...​som jag bloggade. Men har helt enkelt haft fullt upp med livet. 

Balklänningen sys. Skorna är köpta. Napa närmar sig. Mössan ligger på en hylla i mitt rum. Har köpt utspringsklänning. Bjudit in nära och kära. Balbiljetten ligger hemma. Baluppsättningen är bestämd. Brännan är påbörjad. Slutuppgifter i skolan är påbörjade. Flaket är fixat. Låtlistan spelas lite då och då. Smyckena är inköpta. Menyn är kirrad. Jobb efter är ordnat. Bilen till balen är bestämd. Studenten närmar sig. 

Jag har nog inte riktigt förstått än, trean har gått så fruktansvärt fort och snart är den slut. Jag har haft väldigt mycket blandade känslor under året, mitt humör har varit lite som en bergochdalbana. Men nu, nu är de dom positiva känslorna som har tagit över. Jag är så extremt redo för att göra något annat. 

Men samtidigt så vill jag ändå inte att det ska ta slut. Trots att jag nog aldrig har varit så stressad som jag är nu över skolan och livet så har jag nog heller aldrig varit så spänd på vad som väntar. Jag tror att det bästa är där jag just är nu, nu när det är så nära men ändå långt bort. Det är runt hörnet men samtidigt så är det så mycket som händer här och nu och saker som ska göras innan så man kan inte riktigt greppa att det snart är dags. Iallafall så är det så för mig och jag njuter av det. Njuter varje sekund av livet just nu.

11 dagar till alla uppgifter måste vara inlämnade

17 dagar till vi åker till napa

25 dagar till studentbalen

28 dagar kvar till studenten

Likes

Comments

Heej!!

Just nu är livet bara för drömmigt, sitter ute och dricker kaffe hemma hos Ryman i solen och njuter.

Har ju som vanligt glömt bort bloggen ett tag. Så senare kommer det bilder från trysil. Jag och några tjejer var där under helgen!

Gjorde även min första dag på jobbet den här veckan, wiie, tror det kommer bli så bra! Sen har jag mest bara tagit det lugnt och träffat vänner.

Likes

Comments

Det här önskar jag att jag kunde ha på mig idag. Men tyvärr är för kallt. För blött. För molnigt.

Idag är det skola igen, lovet är tyvärr slut. Men jag räknar redan ner till nästan som är så snart som om två och en halv vecka ungefär. Efter det är det bara 10 skolveckor kvar. Håll ut alla treor, snart är det över. Njut, plugga, lev i nuet. Det borde jag göra lite mer!

Likes

Comments

Jag har verkligen ingenting att blogga om. Den mesta av min vakna tid går ut på att skriva gymnasiearbetet, eller nej nu ljög jag. Menade prata om att jag borde börja med det. Men nu är jag faktiskt på g med det iaf. Imorgon måste det bli klart, enligt min plan. Hoppas allt är bra med er! Jag fick äta pizza igår, myser runt i min favvo tröja och äta god pasta idag så med mig är det toppen.

Likes

Comments

Min standard frukost. Havregrynsgröt. Omnomnom.nu ska jag avnjuta lindrigast framför ett avsnitt greys anatomy innan jag även idag börjar plugga.

Likes

Comments

View tracker

Hej! Hoppas allt är bra med er idag. Med mig är det toppen! Jag gör inte mycket alls på dagarna nu eftersom jag har lov så har inte så mycket att skriva om. Pluggar en hel del för gymnasiearbetet ska vara inne nu på tisdag och ligger lite efter tidsmässigt med det. Så jag chillar alltså mest bara runt i mjukiskläder på dagarna och försöker plugga lite i mellan måltiderna!

Likes

Comments

Hej!
Nu sitter jag på jobbet, slutar om två timmar ungefär. Efter det så får jag se vart jag tar vägen. Står mellan att följa med Velli ut eller att åka hem och va med mamma. Får se vad jag känner för, just nu lutar det åt att åka hem.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Jag och sara åkte ut till Skulberget och gick. Det var så himla härligt vänder ute idag!

Likes

Comments

Hade sån lyx att vi inte började förens vid halv tolv idag. Så innan skolan åkte jag hem till Ryman och drack kaffe.
Hoppas ni har en bra tisdag allihopa! Jag ska plugga fram tills det är dags för mig att åka och jobba ikväll.

Likes

Comments

Måndag igen, och denna måndag började med att förmiddagslektionen gick bort så har haft en jätteskön sovmorgon. Varje vecka borde börja såhär!

Nu så ska jag alldeles snart in till stan och äta lunch med Ryman innan vi börjar. Efter skolan har jag några timmar att döda innan jag börjar jobba så får se vad vi hittar på, kanske kan få med mig någon på en måndagskaffe.

Likes

Comments

Nu ligger jag för andra gången nerkrupen i sängen. Och den här gången för att sova. Dagen idag har varit full av lek och bus med mina favorit ungar. Mina barnvaktsungar har jag så mycket kärlek till nu efter ett år.

Fixade lite i mitt rum idag också. Bland annat tavlan på bilden till höger. Tyckte det behövdes något på väggen så tog min favvo textrad från bästaste Håkis. Skrev texten i Word sen tejpade jag upp ett stort papper på väggen och använde en projektor så det bara var att rita av och voilà! Mycket nöjd!

Note to self: kom ihåg att fläta håret inför natten!

Likes

Comments