Better Blogging Nouw
Presentation picture
juliannamunoz
Julianna Munoz, 18 år, Norrköping

 

Slutar blogga.

... men ja, jag kommer säkert tillbaka.

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

 

Nails

Var å fixade naglarna förut, har inte fixat dom sen jag va i Stockholm.. Alltså juli-augusti, hade inte kunnat fixa för jag fixade de själv hemma i oktober å gelén skadade mina naglar så lät de va ett tag. Känner mig hel igen! 😍😍En bild på när jag fixa de själv, måste beställa en bättre gelé och då ska jag börja göra naglar! 😊

 

With bae


 

New
Baby tog den här med sig till lägenheten, hade velat ha en ganska länge, min bästa 😍

 

2:11


 

Lord, if I'm ever ungrateful, forgive me.

Först och främst God jul på er alla! Hoppas ni får massa paket och har en bra dag med era nära & kära!

Jag befinner mig hos min syster just, vi ska äta och öppna paketen osv sen runt 9 kommer vi åka till några vänner av familjen och fortsätta fira där. Julen ger mig en aning nostalgi och det är väldigt ganska mycket blandade känslor men jag är glad att jag har min familj här och vet att min familj där borta mår bra, jag är glad över att min pojkvän mår bra, att hans familj mår bra och att vi har spenderat heeeela året tillsammans, och ja.. Ni ser vad julen gör med mig, blir så sjukt känslig. Och nyår kommer va värre haha. Men i alla fall... Jag har som sagt flyttat in till min nya lägenhet, det har varit så sjukt mycket stress och gråt och glädje, har alltid haft svårt för att gå ifrån mamma, men jag har börjat trivas och lägenheten är så mysig.

Det slog till mig att ibland kan jag va så otacksam och klaga över små saker och hata livet men inser aldrig hur lycklig lottad jag är som har allting jag har. Har en underbar familj, vänner och pojkvän.