View tracker

Jag har inte skrivit på länge för jag har inte orkat, jag har heller inget intressant att berätta utom att jag jag har typ blivit frisk på riktigt denna veckan. Min nyår var jättekul. Mitt år har varit bra antar jag. Jag ska börja träna mer och mer nu så jag ska kunna gå bra och tappa några kilo. Jag äter jättenyttigt, jag är rätt stolt över mig själv för det. Men jag gör det för jag vill se ut som jag gjorde innan jag blev sjuk. Så det är det som krävs.

Detta var då några bilder från nyår.

Och detta är Filip från när vi var på en hockey match i Göteborg. Frölunda-Färjestad 5-0

Likes

Comments

Jag har haft en bra jul även om jag var tvungen att åka till sjukhuset på förmiddagen. Men annars har det trevligt och mysigt. Alla mina små kusiner är så söta och blir så glad för sina julklappar! Jag blev också väldigt nöjd om jag ska ärlig, jag fick jättefina grejer och många av de sakerna jag önskat mig! Jag älskar julen för alla är så glada och är snällare mot varandra.

God jul och god fortsättning!

Likes

Comments

Jag fick i måndags reda på att jag har en bakterie i min tå som heter MRSA (läs mer här: http://www.1177.se/Uppsala-lan/Fakta-och-rad/Sjukdomar/MRSA---Motstandskraftiga-gula-stafylokocker/) ) Så jag har varit på min hemma sjukhus varje dag denna veckan och fått antibiotika intravenöst i två timmar. Men mu har jag fått tabletter istället så imorgon ska jag bara tillbaka för provtagning. Men igår och idag har jag tränat med en sjukgymnast och tydligen överansträngt min ben och blev dålig när jag kom hem. Jag fick feber och min ben gjorde jätteont så jag knappt kunde gå och sen grät jag jättemycket. Det blev lite för mycket för mig så jag låg och var typ helt död men nu känns det bättre men jag är inte pigg och glad ändå. Hoppas det blir bättre imorgon så jag är pigg på julafton.

Likes

Comments

Hej! Idag när jag var på sjukhuset blev jag röntgad i lungorna (för jag hade en liten dottercancer där förut så man måste kolla så den inte kommer tillbaka varannan månad med hjälp av röntgen.) Sen var det såklart också vanliga blodvärds tester också och då låg mitt crp som är ett infektions värde på 75 vilket ska logga under 5 vilket betyder att jag har en infektion. Läkaren kom fram till på något sett att jag har en ovanlig bakterie i min tå som jag har haft problem med i x antal veckor som man oftast får när man är utomlands. Vilket ät super konstigt för jag har inte varit utomlands sedan sommaren 2015. Men iallafall, vanliga antibiotika kan inte ta bort den så jag får typ den starkaste dosen intravenöst i två timmar nu varje dag denna veckan. Det är troligen därför jag har ont i mitt knä också sa min läkare. Jag hoppas hoppas hoppas att det har gått ner innan julafton så jag kan va hemma hela dagen och fira jul som det är tänkt.
När man tror att allt är över och läkarna i Göteborg sa att jag skulle få fira jul hemma så tror man ju på det liksom, så det är lite jobbigt kan jag tycka att fet kanske inte blir så iallafall.

Kan ni tänka er att det snart är jul?!? Jag längtar jättemycket! Gör ni det? Har ni fått julkänsla? Jag brukar alltid få det dagen innan för då sätter vi upp grannen inomhus och lägger under alla julklapparna och kollar på uppe-sittar kvällen och det är sååå mysig tradition i min familj tycker jag!

Likes

Comments

Idag har vi varit hos morgar och hjälpt han jul städa. Det kanske inte va super kul men han uppskattar det och han böjt väldigt glad så därför är det värt det.

Ikväll ska jag och mina vänner ha en liten tjej kväll hemma hos mig och det ska bli trevligt. Vi kanske äter lite mat och snackar lite som vanligt liksom. Inget speciellt men ändå kul.

Likes

Comments

Igår åkte jag, mamma , Matilda och hennes kompis till stan och handlade julklappar och det var mysigt. Jag fick köpt till mamma, Matilda och V. Nu är det bara min lillebror Filip kvar.

Jag fick dock ont i benet, och idag var det värre så jag fick äta penicillin nu igen så jag inte får en infektion.

Likes

Comments

Bieffekterna minskar och jag känner mig mycket bättre idag än vad jag gjorde i förrgår. Idag har jag till och med tränat och det var ganska roligt. Idag är det en chill dag och jag och pappa bara går hemma och grejar och myser. Vi går mot bättre tider.

Snap chat har ju hjort en uppdatering så man kan snapa i grupp! Det är ju såå kul! Älskar snapchat för det. Äntligen liksom

Likes

Comments

Idag har det varit en super mysig dag med mycket juliga grejer. Vi åt julbord idag med barncancerfonden och det trevligt. Sen när vi kom hem skulle jag vara med mina vänner, men jag blev sen. När jag kommer hem så är de redan här och har överraskat mig med ljus och filtar i mitt rum och det var verkligen super mysigt och sååå omtänksamt. Anledningen till överraskningen är för att jag är klar med min behandling. Kolla vad söta de var!

Vi skulle också byta julklappar. Vi har gjort secret santa och jag fick Sofia. Hon fick nagellack och typ ett set med dusch tvålar och hudkrämer av mig. Och Fia hade mig och kag fick en primer, en hudkräm, en super söt ask och tofflor! Underbara julklappar.
De andra två hade köpt Therese Lindgrens bok till varandra haha.

Mitt ben får jag ta tabletter för så det inte ska göra ont. Imorgon ska min läkare kolla på det och då går jag se vad hon tycker om det, och förhoppningsvis ät det bra!

Likes

Comments

cancer, fuck cancer, personligt

Igår kväll fick jag int i ryggen. Då tog jag lite värktabletter så att det skulle gå över, det gjorde det. Sen kunde jag inte sova i natt för att jag hade ont i mitt vänstra ben (inte benet jag har opererat). Det var som att smärtan gick från ryggen till benet. Sen har jag haft ont i benet hela dagen från och till och tillslut ringde vi sjukhuset i Göteborg och de sa att vi skulle åka in till mitt hemma sjukhus och få en läkare att kolla på det så nu ligger jag i en sjukhus säng och väntar på att en läkare ska kolla på det och säga vad felet är. Jag skulle egentligen vara med mina klasskompisar nu och äta pizza och mys men nej nej. Icke sa Nicke. Jag blir så himla trött på sånt här. Jag vill bara spola fram tiden dit jag inte behöver va på sjukhus hela tiden. Man kan ju tänka att det ska börja nu men det verkar ta lite mer tid.

Likes

Comments