Hej, det var jätte länge sedan jag skrev. Mitt liv har blivit bättre och biverkningarna är borta. Men tyvärr vill mitt huvud mer än vad min kropp orkar och därför har det blivit överansträngt, igen. Jag är så klantig, även om alla sa att jag skulle ta det lugnt och sånt men det är tydligen svårt.
Jag har också ångest typ varje kväll och jag vet inte varför. Ibland blir det för mycket och jag brister. Just nu är bra, jag kollar på how i met your mother och det är bra.

Likes

Comments

Hej! jag har precis skrivit färdigt min inlämning till historien, så himla skönt alltså. Imorgon ska jag åka upp till Sälen för jag ska på bröllop i toppstugan! Min farbror ska gifta sig. Jag har längtat dit sen jag fick reda på det i juni. Det ska bli så himla kul. Vi ska vara där uppe till söndag och min mamma, syster och bror ska åka skidor medans jag och pappa som inte kan åka skidor får göra något anat, tillexempel hänga på afterskin och åka snöskoter. Och gå på bröllop.... Ååååh så fint och romantiskt. Jag älskar sånt haha.

Jag har även börjat jobba på en Kiosk när jag inte går i skolan. Det är faktiskt jättekul och gött att få lite extra cash. Mitt liv är rätt bra nu och jag mår bra. Det går framåt även om jag vill att det ska gå fortfarande och jag vill träna hur mycket som helst så jag ska kunna gå igen men det funkar ju inte för jag blir överansträngd så himla lätt. Mitt hår växer också. Idag hade mascara utan lösögonfransar för första gången sen typ i maj. och mitt huvud är inte längre helt kalt utan det finns faktiskt hår på hela huvudet även om det är kort

Likes

Comments

Jag har gjort mycket denna veckan. För mycket tydligen så idag när jag skulle till skolan kunde jag inte för jag är förkyld och har ångest. Det känns som jag inte klarar något utan att jag blir överansträngd och mitt knä svullnar. Men jag vet att det skulle ta lång tid innan jag är som vanligt men jag vill så gärna att set ska vara det.
Några bra nyheter är att jag har klippt min peruk så nu är den jättefin och ser mycket bättre och verkligare ut + att den är mycket skönare nu. Jag känner mig jättefin med den även om mina kinder fordrande är stora. Jag har haft kul denna veckan även om det har blivit lite mycket. Idag ska jag bara vila och kolla på serier.

Likes

Comments

Jag har inte skrivit på länge för jag har inte orkat, jag har heller inget intressant att berätta utom att jag jag har typ blivit frisk på riktigt denna veckan. Min nyår var jättekul. Mitt år har varit bra antar jag. Jag ska börja träna mer och mer nu så jag ska kunna gå bra och tappa några kilo. Jag äter jättenyttigt, jag är rätt stolt över mig själv för det. Men jag gör det för jag vill se ut som jag gjorde innan jag blev sjuk. Så det är det som krävs.

Detta var då några bilder från nyår.

Och detta är Filip från när vi var på en hockey match i Göteborg. Frölunda-Färjestad 5-0

Likes

Comments

Jag har haft en bra jul även om jag var tvungen att åka till sjukhuset på förmiddagen. Men annars har det trevligt och mysigt. Alla mina små kusiner är så söta och blir så glad för sina julklappar! Jag blev också väldigt nöjd om jag ska ärlig, jag fick jättefina grejer och många av de sakerna jag önskat mig! Jag älskar julen för alla är så glada och är snällare mot varandra.

God jul och god fortsättning!

Likes

Comments

Jag fick i måndags reda på att jag har en bakterie i min tå som heter MRSA (läs mer här: http://www.1177.se/Uppsala-lan/Fakta-och-rad/Sjukdomar/MRSA---Motstandskraftiga-gula-stafylokocker/) ) Så jag har varit på min hemma sjukhus varje dag denna veckan och fått antibiotika intravenöst i två timmar. Men mu har jag fått tabletter istället så imorgon ska jag bara tillbaka för provtagning. Men igår och idag har jag tränat med en sjukgymnast och tydligen överansträngt min ben och blev dålig när jag kom hem. Jag fick feber och min ben gjorde jätteont så jag knappt kunde gå och sen grät jag jättemycket. Det blev lite för mycket för mig så jag låg och var typ helt död men nu känns det bättre men jag är inte pigg och glad ändå. Hoppas det blir bättre imorgon så jag är pigg på julafton.

Likes

Comments

Hej! Idag när jag var på sjukhuset blev jag röntgad i lungorna (för jag hade en liten dottercancer där förut så man måste kolla så den inte kommer tillbaka varannan månad med hjälp av röntgen.) Sen var det såklart också vanliga blodvärds tester också och då låg mitt crp som är ett infektions värde på 75 vilket ska logga under 5 vilket betyder att jag har en infektion. Läkaren kom fram till på något sett att jag har en ovanlig bakterie i min tå som jag har haft problem med i x antal veckor som man oftast får när man är utomlands. Vilket ät super konstigt för jag har inte varit utomlands sedan sommaren 2015. Men iallafall, vanliga antibiotika kan inte ta bort den så jag får typ den starkaste dosen intravenöst i två timmar nu varje dag denna veckan. Det är troligen därför jag har ont i mitt knä också sa min läkare. Jag hoppas hoppas hoppas att det har gått ner innan julafton så jag kan va hemma hela dagen och fira jul som det är tänkt.
När man tror att allt är över och läkarna i Göteborg sa att jag skulle få fira jul hemma så tror man ju på det liksom, så det är lite jobbigt kan jag tycka att fet kanske inte blir så iallafall.

Kan ni tänka er att det snart är jul?!? Jag längtar jättemycket! Gör ni det? Har ni fått julkänsla? Jag brukar alltid få det dagen innan för då sätter vi upp grannen inomhus och lägger under alla julklapparna och kollar på uppe-sittar kvällen och det är sååå mysig tradition i min familj tycker jag!

Likes

Comments

Idag har vi varit hos morgar och hjälpt han jul städa. Det kanske inte va super kul men han uppskattar det och han böjt väldigt glad så därför är det värt det.

Ikväll ska jag och mina vänner ha en liten tjej kväll hemma hos mig och det ska bli trevligt. Vi kanske äter lite mat och snackar lite som vanligt liksom. Inget speciellt men ändå kul.

Likes

Comments