Varje dag som går, varje dag som mina fötter står på jorden, varje dag som jag lyckas ta ett extra andetag så vet jag att det är du som får mig att kämpa. Det är du som får mig att vilja ta det där andetaget och inte ge upp.

Jag vet att det är du som sitter på min axel i allt jag gör, det är du sitter där och säger om saker är fel eller rätt. Ibland så gör jag saker som jag vet inte är rätt, ibland sviker jag dig och jag vet att du ser allt. Jag vet att du sitter där och skakar ditt huvud så ditt fina bruna hår gungar fram och tillbaka i vinden. Dom gånger jag svikit dig tittar jag upp mot himlen och säger förlåt, förlåt det var inte meningen att det skulle bli såhär.

Jag vet även att när jag mår dåligt så finns du där, du finns där för att jag ska kunna prata med dig. Ibland skriver jag brev till dig, jag lägger dom i en låda för att spara dom. Ibland skriver jag breven istället för en dagbok, även fast jag vet att du inte kommer tillbaka så vet jag att du ser allt jag gör. Även fast himlen inte har någon postadress så vet jag att du får dom.

Farmor, jag hoppas vi ses snart igen men än är jag inte redo. Du har visat mig att jag ska vara kvar här ett tag till, jag ska visa alla att jag klarar av allt som jag någonsin velat göra. Jag ska kämpa mig igenom mina drömmar och du ska få följa med mig på min resa. Jag ska kämpa tills den dagen jag är klar, även fast saknaden ibland raserar hela mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 101 readers

Likes

Comments

Nu börjar dom här 9 dagarna lida mot sitt slut, imorgon sitter jag på planet på väg hem till kalla Sverige igen.
Om jag skulle få göra en egen sammanfattning på denna vecka så tycker jag att det har varit bra trots min enorma hemlängtan. Vi har gjort mycket roligt och åkt på många fina utflykter på bergen. Om man bortser från alla bråk och diskussioner (som alltid blir) mellan mig och mina syskon så har det varit skitbra. Lite dåligt väder någon dag men annars så har solen strålat så man fått solsting.

Vi åkte ju även hit för att hälsa på och spendera en vecka med Mickes mamma denna gången, så vi har käkat jordens godaste pizza på Composteana och spenderat en del tid med henne och hennes sambo.

Jag fick ju även åka hit med min syster och oavsett om vi bråkar mycket så finns det ingen annan jag hellre skulle vilja åka med. Henne gör jag allt och lite till för, livets tjej. Lilla Gosan har ju fått åkt på sin första resa nu också och allt gick bättre än vad jag trodde med henne, hur go som helst och hon finner sig i allt. Sitter där i sin vagn tyst och tittar ut.

Nu säger jag med ett leende på läpparna tack och hej till Spanien för den här gången, ses kanske snart igen.
Kram/ J

  • 115 readers

Likes

Comments

Idag var vi uppe på ett berg och fikade, mysigt med utsikten över havet och vädret. Förövrigt så har vi inte gjort så mycket mer.. eller jo, vi firade Wilda som fyllde 9 månader och gick på stan en sväng. Gick in i en kyrka och tittade lite där, sen träffade vi på kapten Jack Sparrow.
När vi var nere vid stranden och gick förbi alla minnestorn som alla hade byggt så passade jag och min syster på att bygga ett eget till våran älskade farmor. Min lillebror byggde även ett eget men fick inte med någon bild på det tyvärr..

Nu har vi även bara 3 dagar kvar här, hoppas på att det blir sol någon mer dag så jag hinner lägga mig i solstolen några timmar och bygga på brännan haha. Tycker det är både skönt och inte att vi åker hem snart, jag får lätt hemlängtan vilket jag har nu så just nu skulle jag kunna sätta mig på ett plan hem till Sverige igen. Dock när jag väl sitter där på planet på Lördag morgon och vet att jag ska hem till kalla Sverige så vill jag bara vända tillbaka haha.

Hoppas på fint väder och bra utflykter dom sista dagarna nu så att jag får riktig solsemester nu. Hörs imorgon.
Kram/ J.

  • 92 readers

Likes

Comments

Idag stod en djurpark och Donken på schemat, jag har varit här en gång förut men det var minst lika roligt denna gången och nu var ju inte bara jag, mamma och Micke där utan hela familjen. Det var lite rörigare men ändå kul att alla fick möjligheten att uppleva den. Massa andra djur utöver det jag har på bilderna fanns men min telefon dog så jag fick inte med alla tråkigt nog. Hoppas på bättre tur nästa gång.

Nu ska jag bara sätta mig och ta det lugnt en stund innan jag tänker ta sängen.
Kram/ J

  • 89 readers

Likes

Comments

Nu är jag där igen, inte på samma plats, inte på fastlandet men jag är där. Spanien, 4960 kilometer hemifrån. Jag satte mig i bilen och åkte till Skavsta för att sätta mig på planet trots min flygrädsla och ångest igen, och här är jag nu på backen igen, utan skador.
Jag tror att detta var lite vad jag behövde just nu, några dagar hemifrån och ladda om batterierna. När allt blir lite extra jobbigt så är det ända jag vill att komma bort och få semester och det fixade Micke och mamma precis i rättan tid.

Än så länge har vi inte hunnit gjort så mycket mer än att byta lägenhet, gå runt på olika gator och äta jordens godaste pizza. Jag tycker ändå att det är skönast tror jag, strosa runt på gator och torg där man aldrig förut varit (har ju dock varit här en gång tidigare men ändå) för man ser så mycket nytt och hur annorlunda kulturerna är.

Jag tänkte jag skulle uppdatera lite mer nu när jag är här nere, är kul att dela med sig av det man gör och att man sedan kan titta tillbaka på allt det roliga :). Slänger in några bilder så hörs vi snart igen.

Kram/ J

  • 116 readers

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Småprat

Idag fick jag bli kvar hemma då min hals är trasig och hostan inatt gick till attack. Eftersom att jag har varit sjuk har jag inte orkat gjort så mycket, jag har mest hängt i soffan o ätit haha.
Igår beställde jag ett par efterlängtade Freddys från sportamore.se, trodde det skulle vara trög leverans som på alla andra ställen jag beställt ifrån men dom kom redan idag så jag tyckte det var jättebra. Dom sitter bra och är sjuk sköna! Värt det höga priset tycker jag att dom var. Slänger in en bild på dom här nere.

Det var allt jag hade för denna gången, kram på er så hörs vi!

Likes

Comments