Header

hej alla finisar, hoppas allt är bra med er.

Med mig rullar livet på och jag har mycket att göra. Jag har inte uppdaterat er på ca 1 månad,men ni som följer mig på sociala medier har säkert sätt lite vad jag gjort.

vi har precis haft lov då jag haft en väldigt bra och mysig vecka. Jag åkte upp till Stockholm och träffade mig otroligt saknade vän lova. dagen jag kom hem var det bara att tvätta och packa om för att åka utomlands med familjen i de sista fem dagarna på lovet. det var väldigt coolt att se en ny stad och land. jag träffade några svenska handbollsspelare från landslagslaget.

nu är skolan igång igen och inte jätte långt till nästa lov fast det känns som en evighet, jag vet att ni alla klarar skolan m ni verkligen vill. Jag vet själv att man vill bara lägga allt åt sidan och lägga sig i sängen och inte vakna igen för man verkligen inte orkar. men jag tror på dig.

I livet finns det vissa saker man inte delar med sig av till alla som alla faktiskt inte vet om att man lever i det kan faktiskt vara så att man lever i ett helvete. jag vill att du ska veta att det alltid finns folk runt dig som du betyder otroligt mycket för de kanske inte visar det på samma sätt för hon eller han är osäkra men du måste själv våga gå fram.

du kan alltid om du vill glöm inte det, jag kommer uppdatera er lite då och då när jag väll känner för det och det inte är så mycket runt om.

ha det bäst <333


kontakt!

instagram - juliianeuman

email - junneu071766@gmail.com

snapchat - julianeumman


inte så långt och bra inlägg idag men bättre det än inget.....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Varför har jag inte vart så aktiv ??

Hejsan alla fina!!
Frågan är ju varför jag inte har vart så aktiv och uppdaterat 2 gånger per dag som jag sa?
Det är så att den senaste tiden har vart väldigt jobbig pga tuffa perioder i livet men, jag kämpar mig igenom det. Vi alla har eller kommer ha tuffa perioder i livet fast vi kommer såklart att ha bra med.
Skulle jag få välja skulle jag vilja må bra nästan hela tiden fast vi är människor och vi mår mindre bra i ibland. Jag försöker vara så aktiv det bara går men inte så lätt hela tiden.
Men när jag känner att jag börjar må bättre kommer jag bli mer och mer aktiv på bloggen och Instagram.

Jag är extremt tacksam för alla fina kommentarer ni skriver till mig, jag försöker svara så fort som möjligt är det så att ni undrar något om mig, eller vart jag köpt något, vad som helst egentligen hör då jätte gärna av er så hjälper jag er mer än gärna.
Jag är glad för att min blogg växt extremt mycket och tillsammmans kan vi göra den större eller hur ??
Ha en bra kväll nu allihopa!
Puss & kram 💕💕💕

Instagram: http://instagram.com/juliianeuman
Email: http://email.com/junneu071766@gmail.com
SnapChat: Http://snapchat.com/julianeumman

https://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/tröjor/morris-268/lady-logo-sweatshirt-260447-0989/

På bilderna ser ni min otroligt duktiga lillasyster, i sitt nya matchställ hon är riktigt nöjd!

Likes

Comments

Hejsan allihopa hoppas ni hade en bra fredag. Jag hade iallafall en väldigt bra då jag träffade massa roliga tjejkompisar då vi hade en väldigt lyckad tjejkväll. Vi hade roligt och gjorde hemmagjord pizza, snacka skit och hade det jätte trevligt med sällskapsspel. Tiden rann iväg och jag kom inte hem för en 23:00 och var tvungen att göra mig klar för sängen. Så jag ber om ursäkt för det inte kom ut något igår till er!

Idag har jag inte gjort så mycket utan jag var mest trött idag efter igår och jag bara tagit det lugnt men en slapp dag i sängen. Vid 13:00 kom min lillasyster hit och vi lekte lite. Sen la jag mig bara direkt i sängen efter några timmar i sängen hoppade jag in i duschen innan farfar kom förbi på middag. Då vi åt fläskfilé med Hasselbackspotatis och sallad. Det var gott nu ligger jag i sängen med en liten chipspåse och kollar på paradise hotel.

Hoppas ni haft en bra dag idag så får ni sova gott, vi ses imorgon:)

Kontakt:
Instagram: http://instagram.com/juliianeuman
Email: junneu071766@gmail.com
SnapChat: julianeumman
🍁🍁🍁

Likes

Comments

Har du också svårt att få en trygg miljö i dit rum och inte riktigt vet hur du ska ha det ?
Jag har väldigt svårt och göra det så
Jag blir nöjd, och städar nästan varje dag.
Städningen gör mig lugn när jag är stressad och man får en otroligt skön känsla när man är klar.
Eftersom jag gillar inredning är det väldigt kul att göra om och pröva sig fram så man får en rygg känsla.
Jag tycker att eftersom vi spenderar så mycket tid i vårt rum, vi sover, är med kompisar och såklart själva. Är det EXTRA viktigt få det till en väldigt trygg plats.
När vi är själva vill vi ju känna oss trygga, jag vill inte känna en klump i magen och känna att jag inte trivs här. Jag tycker själv om när rummet har en ljus inredning då jag valt att ha väldigt ljusa färger och möbler, för att göra just lite liv i rummet, när man sätter sin fot i rummet ska man känna att det här är ”mitt” rum. Och jag gillar det verkligen.
jag spenderar all min tid nästan i mitt rum och jag vill inte komma in i ett rum efter skolan då rummet är väldigt mörkt, inte så mycket möbler och det ser ut som någon källa då allt är mörkt, tråkigt och nästan lite deep, för då gör det mig bara ännu mer deep efter skolan när det redan vart åt skogen i skolan av olika anledningar.
Men som sagt det är OLIKA från person till person på vad man gillar och inte.

jag har några tips till dig om du vill göra om dit rum!

• gardiner är väldigt viktigt.
• mycket kuddar och filtar så du kan känna dig välkommen, sängen blir även lite finare.
• om du har någon belysning använd den gärna, tex ljudkulor runt sänggaveln, fönstret eller i ett hörn i rummet. Då den hänger på från taket och ner eller en lampa i fönstret.
• ljus, tavlor, och detaljer det gör mycket!!!
• ha gärna ljusa saker så du kan känna dig glad i dit rum

Hoppas ni gillade mina tips jag är iallafall jätte glad att jag fått riktigt många läsare på nästan 1 vecka det verkar som ni gillar min blogg och mina inlägg. Jag tycker detta är jätte kul glöm inte att följa mig så missar du ingeting!!!
Du får även skriva till mig om det är något du undrar, har tips eller något annat.


Kontakt!

Instagram: ‭http://instagram.com/juliianeuman

Email: @junneu071766@gmail.com

Snapchat: @julianeumman

Kram Julia 🍁🍁

Likes

Comments

Hej allesammans!!
Hoppas ni haft en jätte bra dag. Det har jag trots stress imorse. Men jag hann till skolan och klarade mig hela dagen trots att jag gick till 15:30, efter skolan träffade jag Och spenderat min dag med min bästavän.

( @IngridJonsson in och läs hennes senaste inlägg och de tidigare för att lära känna henne lite bättre)

Vi gick hem till mig direkt efter skolan och år mellanmål efter vi fått lite i magen började vi fixa oss då vi sminka om oss och locka håret för att gå ut och fotografera oss och i Torshälla, fotograferade gjorde vi nästan hela eftermiddagen, Det var kul och tiden gick, vi skrattade väldigt mycket måste jag säga hahaha.....

vi har nästan bara fotat idag har det vart en väldigt lugn dag som kan vara skönt ibland för jag brukar alltid ha väldigt stressiga och trötta dagar efter skolan med tanke på jag att klassen är väldigt rörlig.

Nu har i Ingrid åkt hem och jag ligger i sängen och försöker komma på lite vad jag ska blogga om det går inte framåt så mycket men men...

Ha en fin kväll kram Julia🍁🍁🍁

OBS!!!!

Detta inlägget blev inte det bästa det blev väldigt kort och sammanfattat, jag vill bara ta det lite lugnt nu så nu fåt jätte gärna skriva till mig eftersom jag nästan bara skriver om mina dagar här, det blir inte det så kul så jag tänkte börja skriva lite annat här också, jag blir jätte tacksam om du skulle kunna kontakta mig och skriva lite om vad jag ska skriva.

Genom att skriva till mig gör du genom min Mail: junneu071766@gmail.com

Följ även min instagram!! http://instagram.com/juliianeuman

Snapchat: @julianeumman

Likes

Comments

God eftermiddag allihopa!
Jag vet jag sa att det skulle komma ett nytt blogg-inlägg imorse men tyvärr hade jag väldigt mycket att göra så tiden bara rann iväg.
Kl 07:45 kom jag på att jag var tvungen att gå till skolan för bara en kvart kvar till skolan började för dagen.
Och samtidigt att göra ett nytt blogg inlägg, det blev stressigt och jag bestämde mig för att uppdatera er när jag kommer hem istället från skolan.
Skoldagen idag har varit helt okej, trots att min klass inte är den bästa och vi skulle behöva jobba lite på arbetsro så man kan få göra klart allt det man ska så man kan få ett bra betyg,jobb och framtid.

MIN SKOLGÅNG TILL DAGEN VI STÅR PÅ IDAG!

Jag började min skolgång när jag bodde hos min mamma väldigt mycket.
jag började i förskoleklassen på en skola i Ärsta. Jag gick där ca 6 månader, mamma och vi flyttade och jag bytte skola till skiftingehus tillsammans med min storebror Kevin. Där gick till 2:an då jag var sju år, Kevin gick kvar på skolan ända till nian och bodde kvar hos mamma hela tiden än idag. Jag flyttade hem till min pappa av olika anledningar och var tvungen att byta skola till Edvardslundskolan. Eftersom det var för långt att åka till skolan på morgonen när man började 06:3 pga pappas jobb. Edvardslundsskolan var tuff för mig till en början jag minns att jag mådde väldigt dåligt i början när jag började där och fick åka hem nästan varje dag, då jag hade väldigt ont i magen och var orolig mycket, Jag var inte så självsäker på mig själv jag ville backa undan och helst inte prata med någon, åren gick och jag började lite på mig mer och mer jag började i handboll, och hade redan spelat fotboll i ca 4 år, 6an var väldigt tuff jag hade perioder jag mådde bra och lite mindre bra. Jag fick bra betyg i alla ämnen och det var dags att lämna skolan och byta till göksten där jag nu går med en ny klass och många nya människor. 7ans förhoppningar i början var inte starka men som tur var hade jag några jätte fina tjejkompisar som alltid stöttat mig, trots hur många gånger som helst jag vart påväg att falla. Sporten var en stor del i mitt liv som är det än idag!
7an var väldigt enkel må jag säga, du kommer klara den bara du vill och har en stark vilja eftersom 7an är den mesta del av repetion av 6an, var du med och lyssna blir det ganska enkelt. Skolavslutningen kom och ett skönt sommarlov, skolstarten var redan här och tillbaka till min älskade klass. 8an är tuff hittills har vi inte haft så många prov men det gäller att vara med och lyssna hela tiden och gärna anteckna så mycket du bara kan, och eftersom våran klass är väldigt stökig blir det mycket i huvudet och såklart påverkas jag av det och jobbar huvudet av oss för att kunna vara med på lektionen och göra allt för att få komma in på de gymnasiet och linjen jag vill eller nej jag ska !
Efter 7 väldigt jobbiga och tuffa år står jag har nu med en väldigt stark vilja och självförtroende som blivit så otroligt bra och viktigt efter allt detta. Jag har inte heller gått klart skolan så det kommer nog komma tuffa perioder och även bra såklart.
Och eftersom vi alla vet att vi är olika var och en som invid är det väldigt viktigt att vi tar vara på våra kompisar och stöttar det i alla lagen trots vilket det är i!
Du vill att dina kompisar tar hand om dig och frågor hur FU mår lina gärna vill det detsamma!

Tiden rinner iväg när man har kul för nu är det så att min fotbollsträning börjar snart så jag måste iväg nu så jag hoppas ni får en väldigt bra dag av det som är kvar om inte annat en bra kväll....

Kram Julia

Instagram: @juliianeuman
Email: junneu071766@gmail.com
Snapchat: @julianeumman


🍁🍂🍁🍂

Likes

Comments

Hejsan alla underbara! Dagen idag har vart stressig men jag kämpat igenom den så gott som det bara går kan man säga. Det började med att jag gick till skolan och var där från 08:15-14:20.
Jag slutade runt 14:05 idag då jag stannade kvar i skolan till 14:20 för jag försökte ta över Thords no lektion men inte gick något vidare. Så jag gick hem istället, tråkigt va? Nä inte direkt faktiskt rätt Nice😌
När jag kom hem så tog jag direkt upp handbollen och körde lite kontringar med mig själv hehe, efter 20 minuter utav lite skojigheter var d dags att gå in för att packa väskan inför träningarna, för att det skulle gå snabbt för oss innan vi skulle åka.
När Pappa kom hem lagade han mat då vi åt lövbiff med kroketer, sallad och bearnaise sås det var gott
Jag fick även ett nytt paket idag vilket var ......
nya iPhone 8 plus jag är så glad för nu kommer bilderna vara så mycket bättre eller nej allt faktiskt. Men eftersom den krånglade med teckningen åkte förbi och fick hjälp samtidigt köpte vi skydd till den så den inte går sönder det första som händer.
Klockan närmade sig 17:30 och en kvart till akademi träningen. Vi hann faktiskt, träningen gick helt okej vi körde mycket med teknik och bollkontroll idag. Vilket var kul och väldigt behövligt.
Direkt efter första träningen för säsongen med de nya duktiga 04:orna var det bara att säga hejdå till alla och hämta lite återhämtning då jag fick risifrutti, banan och Festis för att sen åka på min första handbollsträning med Eskilstuna Guif, träningen gick jättebra då jag kände att det var helt okej för att vara ny i laget, och inte tränat på cirka 1 månad pga sjukdomar och skador.
Nu är kl 22:17 och jag ligger här i sängen och ska strax göra mig iordning för sängen.
För det är skola imorgon så det är bara att ladda om batterierna för en dag med nya möjligheter imorgon.
Hoppas ni gillar min blogg lika mycket som jag tycker det är kul att skriva.

Hoppas ni sover gött så hörs vi imorgon bitti....
Kram Julia

Instagram: juliianeuman
Email: junneu071766@gmail.com
Snapchat: julianeuman

Likes

Comments

Godmorgon allihopa hoppas ni har sovit gott.
Jag har sovit gott förutom att jag vakna mitt i natt och började frysa, så jag gick gå upp och hämta ett till täcke. Jag somnade ändå om direkt efter det så jag fick mig sömnen jag behöver.
😴
Alarmet ringde runt 06:15 och Nu sitter jag vid matbordet 1,5 h timme senare och precis ätit frukost och ska göra mig i ordning för att gå till skolan, idag börjar jag kl 08:15, då jag har en väldigt skön dag då skoldagen är slut 14:05. Efter skolan ska jag gå hem direkt och lag lite mat och sen fixa mig för att åka på slfa - Sebastian Larssons fotbollsakademi och sedan handbolls träning.

VIKTIGT!
Eventuellt ligger det något och väntar på mig efter skolan vilket ni får se ikväll. Då jag kommer att lägga ut ett nytt inlägg runt 22:00-23:00. Varje dag runt den tiden kommer det ett litet kvällsinlägg, jag kommer även att uppdatera på mornarna och berätta lite om dagen och det kommer ut mellan 07:00-08:00. Jag hoppas ni gillar min blogg så får ni ha en jätte bra dag i skolan. Kram Julia

Instagram: @juliianeuman
Email: junneu071766@gmail.com
Snap: @julianeumman

Likes

Comments

Godkväll allihopa hoppas ni haft en fin dag det har jag, tack!
Dagen idag har vart lite mer fart på kan man lugnt säga, jag vaknade vid 08:30 av alarmet på klockan du vet det där ångest ljudet man känner på morgonen och tänker "nu är det skola, fan också" och man bara vill gå under jorden
😴 cirka 30 minuter efter jag blivit väckt av det kära alarmet drar jag mig upp från sängen för att försöka byta om till matchställ, äta frukost och göra mig klar för att spela hemmamatch mot viljan.
Vi väntade på domarn men han kom aldrig, Johan (tränare) ringer upp domarn och säger
-" hej, vi väntar på dig du ska döma oss kl 11:00"
(Klockan var 11:08)
- "va? Jag börjar jobbet om en timme" säger domarn och låter som ett frågetecken och inte har en aning om att han ska döma, som tur hade min otroligt omtänksamma pappa gått domarutbildningen och ställer upp att döma. Matchen gick bra till en början då det stod 0-0, första halvlek, i början av andra halvlek blir vi och blir trötta och viljan får in 1-0, sen ytterligare 2-0, efter 20 minuter in i matchen p andra halvlek gör vi 2-1, slutresultatet blir tyvärr 3-1.
Efter matchen åkte jag hem och tog det bara lugnt i ca 2 timmar innan jag gick upp ur sängen och började sminka mig lite och fixa för jag skulle till Ellfolkarena och kolla lite handboll då Guif-Tumba spela, samtidigt fick jag träffa min otroligt underbara och saknade vän Julia från Tumba ! Efter matchen var det dags att säga hejdå till henne trots Hur mycket man vill att hon ska stanna kvar här i Eskilstuna/Torshälla. Pappa kom och hämtade mig vid Ellfolk då vi åkte direkt vidare och åt lite middag, och handlade hem lite smått och gott.

Nu sitter jag har i min älskade säng med naturgodiset på ena sidan och Ipaden på andra; med rent ansikte och myskläder och tända ljus runt i rummet. Så mycket mer höstfeeling kan man inte få humöret är på topp och jag är glad!

Hoppas ni alla mår jätte bra under veckan så hörs vi imorgon ni får jätte gärna skriva till mig om vad ni tycker ang mitt bloggande och eftersom jag är ny så vet jag inte riktigt vad man ska skriva och hur ofta jag ska uppdatera :)

Ha en fin vecka nu så hörs vi! Kram Julia

Instagram: @juliianeuman
Email: @junneu071766@gmail.com
Snapchat: @julianeumman
🍁🍁🍁

Likes

Comments

Hejsan allihopa!! Jag är väldigt ny när det gäller bloggande men jag tänkte ge det en chans och se lite vad jag tycker, min kompis sa till mig en dag "man måste pröva olika saker annars vet man inte om man hittar något annat man kommer brinna för" så jag ger detta en chans! Jag tänkte berätta för er lite om mitt liv:)

Jag är en tjej på 14 år som bor i Eskilstuna, jag bor hos min pappa i ett hus och mina syskon som kommer varannan vecka, jag har även en mamma jag inte träffar så ofta. Och tre till syskon hos henne. Jag gillar att träna vilket jag gör nästan varje dag. Tränar jag inte hjälper jag pappa i köket, träffar kompisar eller så chillar jag bara. Jag går i en skola, just nu i skolan jobbar vi mycket med att få bättre arbetesro i klassen, skolan är ganska tuff för oss men det gäller att vara fokuserad och vissa att man är angagerad och har driv så kommer skolan gå toppen! För alla kan om man vill.

Nu har du fått veta lite saker om mig är det någon annat du undrar kan du skriva till mig på instagram direkt eller maila mig jag länkar det nedan. Nu tänkte jag berätta lite om min "väldigt jobbiga" dag :)

Idag har det vart en väldigt långtråkig dag till en början. Jag vaknade strax efter 10:00 och gick direkt och åt frukost, efter frukosten bäddade jag ner mig i sängen och fortsatte kolla på paradise hotell och wahlgrens värld, vid lunch Kom lilla Alicia förbi och vi tog oss ut på en liten promenad, kl 15:00 gick jag vidare till farfar och städade lite. Nu efter en väldigt lugn och skön dag åkte jag vidare till min vän Felicia och snackade lite skit med samband av jacuzzi bad, nu återstår det bara lite käk i magen och myslördag :)

Trevlig lördag alla fina 💕💕

Instagram: http://instagram.com/juliianeuman

Gmail: @junneu071766@gmail.com

Likes

Comments