Header

Idag har jag och min kusin cyklat 2 mil, det gick fort och vi hade väldigt tur med vädret :) min cykel är helt ny, har länge velat ha en MTB och måste säga det var himla skönt att cykla på. Grymt kul träning!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fantastiskt underbar kväll igår men alla i klassen! Alltså åh vad jag kommer sakna tiden på universitetet <3 jag tycker verkligen om att plugga haha men inte pressen inför tentorna.
Hade tur och hamnade i den bästa studiegruppen i psykologi kurserna och utan er hade tiden inte gått så snabbt och varit så kul! Många skratt, tårar och stöttande, stort tack till er ni vet vilka ni är <3
Nu får vi se vad framtiden erbjuder - jag kan iallafall stolt numera titulera mig beteendevetare! Dags att hamna i arbetslivet, men jag lämnar nog inte studierna än, finns så mycket mer jag vill lära mig om!!

GRATTIS TILL OSS!!!!

Likes

Comments

​Sitter hemma och njuter av livet och av ledighet! Det är sommar, sol, varmt, cider i kylen - snart iväg till klasskompisarna och fira att vi läst klart 3 år på universitetet! Känns UNDERBART!! Ikväll blir det fest på harrys med resten av "klassen". Bästa bästa lördag. 

Likes

Comments

Här är min bebis Lilly! Snart 4 månader gammal 🐶 hon är världens snällaste vovve, älskar alla! Riktig mammagris också<3 hon har tagit mitt hjärta med storm!

Likes

Comments

Få saker är för mig så rogivande som naturen, gärna får det vara vatten också. I Örebro blir jag typ extra glad för vatten då jag tycker det är alldeles för lite. Va med en brukare ut på landet i måndags och bara wow det finns ju en sjö här och wow ja det var sån idyll där borta alltså.

Likes

Comments

​Är inne i någon Gossip Girl period just nu. Alltså min absoluta favorit. Och Blair favorit karaktären. 
Bilden ovan är ett citat ur serien, tycker det är peppande och något man behöver påminna sig själv om ibland.
​Det går inte att sitta hemma och vänta på möjligheter - utan man måste jobba för att möjligheterna ska komma. 
 

Likes

Comments

Hej! Denna vecka ligger mestadels fokus på tentan som är på fredag. Känns ändå ganska lugnt eftersom jag har gjort ca 4 metodtentor förut, sjukt segt, men ju mer man lär sig om metod och vetenskapsteori desto mer intressant och roligare blir det faktiskt. Hade faktiskt gärna skrivit en till C-uppsats. Längre fram kanske.

Om lite mer än en månad tar jag examen! Helt sjukt att tre år redan har gått sedan jag satte min fot på Örebros gator för första gången. Det har varit kämpigt men så VÄRT det. Kommer ta fil.kand examen i psykologi, något jag inte ångrar för en sekund för både A,B och C kursen har varit så himla roliga. Jag älskar verkligen psykologi, men jag tycker mycket om alla andra kurser jag läst också. Älskade verkligen kriminologi,  en grym termin som lärt mig mycket om ungdomar, risk och skyddsfaktorer. Helt ärligt så ser man inte brott på samma sätt efter man läst en kurs i kriminologi. Min utbildning är så bra helt enkelt. 
​Är ni intresserade av andra människor och nyfikna, tycker om att analysera allt och alla så GÅ min utbildning. Jag har alltid varit en person som t.ex. sett något (jag tyckt varit) konstigt eller liknande och funderat, "undrar varför han gjorde just så, vad kan det bero på". ​Inte för att döma utan för att jag är nyfiken av andra människor. Och den längtan efter kunskap kommer nog aldrig bli mätt hos mig. Jag vet att jag kan lära mig så mycket mer och ser fram emot att göra det i arbetslivet sen. Och kanske läsa några fler kurser vid sidan om. 

Jag är så tacksam för allt jag lärt mig och stolt att jag klarat mig hela vägen hit. Så lite tips till er som sitter och funderar över hur vi som pluggat till beteendevetare tänker.. :) 

Likes

Comments