YouTube
Julianna Brix

Datoen er nået den 20 november hvilket betyder at december og julen er meget nær, jeg har det lidt blandet med jul, på den ene side elsker jeg at pynter op, bager klipper klistre og ser julekalender med knægten fast hver aften, drikke varme drikke og dufte de forskelige juledufte fra bagning, cacao, eller gløgg. Men på den anden side er der sååååå meget der skal gøres inden den 24. I år tror jeg det bliver noget anderledes, man er blevet for stor og gammel til julekalender her hjemme, og har bedt om en julekalender fra danskespil, og adventsgaver, det bliver spændende at prøve.
Men der er stadig haver skal der købes og maden til den 24 skal også fremskaffes. Jeg skal holde jul med min mor hendes veninde min søn i år. Hvis der er noget jeg ikke kan undvære i julen er det min faste julelandskab der bliver støre og støre for hvert år, og selfølgelig ægte levende juletræ, eller nok mere døde ægte juletræ, alle de skønne forskelige dufte der er i ens hjem i december.
For at kunne komme gennem december lettest laver jeg en liste over hvad der skal gøres/laves hver dag frem til den 24. Bager klejner- finskbrød- vaniljekranse- jødekager og amerikanske sukkerkager- peppernøder og brunkager. Vil prøve at lave en status for hverdag i december, så i kan følge det lille hjem i sin hyggelige kolde tid inden juleaften med et eller to billeder.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

😂 ved ikke om jeg skal grine eller græde.
Jeg har aldrig haft falskevipper på ever, kan bare ikke finde ud af det 😅 men så er det godt der nu er opfundet magnetiske øjenvipper til folk som mig, også ikke. De kom i går og efter 30- 40 min opgav jeg 🤣 kunne ikke finde ud af at påføre dem uden den ene del røg væk, de ville bare ikke samarbejde,de endte på min radiator og sad fast 😡 var ved at blive blind og tårnene styrtede bare og min knægt på 13 år faldt ned af sofaen af grin. Konklusion ingen fucking falske øjenvipper til mig ever igen 😁

Likes

Comments