Postad i: Allmänt, Småprat

Idag fick jag bli kvar hemma då min hals är trasig och hostan inatt gick till attack. Eftersom att jag har varit sjuk har jag inte orkat gjort så mycket, jag har mest hängt i soffan o ätit haha.
Igår beställde jag ett par efterlängtade Freddys från sportamore.se, trodde det skulle vara trög leverans som på alla andra ställen jag beställt ifrån men dom kom redan idag så jag tyckte det var jättebra. Dom sitter bra och är sjuk sköna! Värt det höga priset tycker jag att dom var. Slänger in en bild på dom här nere.

Det var allt jag hade för denna gången, kram på er så hörs vi!

Likes

Comments

Hej hörrni!
Nu var det ett tag sedan igen.. Har varit sjuk och har haft mycket i skolan så bloggen har helt enkelt fått prioriterats bort lite.
Vad har hänt under tiden jag varit borta då? Jag har varit på lov i Falun hos min pappa, riktigt skönt att få komma bort från Degerfors ett tag. När jag var där så umgicks jag pappa, Anna och Liam. Jag träffade även andra Anna och lilla Edith, så söt bebis, växer så det knakar haha. Min pappa bjöd mig även på middag ute på restaurang, så mysigt! Riktigt god oxfile och mos med grönsaker till, lite nyttig måste man ju vara ibland ;).

I helgen så fick jag även gå på en liten dejt, faktiskt första gången så jag var lite nervös haha. Bio och Bullseye stod på schemat, filmen vi såg var "Kvinnan på tåget". Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den, den var lite skruvad och jag förstod den inte riktigt fören i slutet när allt blev uppenbart som i alla andra filmer haha.
På Bullseye så käkade vi hamburgare med lite pommes till, har nog aldrig ätit en sån god hamburgare som jag gjorde där. Rekommenderar verkligen dom som inte har varit där att åka dit! Förövrigt så var kvällen jättebra och jag hade det jättetrevligt, längtar redan till nästa gång, om det blir nån haha. Det hoppas jag iallafall.

Det var allt jag hade för denna gången, puss och kram så hörs vi!

  • 151 readers

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Småprat

En av mina största drömmar är att få flytta hemifrån, köpa eget hus, kanske en hund. Hur mysigt hade det inte vara att ha ett eget ställe med pojkvän, hund och barn? Skulle jag själv få välja, så ska jag bo på landet med en liten gård. Typ med ett stall, två hästar och lite får. Det ska inte ligga för långt bort från allt men en liten bit, annars får man ingen sån där speciell "landet-känsla" ni vet. Det ska finnas en kamin i vardagsrummet och min son (som jag en dag drömmer om att få) ska ha sitt egna mysiga rum. Vy över ett fint grönt gärde vill jag ska finnas o man tittar ut genom köksfönstret, stallet ska ligga en liten bit från huset, vara rött och ha vit inredning. En altan drömmer jag också om att ha, en isolerad (som man kan vara på året runt) vit, fårfällar och en liten soffa ska stå där ute.

Min dröm, den kommer en dag bli sann.

Likes

Comments

Postad i: Småprat, Läsvärt

Mitt liv enligt mig är en daglig kamp, jag kämpar mig upp ur sängen varje dag, jag hasar mig genom mina dagar och jag har väldigt svårt för att innerst inne tycka saker är roliga. Med det så menar jag att mitt skal tycker saker är roligt men jag själv gör inte det. Jag kan skratta osv. precis som dom flesta andra men det är lite mer kämpigt. Jag kämpar mig igenom mina dagar fast än allt jag vill är att ligga kvar i sängen hemma och bara sova bort dom.

Jag är en sån person som ofta vill ha bekräftelse och uppmärksamhet, jag tycker ofta om när folk ser mig samtidigt som jag till exempel hatar att gå ensam genom matsalen för att det känns som alla blickar faller på mig. Kanske lite skruvat nu när jag faktiskt läser det själv men det är sån jag är.
Jag tror att många kan ta mig som en person som är väldigt fram och tillbaka, jag kan skratta ena sekunden och gråta andra eller tvärt om, jag kan vara glad ena stunden och skitarg andra eller tvärt om där med. Jag kan avsky en person ena timmen och den andra kan jag älska den, jag kan ofta inte bestämma mig för hur jag känner osv. Jag velar ofta väldigt mycket, kanske beror på att jag känner mig osäker på saker. Har inte riktigt själv kommit underfund med det faktiskt.

Jag som person har även väldigt lätt för att ge folk en andra chans eller till och med en tionde om det är så, då menar jag såna som egentligen inte förtjänar det.
Mamma säger ofta till mig att "men Julia det är inte värt din tid". Visst, hon kan ha rätt ibland och jag kan ibland hålla med henne men vissa stunder kan jag även göra som jag själv vill och då slutar allt oftast i ett enda stort kras. Problemet är då att jag aldrig lär mig av misstagen jag gör. Någon kan såra mig gång på gång och ändå är jag så dum och går tillbaka. Jag ser aldrig det dåliga som kan hända utan jag blir blind och ser bara bra saker.

Jag kämpar varje dag med att träna bort detta och jag vet att en dag så kommer jag må bra igen.

Likes

Comments

Postad i: Småprat, Allmänt

Nu är det måndag igen, alltid lika tråkigt tycker jag. Dom dagarna går så långsamt och det känns som att man inte kommer någon vart alls.
Som alla andra måndagar gick jag upp 07.00, gjorde mig i ordning, käkade frulle och hasade mig till bussen. Väl på skolan får man reda på att man hade sovmorgon så hade kunnat ligga i sängen nån timma till. Kändes ju sådär, klassen fixade dock humöret med filmtajm i klassrummet, "en man som heter Ove" fick det bli.

När jag klockan 15.00 slutade tog jag bussen hem, käkade middag och drog till tandläkaren på kontroll. Gick lika bra som alltid vilket var riktigt skönt! Bara operationen kvar nu. Känns så bra att jag snart är klar med allt som har med tandläkaren att göra haha.

Klockan är nu 22.00 och jag ligger i sängen med lillebror som nattgäst då hans rum renoveras, kommer bli så bra!
Nu ska jag bara fixa till lite småfel på min psykiatriuppgift och lägga mig, helt slut efter lovet. Man borde ju nästan ha ett lov efter lovet så att man kan återhämta sig från allt haha.
Nu säger jag godnatt, ha en jättebra kväll nu, puss o kram.

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Småprat

För lite mer än två månader sen så satt jag på ett plan till Spanien. Trots min flygrädsla så satte jag mig i stolen och bara väntade på att få lyfta, att få lyfta från denna håla och bara dra.
Att sitta där uppe hundratals meter över jorden och bara veta att, om fyra timmar så är jag i ett annat land 2600 mil hemifrån. Den känslan kan vara den skönaste.
Att få spendera sju dagar hemifrån var det jag behövde just då. Jag behövde komma ifrån allt här och bara släppa det för en stund.

Benidorm. Dog på utsikten över allt. Hur fint som helst och skulle åka tillbaka alla dagar i veckan.

Alicante. Det stället tyckte jag om, pasta carbonaran kan vara den bästa jag käkat och glassen satt fint i värmen.

LaVila. Där hade vi våran lägenhet, 50 meter till havet och 50 meter in till stan.
Efter tre dagar hittade man relativt bra överallt vilket var bra då jag och min lillasyster blev utelåsta och fick springa runt och leta tills vi iallafall hittade farfar haha.
Havet kan ha varit min bästa vän där nere med tanke på att det var 35 graders värme varje dag och det kändes som att man höll på och svettas bort i värmen.

Det var allt jag hade för denna gången. Puss o kram på er!

Likes

Comments