​Sista dagen bestämde vi för en utekväll! Vi gick ut och dansa, åt god mat och titta i affärerna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

De första dagarna på vår resa till Spanien, Alicante var vi mycket på stranden. Från stranden hade vi utsikt över ett stort berg. Vi bestämde att gå upp på berget dagen därpå. Att gå hela vägen upp ska ta cirka en timme, vi lyckades halvvägs men fick en vacker utsikt över Alicante. Sedan bestämde vi att äta mat och ta de lugnt vid poolen på hotellet.

Likes

Comments

Andra läsåret avklarat! Jag och mina två kompisar Amanda och Jessica startade sommaren med en resa på Spanien, Alicante. Skönt att få vila ut ordentligt efter mycket studerade. De första dagarna spenderade vi mest på stranden med att sola och bada. Jag hade otroligt roligt att bland annat åka banana boat, dyka, shoppa och träffa alla de trevliga människorna. Fick träna mycket på engelskan!

Likes

Comments

Har precis haft ett mysigt julfirandet med tjejerna i klassen. Vi startade julfirandet med att handla allt inför kvällen. Vi bakade sedan pepparkakor och rocky roads, super gott! För rocky roads blandade vi nötter, mini marshmallow, dumle och självklart smält choklad. Medan vi mumsa på pepparkakorna körde vi paketleken, där vi turas om att slå en tärning i ca 20 minuter och när man slår en 1:a eller 6:a så får man ta ett paket. Handla alltså om att ta paketen ifrån varandra! När tiden är ute är det dem paket man har kvar sina att behålla. Vi ändrade reglerna lite och lät varje person få minst ett paket var. Jag vann två! Vi lagade sedan kvällsmat tillsammans, vi gjorde tacos, inte jätte juligt men gott! Det blev massa prat och en julfilm. Nu ska jag sova!

Likes

Comments

Läppstift Mac "Matte diva" / Jeans Bikbok / Tröja Gina trico / Jacka Hollywood / Skor Din sko

Jag älskar hösten och det här är några anledningar till varför. Jag älskar hemma kvällar och titta på film, under sommaren är det alldeles för varm att sitta under täcket och man känner sig tvungen att gå ut för att "det är så fint väder". Jag älskar ljus, särskilt Yankee candle. Jag gillar också att kunna dricka te, massa te! och använda tjocktröjor, halsdukar och mössor. Sån mysig årstid!

Likes

Comments

Läppstift Mac "Matte diva" / Jeans HM / Tröja Monki / Halsduk Monki / Skor Din sko / Jacka Cubus

Härlig höstkänsla! Jag älskar denna tid på året att kunna tända ljus och dricker varm te (vilket jag egentligen gör året om hehe) men under denna tid blir det lite mysigare när det är så kyligt ute. De senaste veckorna har jag varit super upptagen med skolan. Vi har haft två stora tentor så har pluggat stenhårt. Efter jag och mina vänner fick sista tentan överstökat så tänkte vi fira, så vi åkte till Stockholm och shoppa. Jag köpte vinterjacka och lite julklappar, bra att vara ute i god tid! Utöver Stockholm har jag idag träffat min bästa vän Zandra. Vi tog lite höstbilder och åt hemmagjorda pizzor, så gott!

Likes

Comments

För tio år sedan gick en liten film på bio med namnet "Robotar". Samma kväll satt jag hemma och lekte för mig själv, tills min mammas väninna ringde och fråga ifall jag ville gå på bio med hennes dotter Zandra. Jag hade träffat den här tjejen ett par gånger, hade bara ett minne av att hon hade alldeles för många gosedjur. Till och med fler än mig! Jag åkte med min mammas väninna och hennes dotter på bio. Vi köpte popcorn och såg sedan filmen som va helt okej. När filmen va slut gick jag på toa och när jag kom tillbaka va alla mina popcorn (som fanns kvar) utspillda på golvet. Jag va övertygad att Zandra hade spillt ut dem med flit! Vi åkte bil hem och de va endast några minuter kvar tills vi va hemma. Innan jag gick ur bilen fråga Zandra om vi skulle ses dagen efter. Vi sågs dagen efter, och dagen efter den och dagen efter den osv.. Tio år senare har denna tjej varit min bästa vän och den person jag älskar över allt annat! Grattis på födelsedagen Zandra!

Likes

Comments

Jag bestämde att köpa lite skolmaterial nu när det är mindre än en månad kvar! Längtar faktiskt haha.. Tänkte att det är skönt att köpa klart allt jag behöver som pennor, mapp, skrivhäften osv. I might or might not köpt en mapp från barnavdelningen... men de har ju de sötaste prylarna! Jag köpte de flesta av mitt skolmaterial från Lagerhouse, Åhlens eller Akademibokhandeln. Om man har ett minne som en guldfisk (skyldig) så är det lättast att använda stickers eller andra slags kom ihåg lappar. På högskola är det upp till en själv att komma ihåg när tentor och andra inlämningsuppgifter ska in, jobbigt jag vet! Så det är alltid bra att använda sina ”to do list”.

Likes

Comments

Tröja Bikbok / Jeans HM / Hatt Lindex / Halsband Bikbok / Skor Din sko / Ryggsäck Newyorker

Mitt förstablogginlägg! Utöver studierna gillar jag att skriva av mig då och då. Därför kom denna blogg till. Något som även kan vara kul att senare i ens liv titta tillbaka på! Fram tills nu har jag sommarjobbat, och inte riktigt hunnit njuta av sommaren. Skönt att vara lite ledig nu innan nya läsåret börjar. Jag och min kompis Amanda tänkte åka till badhuset, men typiskt nog kunde jag inte hitta mina nycklar (de är fortfarande spårlöst försvunna!) så att jag kunde inte lämna dörren olåst. Vi bestämde att istället sola utanför min lägenhet, och senare mot kvällen tog vi lite foton.

Likes

Comments