Så förbannat less. Vill bara grina.. Jag orkar inte. Och jag hatar nattstad, den här sidan suger. Bloggen kan dra åt helvette, och det enda som händer här är massa killar som frågar om man vill knulla. Så fuck off! åt helvete med den här skiten. Hejdå. Jag loggar aldrig in här mer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Do I remind you of the pain that she put you through, boy. Is that the reason i'm to blame before i do it.. Is it because she, treated you badly? I always stand accused protecting yourself, from somebody else! I'm not who's hurting you boy.
And it's killing me boy knowing you compare me to her. Always guilty beore the sin, i can't win, no i can't win. I'll do anything to prove I love you. Baby, but i refuse to pay for something i didn't do. I love you, darling, but i refuse to stay paying for her mistakes.
She left a scar across your heart, i understand, boy. Don't let her wrongs tears us apart. Cause boy, i'm your girl.

Just because she did. You swear i'm cheating, you think i just don't care. Why must i do time for another girls crime? Boy you know that ain't fair.
I know she did you wrong but tell me what does that have to do with me? Trying to show you something real, figure out what is going on. Before you look up and i'll be gone... I'll do anything to prove i love you, baby, but i refuse to pay for something i didn't do, boy. I love you, and i love you, and i love you.

Another night goes by without sleeping, cause I know I wont wake up next to you..
 I'll do anything to prove I love you.

 

Likes

Comments

Sitter och läser veckorevyn och dricker cola. Kenza är så jävla vacker!


Köpte nästan tidningen bara för nitarmbandet!

Likes

Comments

Varje gång är som den första gång vi sågs även om det är över nu. Allting har förändratas men du finns kvar. Allt var svävande men nu så ser ja klart
Jag var gammal, du var äldre och nu sågs vi igen. Gått så lång tid så länge sen, decenier tillbaks. Men jag minns det såväl varför kärleken brunnit utav olika själ, varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp trotts min väg vart lång kantats med gupp. Jag har stått utan för din port så många gånger. Så många brev, många sånger, minns alla ord varje rad ja skrivit. En längtan så stor, minns varje dag jag lidigt. Har gått genom livet med en övertygelse att jag satt något spår som haft betydelse. Aldrig besvarad, aldrig tillmötes. En kärlek så varm, utan den vilket öde. Från vinter till vår, sen sommar till höst, trotts att tiden varit svår så gav kärleken tröst. Hjärtat som slog, vi står där vid stod. Minns det som igår, första gången du log, som om jag snubblade pladask på marken och bara dog.
Varje gång är som den första gång vi sågs
Jag va ung du va yngre när vi sågs första gången. Rusade förbi mig snabbt på gatan. Blev hjälplöst förälskad, obeskrivligt tagen, som om jag låg ner på marken och blev slagen. Betraktade ditt hår när det fångades av vinden. Som att svimma på en bergstopp utav svindeln. Den stunden jag satt fast i ett nät, förtrollad, bunden, tappade hjärtat i knäp. Kunde inte tänka logiskt eller sund, och för varje sekund som du inte fanns blev det tyngre. Började sakta uppvakta på avstånd i brev, men det spelade fan ingen roll vad jag skrev. Du hade inte fastnat, inte fattat än vilken kärlek som fanns att bara hämta hem. Men efter ett tag, det började korespondera, mina förhoppningar dom väcktes för att sen raderas. Din själ flyttade någonannanstans., du gav bort din hand till en annan tjej och breven som skrevs dom kom aldrig fram. Men mitt hjärta det brann och min åtrå sann. Jag gav aldrig upp dig när du försvann..men långa dagar blev till nätter, och sen till år.

Nu står du där på gatan, är sargad av tiden, huden är grå och din hållning förvriden. Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart. Känslor bubblar upp utan att ens tänka tillbaks, trevar mig fram för att etablera kontakt. Tar tag i din hand och vi brister ut i ett skratt. Det var så länge sen men det finns där än, så passionen vi kände kommer alltid komma igen. Har ett hjärta utan rynkor, när du slår din takt. Och drömmar i mitt liv som jag aldrig har förlagt, aldrig nått fram så jag älskar dig på avstånd. Nu är det mitt tåg och dax för avgång, stiga på eller tveka en minut till, för allt som flyger upp måste landa tillslut. Jag kan inte hitta tillbaks trotts att min vilja är så stark. Vi vandrar iväg utan att vidröra mark.
Mina minnen höll mig uppe varje dag, du är den jag andas för.

Jag gav aldrig upp dig när du försvann..men långa dagar blev till nätter, och sen till år.

Likes

Comments

Tyckte att det var så tomt på bilder så hääär;

Kom precis hem från stan, sitter och dricker cola och vann just 200spänn på en trisslott! Det är fan inte dåligt alltså :D I'm still thinking about you.

Likes

Comments

När du kom in i mitt liv så förändrades allting på en gång. Jag började fort bara bry mig om dig, och allt annat som var viktigt förut spelar inte någon roll nu. Jag behöver inte, eller jo jag behöver massa saker, men allt som verkligen betyder något för mig längre, är du. Du är min mening nu och du är mitt liv. Mer utav en dröm men ändå. Att vara utan dig en längre tid är som att...det finns inget som är värre. För jag skulle göra allting för dig men det har du vetat hela tiden. Jag längtar efter dig och jag tänker inte på något annat än dig. You're my world. Du är allt jag vill ha.

Likes

Comments

Jag lever trots värmen, trots getingen, trots all stress, allt folk, trots att det är så stort, att det är så dyrt. Men vet ni? Jag älskar det här! Älskar Stockholm, älskar den här staden och allt som har med den att göra. Längtar så enormt tills jag flyttar hit.

Jag är skittrött nu, orkar knappt hålla ögonen öppna. Men så blir det efter 7 timmar på en båt runt hela djurgården osv. Mysigt var det och fint! Det är så jävla stora, lyxiga och coola hus och aaow, man drömmer sig bort haha :) Roligaste med hela resan ikväll var ändå när vi mötte dom stora båtarna på havet då det blir så mkt vågor att det känns som att båten ska välta.

Men jag kan inte ljuga om att jag saknar hem lite. Saknar hem till Olivia och Nathalie osv. Saknar hem till min säng!! Har inte sovit bra alls här. Jag älskar Sthlm men jag är tacksam att jag har mitt älskade svanabyn och mitt älskade högda. Jag saknar hem till mitt härta! Jag har sett en miljon fina killar, men inte en enda kille som är lika fin som Honom. Jag vill gifta mig med dig älskling.

 

Likes

Comments

Åker till sthlm klockan 11.. Känns ju,, faaaaaaaan!

 

Kommer åka hela natten så RING/SMSA!

Likes

Comments

the shortest word i know  is
I
the beautifulest word i know is
LOVE
and the person i never forget is
YOU

Jag vill dela hela livet med dig.

 

Likes

Comments

Den vackraste stunden i livet var den när du kom, och allt var förbjudet och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om. För det ekar i huvet' och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna, den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna.
Jag somnade den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria, men det visa sig dagen därpå att jag hade gjort fel när jag gav dig en gloria. Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon och dom himmelska ben som jag ville förtära, dom gick där ifrån.
Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt. Graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis, det fryser nu sakta till is.
Du somna den natten så vaken och drömde om allt, som vi kunnat göra. Om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt, om nån att beröra. Jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten..jag liksom föll över kanten
Den jävligaste stunden i livet var den när du gick, och allt var förlorat. Där satt jag med mina blåa ögon och såg med blåögd blick, allt jag hade förstorat.
För så kom änglar och ta mig till honom och ge mig en chans, för jag tror att snart brinner ett hjärta för honom någon annan stans.


 

Likes

Comments