Sådär ja! Här är en till liten snutt av våra tre veckor på östkusten!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag älskar dig,
När du alltid kryper ner hos mig på natten,
För att du får mig att skratta,
För du bara du kan göra mig glad på 1 minut,
För att du alltid hänger med mig vart jag än ska,
För att du alltid ställer upp för mig,
För att du är en bra vän, syster, klasskompis, dotter
När du gör dina miner som bara du kan,
För att jag kan alltid lita på dig och för att du litar på mig,
För att du har lika dålig humor som jag har,
För att du tror på mig i alla lägen,
När du sminkar mig när jag själv inte kan,
För att du alltid ger mig råd,
För att du alltid står vid min sida oavsett,
För att du är envis,
För att du är du,
När du pratat i sömnen,
För att du är ambitiös,
För att du är helt fantastisk.
Jag beundrar dig för hur stark du är, för hur långt du har kommit, hur modig och stark du är på dina egna ben.
Jag beundrar dig för att du alltid stå på dig för dina åsikter och aldrig låter någon trycka ner dig. Jag beundrar dig för att du alltid är dig själv och vågar göra precis som du vill utan att tänka på vad andra tycker. Du är en av dem starkaste personerna jag vet och jag är så stolt över att få ha dig som syster. Min fina saknade älskade sissy, snart ses vi igen!!

Likes

Comments

Hej igen kära!
Nu har vi snart kommit ända upp! Som ni vet så började vi vår resa i Sydney och ska ta oss upp till Cairns i vår van. Vi har haft stopp som tex, Byron Bay, Gold Coast, Surfers Paradise, Rainbow Beach, Hervey Bay, Fraser Island osv osv..!!! och nu befinner vi oss under stjärnhimlen någonstans ( i, på, över?) barriärrevet!! Här vi spenderat ett dygn och vi har hunnit se hajar, delfiner, sköldpaddor och mängder av fiskar! Idag när vi snorklade kändes det precis som jag var med i Hitta Nemo, tyvärr kände jag mig som den elaka dykaren.
Imorgon återvänder vi till fastlandet och vi beger oss uppåt!
Här får ni njuta av bilder som är tagna längs med vägen.
Looovie

Likes

Comments

Sally och jag kunde verkligen inte haft en bättre resa hit, vi skulle mellanlanda i Kina i 18(!!!) timmar. Vi tänkte att vi skulle behöva döda 18h på flygplatsen, men icke! Vi fick gratis hotell och en tour in till storstaden. Fantastiskt!! Detta är då en månad sen, men det känns som igår haha. Kan inte fatta att vi har varit här i en månad?? Aja! Här är en vlogg ifrån när vi reste hit! Bättre sent än aldrig va?;) Enjoy!
Lovie

Likes

Comments

Dååå var det 2017! Och såhär spenderade vi vår "första" dag. Vi gick upp 07.00 för att åka tåget till Blue Mountains, det tog ungefär ta ca 2h så vi passade på att sova lite på tåget. Själva upplevelsen att vara på Blue Mountains var inte riktigt som vi tänkt oss tror jag haha. Dels var det väääldigt dåligt väder idag vilket försämrade dagen lite, sedan var det så mycket folk som tänkt samma tanke som vi! Och det var väl inte riktigt våran grej. Vi vill ju helst hitta smultronställena och inte "turistattraktioner" så vi var lite besvikna. Vi gick i en timme eller två sedan tog vi tåget tillbaka. Vi hade en rolig dag tillsammans men tillslut kom vi äntligen hem igen.
Jag har även vloggat hela dagen så förhoppningsvis kommer det upp en vlogg de närmsta dagarna. Om tekniken är på min sida så att säga...
Nu ska vi snart gå och lägga oss.. imorgon flyger vi till BYRON BAY!
Lovie

Likes

Comments

Gott nytt år mina hjärtan!!!!
Tänk att jag firade in året 10 timmar före er...!! Det tycker jag känns sjukt lustigt. Nu är det iallafall 2017 för oss alla och det känns skönt på något sätt! Jag är sååå glad att jag inte står på fisktorget eller på statts dansgolv detta året utan faktiskt får börja det nya året med två av dem bästa personerna jag vet och på ett ställe som är fantastiskt! Sooo happy!
Vi hade en jättebra dag som vi började med att laga en stor brunch i vår lägenhet, sen var vi hemma och förberedde oss inför kvällen. Vi såg fyrverkerierna vid 12 slaget och sen åkte vi vidare till ett houseparty.

Att få börja de nya året med dessa två fantastiska människorna är allt!! Så tacksam och glad❤️

Likes

Comments

Hej allesammans. Tog bort videon igår pga lite strul. Men nu är den tillbaka, och jag HOPPAS att den funkar för er också. 

Detta är en vanlig dag för oss, den 28/12. Titta och njut:*  OBS, jag veeeet att jag filmar som en kratta, men det får bara vara så, det blir säkert bättre med tiden...

Likes

Comments

Hej godbitar!!!
Idag har vi flyttat in till Sydney igen! Denna gången bor vi i lägenhet som vi hyr av en kille. Och vi är suuuper nöjda. För ett bra pris fick vi en jätte fräsch lägenhet med balkong och allt annat man kan önska<3 Haha vi är sååå nöjda, (vi har nu även matbord som vi saknat nu i 10 dagar...haha)
Vi checkade in här runt 2 och då tog vi oss tid att ta det lugnt och duscha osv, sen åkte vi till Darling Harbour och åt en bit mat och strosade omkring.
Nu har jag och Jossan precis varit ute och tränat i en park som ligger precis bredvid lägenheten, fantastiskt!
Hörs imon, Lovie

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag väckte Sally mig 05.30, vi har precis varit på ett yogapass! Stolt Johanna??
Ingen av oss har testat det på riktigt men det var super härligt! Det var en tjej från Sverige som gör sin utbildning här och därför kan ge klasser gratis genom att öva själv. Det var precis vid stranden och var faktiskt skönt! En bra start på dagen helt enkelt. Nu ska vi sova en stund till för vi båda är super trötta haha.
Lovie

Likes

Comments

Hej igen!
Sista dagen i Bondi! Imorgon flyttar vi in till Sydney igen, vi kommer att ha en lägenhet inne i centrala Sydney över nyår och fram till den 3 januari. Sen börjar nya äventyr! Då börjar ju nämnligen vår resa över östkusten!
Idag har vi spenderat dagen på stranden då det var helt sjukt varmt, så bad och sol hela förmiddagen. Sedan begav vi oss in till Bondi Junction för att se om vi kunde fynda lite på rean. Här kallas det inte mellandagsrea utan de heter boxingday, och de är rea precis överallt, och därmed folk precis överallt. Men vi fyndade lite allihopa.
Jag har varit ute och gått i en timme nu ungefär och nu har vi precis packat ihop våra väskor inför flytten imorgon och ätit lite frukt.
Lovie

Likes

Comments