilma lite snabbt vid Örjans vall då HBK mötte Sirius. Jag och Sai köpte mat i stan och åkte hem till mig för att kolla på film. Det var jättemysigt!!


När jag vaknade idag mådde jag dock väldigt dåligt, jag kände av detta lite under gårdagen men idag blev allting mycket värre. Imorgon ska vi iallafall ringa till läkaren då jag har varit sjuk i snart 3 veckor, jag har bara varit frisk i ett par dagar innan jag blev sjuk nu igen. Någonting måste vara fel enligt mig och mina symptom tyder på körtelfeber, i får se helt enkelt!

Likes

Comments

Vardag

Äntligen helg!! Jag har jobbat hela veckan och det känns kan jag säga, vi gör inte så mycket på jobbet men gud vad trött man är när man kommer hem. Jag har kanske inte sagt detta men jag jobbar på en skola här i Halmstad där jag tar hand om barn på fritids samt barn som frivilligt kommer dit för aktiviteter.

Det är nu endast en vecka kvar på jobbet och det kommer nog kännas lite tomt och vissa ungar kommer jag nog till och med sakna faktiskt, hahah


Jag har inga planer för helgen förutom att jag vill ta tag i övningskörningen igen, jag har alltid varit inställd på manuellt körkort men har nu börjat tveka mer och mer och vill nästan bara ta automat nu då jag tycker att det är väldigt svårt att växla och att hitta dragläget osv. Jag visste nog innerst inne att detta skulle ske då jag har mycket lättare att lära mig det teoretiska, det vill säga att plugga än vad jag är på det praktiska. lJag hoppas innerligt att den här dippen försvinner och att det känns mindre jobbigt snart då jag egentligen vill ha manuellt körkort. Nog om detta, jag ska bara ta det lugnt heeeela helgen och njuta!!


Likes

Comments

Vardag

Tisdag var det idag och jag ska egentligen vara på jobbet, vilket jag inte är. Jag blev sjuk i helgen och det har bara blivit värre. Jag har haft feber, hosta och halsont. Detta gjorde så att jag missade jobbet igår och hade förhoppningar på att åka dit idag, febern höjdes dock igår och jag missar det idag med. Det känns så otroligt segt och tråkigt i och med att man missar jobbet.
Jag pratade lite med Wilma igår eftermiddag och det är alltid lika mysigt att få prata av sig med henne! <3

Jag har bara tagit det lugnt under dessa dagar och kollat på youtube i princip. Jag hoppas och håller tummarna på att jag kan gå dit imorgon!!

Två bilder ifrån i fredags!

Likes

Comments

Vardag

Idag har det lätt varit den finaste dagen i Halmstad på hela sommaren. Jag fick dock inte njuta utav den då jag har haft fullt upp hela dagen. Jag startade den med en mysig frukost på balkongen med papi. Alltså vilka sommarkänslor man får när man äter frukost utomhus, det är verkligen det bästa!!

Jag satt därefter och fixade en present till Emma, jag klippte och klistrade med lite bilder på oss två samt försökte rimma lite, detta tog i princip hela förmiddagen och därefter började jag att måla en möbel som vi gör om under renoveringen.

Min syster Emma fyller år idag så vi var även hos henne och hade släktkalas vilket var trevligt. Efteråt åkte vi och lämnade min kusin som stannat kvar lite längre och sedan åkte vi slutligen hem för att äta en familjemiddag. Det var ett tag sedan både Emma, jag och papi var samlade nu efter flytten så det var trevligt att äntligen få äta en middag tillsammans.

Jag målade precis möbeln igen då färgen tog slut och nu ska jag ta det lugnt. Imorgon har jag 0 planer vilket känns helt fantastiskt, nu ska jag verkligen njuta av de sista dagarna även om regnet ska ösa ner som de har visat på prognosen.


Jag hoppas att ni njöt i värmen och hade en fantastisk dag! Kram

Likes

Comments

Vardag, Vänner, Mums

Jag och Wilma hade bestämt sedan igår att vi skulle träffas idag och det var i princip min enda plan för dagen. Jag gjorde inget vettigt på morgonen utan jag packade mest till det klassiska veckobytet och åkte till pappa idag. Jag packade mest upp och fixade iordning mig på eftermiddagen och åkte därefter in till stan för att möta Wilma!

Vi gick i lite butiker och kollade men vår främsta plan var att äta middag, vi valde efter en massa velande Verona, det var väldigt lugnt och mysigt där. Båda tog en oxfilé pasta som var helt fantastisk! Vi begav oss därefter in mot stan igen där vi blev attackerade av fåglar. Älska västkusten :) Nej men dessa fiskmåsar är inte att leka med om vi säger så, hahah

När jag hade sagt hejdå till Wilma så gick jag hem till Emma där pappa var för att få skjuts hem, nu på kvällen har jag inte gjort mycket och jag tänkte nog kolla på någon film eller så innan jag somnar!

Likes

Comments

Vardag

Nu inleds sista veckan innan jobbet drar igång, jag är väl inte så jättetaggad egentligen men det finns ju en sak man kämpar för, hahaha


Ja, jag har varit SÄMST med att uppdatera här men så kan det bli och sanningen är att jag inte har gjort jättemycket saker. Jag kör på ett hederligt inlägg med mycket bilder, enjoy!

En selfie i spegeln // Renovering på G

Jag och mami tog en trip till freeport i Kungsbacka

Mys hos mormor // Återigen en selfie // Njuter i solen (min bränna är lagom fin) // Var kattvakt hos papi och promenerade med Lotus

Likes

Comments