Hallå måndag! Ny vecka och nya tag, även fast jag önskar att jag befann mig här, i New York istället👆🏻har dock absolut inget att klaga på nu när Sverige levererar så härligt väder!

Hur mår ni? Jag mår bra tack. Har jobbat med monter och massa annat fix och trix inför DM i ung företagsamhet på torsdag. Kommer att bli riktigt kul.

Nu ska jag strax bege mig till Ludvig så ska vi ut och springa innan det blir en skön dusch och sedan Bonusfamiljen på TV.

Hoppas ni mår bra! Puss /J.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En present från mig till Ludvig. Denna fina tavla pryder nu hans vägg ovanför sägen så fint. Den är från Amakli (direktlänk).

Det står i alla fall J,L och under står våra namn och vårt datum som är 19 oktober 2015. Så fin och stilren tycker jag, samt är det ju verkligen en perfekt present till någon man tycker om extra mycket.

Likes

Comments

Jag är inte ytlig. Jag gillar bara en del ytliga saker. Vem jag är eller hur jag är har inget med det att göra egentligen. Framförallt så är jag inte en sämre person bara för att jag bryr mig om hur jag ser ut eller vad jag har på mig för kläder.

Under hela min skoltid har jag blivit dömd av såväl elever som lärare för hur jag ser ut. Jag är blond, jag använder smink och jag tycker att det är kul att bära fina kläder. Samtidigt tycker jag om att gå i skolan. Jag tycker om att lära mig saker och att få ta del av ny kunskap. Det ger mig erfarenheter och jag utvecklas hela tiden. Utbildning är det absolut viktigaste för mig, och det vet alla de som känner mig på riktigt.

Därför tänker jag inte ta någon mer skit. Jag tänker inte låta någon skratta mig rakt upp i ansiktet när jag berättar om mina framtidsvisioner och vad jag drömmer om att åstadkomma. Jag tänker inte låta någon kolla snett när jag räcker upp handen för att svara, eller se hur läraren flackar med blicken för att sedan låta någon annan svara istället för mig. Jag VÄGRAR låta någon döma mig efter ytan, för under ytan finns så mycket mer.

Jag är smart. Jag har stora drömmar och stora mål. Jag kommer att lyckas och jag tänker inte låta någon förminska mig.

Framförallt vill jag rikta detta till er som kollar snett när en ung, snygg tjej försöker slå sig fram i dagens hårda konkurrens. Tänk efter en eller två gånger innan ni dömer efter ytan. Det är fan år 2017. Skärp er.

Likes

Comments

Hallå på er! Vilken fredag detta har varit. 12:00 idag skulle gymnasiearbetet lämnas in och det känns så så så skönt att det nu är inlämnat och klart.

Efter skolan åkte jag och Wilma hem till mig, fikade lite och bara pratade om allt möjligt. En välbehövlig och mysig eftermiddag.

Om en halvtimme åker jag faktiskt till stugan och blir där till imorgon. Ser så mycket fram emot en riktigt mysig kväll där uppe framför tvn med familjen och god mat.

Puss. ❤️

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag och mamma spenderat hela eftermiddagen i lite olika inredningsbutiker, men främst på IKEA. Jag vet inte ens om jag har nämnt det men vi har i alla fall precis renoverat köket, så därför var vi ute och letade efter lite allt möjligt nytt till just köket.

... och såhär fint blev det! En liten del av köket i alla fall. När allt är helt klart med tapet, nya möbler osv. så kommer jag såklart visa er helheten!

Likes

Comments

Mitt försök till att slänga ihop ett gott mellanmål... avokadomackor utan tomat (hade hoppats på att vi skulle ha det hemma men icke). Gott var det i alla fall!

Ikväll blir det fullt fokus på att färdigställa gymnasiearbetet helt och hållet eftersom att det ska in på fredag. Annars blir det bara mys i soffan med familjen och Ludvig. I helgen väntar först en mysig fredag och lördag förmiddag i stugan innan det blir festligheter på lördagkväll. Ska bli så kul!

Likes

Comments

Jeans & tisha från Zara, väska & klocka från Michael Kors.

Godmorgon solstrålar! Ska strax bege mig mot skolan i det härliga vårvädret. Valde en väldigt vårig/somrig outfit dagen till ära. Orkar verkligen inte vänta längre på att få använda fina vårkläder haha, nu fick det vara nog.

Hoppas ni får en jättebra dag! Puss /J.

Likes

Comments