Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har äntligen suget efter "träning" börjat! Har varit ute och gått/sprungit i flera dagar och det är så skönt och särskilt nu när det är varmt!

Likes

Comments

Nu är allt klart! Risk 1 och halkbanan är avklarat så nu är det bara att vänta!
Halkbanan --> Det var inte allt svårt och det går verkligen inte att misslyckads. Däremot var det svinkul!

Just nu ligger jag i sängen och väntar på att min första och enda lektion ska börja. Sååå skönt med måndagar!! Jag älskar!! Visst är det lite drygt att ha lektion från 14.50 - 17.00 men men, sovmorgon är alltid skönt!

Likes

Comments

Snart har ännu en vecka gått, nu återstår endast en praktikdag innan vi välkomnar helgen 👏🏼 denna vecka har varit som dom allra flesta, dryg och lång så jag fick ta och muntra upp mig själv lite med en kladdkaka.
Helgen kommer jag spendera i soffan, i stallet och i bilen för nu ska det övningsköras!!

Likes

Comments

​ÄÄÄNTLIGEN!! Efter såå mycket längtan och tjat fick jag mig äntligen en tid och jag lyckades bestämma motiv! 

Jag kom dit och skulle göra ett lejon men kom därifrån med ett stycke blommor.. lite tråkigt är det allt men, det är ju bara en tatuering. Och det går att fylla på med lite roligt så det ska nog gå bra. 

8/3 (då det även var internationella kvinnodagen, Lill-lördag och det var en solig dag där en körlektion stod på schemat) blev denna min nya friendo!

Likes

Comments

Nu har sportlovet nått sitt slut och det har varit såå skönt att vara ledig!!
På schemat idag står ; träning, rida och innebandy ikväll.

Likes

Comments

För ett litet tag sen så åkte jag och Marcus till Örebro och sov på hotell och badade. Vi fick det i julklapp av hans mamma m fam. Det var supermysigt och såå behövligt❤️❤️

Likes

Comments

Heej!
För ungefär en vecka sen beställde jag massa smink, eller inte massa men endel iallafall. Dagen innan nyår kom paketet och jag blev så så nöjd med alla produkter!! Allt var perfekt! Rätt färger, perfekt pigment på allt! Allt var helt enkelt grymt! Känner mig som en helt ny människa nu med mina nya kompanjoner.

Både borsten och svamparna är ifrån Brush Works och jag tycker dom va sjukt bra!! Borsten är perfekt och svamparna är lika bra som real techniques! Sjukt billiga båda två.

Contour-palett från Revolution! Sinnes sjukt bra!! Och bra pris

Sååå fin blush!! Nya favoriten

Chocolate palett från I ❤️ makeup! Sjukt bra!!

Brownsing/blush. En annan favorit!!

Likes

Comments