Ett organsystem är ett system av organ som samarbetar för att möjliggöra bestämda uppgifter i kroppen. De olika systemen som kan beskrivas är:

Urinvägssystemet
Lymfsystemet
Cirkulationssystemet
Huden
Endokrina systemet
Matspjälkningssystemet
Andningssystemet
Nervsystemet
Reproduktionssystemet
Skelettsystemet
Muskelsystemet


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Eftersom jag har tenta imorgon började jag fundera på hur jag på bästa möjliga sätt ska komma ihåg det jag lärt mig under kursens gång. Jag kom då på idén om att publicera inlägg på min blogg om det jag lärt mig och vad jag tror är viktigt att komma ihåg inför kommande tentor. Jag känner mig inte alls redo inför morgondagens tenta men hoppas ändå att det ska gå bra. Jag håller tummar och tår!Likes

Comments

Jag hyllar min fantastiskt fina lärare för att hon är så duktig och pedagogisk. Hon är så passionerad över det hon gör och glädjen till ämnet hon har smittar av sig på oss studenter i föreläsningssalen. När motivationen är som sämst höjer hon den igen. Lärare som henne behöver vi fler av! Jag är tacksam över att få ha henne som en av mina många lärare. ❤


Det är dom lärarna som gjorde min gymnasietid oerhört lättare. Tack vare dem har jag hamnat där jag är idag, på min drömlinje i Örebro.

Likes

Comments

Att man som individ känner sig mer värd än andra förstår jag mig inte på. Att denna person tar sig friheten till att se ner på andra och inte har någon som helst förståelse över hur den andra personen kommer känna när du yttrat de sårande orden. Skäms på dig! Du är inte alls mer värd än någon annan, Du vet ingenting om personen du precis tryckt ned. Du förminskar bara dig själv. Ingen gillar en mobbare som dig.

Du kanske inte förstår vad du precis gjort, kanske du har haft en dålig dag. Men låt inte din dåliga dag gå ut på oskyldiga människor. Det spelar ingen roll om du är vuxen som talar till ett barn eller högt utbildad som talar till en outbildad. Låt inte dina fula handlingar drabba någon annan. Din usla dag har nu bestulit mig från min fantastiskt fina dag.

Likes

Comments