God eftermiddag! Dagen startade med en stadig frukost och några avsnitt av The O.C, med följd av Youtubevideor. Hann efter det inte göra mer än att borsta tänderna innan jag började packa ner saker i flyttlådor. Det börjar bli kaos här hemma och det ska bli skönt när vi kan flytta alla saker till den nya lägenheten. Ser så fram emot att kunna inreda ett helt nytt och fräscht rum. Hade snart tänkt att gå ut en sväng innan det blir mörkt, bara för att få frisk luft. Min lördagskväll kommer vara ganska tråkig, men om huvudvärken släpper tänkte jag gå till gymmet för att köra ett lätt pass. Träna är det enda alternativet när ens vänner hittar på massa annat, haha. Vad ska ni hitta på ikväll?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering igår, vet inte varför, men hade verkligen inte tid att blogga. Kom hem från skolan efter klockan 5, åt och sedan drog jag till gymmet för att köra ett rygg- och armpass. Det blev sent och var tvungen att efteråt hinna att plugga, äta och duscha. Slutade med att Jeppe ringde och blev kvar i telefon ett tag. Hatar när man känner att timmarna på dygnet inte räcker till. 
Dagen har idag flugit iväg som vanligt, finns inte speciellt mycket att göra efter skolan när man kommer hem så sent. Ikväll blir det i alla fall inget gym eftersom att jag hade idrott i skolan och temat är just nu kondition, hade aldrig orkat med ett pass på gymmet samma dag. Det blir därför en lugn kväll, möjligtvis med lite gott framför några avsnitt av favoritserien. Kom på att jag nu på lördag måste börja packa ned mina saker, kläder och så vidare eftersom att det då bara är 6 dagar kvar till flytten. LÄNGTAR!!

Likes

Comments

Hej, hoppas allt är bra med er! Kom hem från skolan för någon timma sedan och har inte hunnit göra mer än att titta vad mitt paket, som kom på posten idag innehöll och umgicks en stund med Melwin under tiden som han spelade Hay Day, haha. Ni kommer få se var paketet innehåller är om några dagar när jag bestämt mig för om jag ska behålla innehållet eller inte. Dagen i skolan har varit bra, men min huvudvärk dyker upp lite då och då, vilket är oerhört irriterande. Tur att jag ska kolla upp det snart! Senare ikväll ska jag till gymmet med Tilda. Vi är inne på vår tredje vecka med vårt gymmande nu och det går riktigt bra, det är så jäkla roligt. Ser fram emot den dagen då man börjar se och känna skillnad från när man började. 

Likes

Comments

Dagen började inte särskilt bra, vaknade upp med huvudvärk och stannade därför hemma från skolan. Mesiga jag, haha. Men det beror på att jag inte alls ser bra och anstränger ögonen mer än vad jag egentligen borde behöva. Jag var förra veckan och fixade en tid till optikern, så den 28onde ska jag dit och är ganska säker på att jag blir tvungen att ha glasögon. Känns inte alls som något som kommer klä mig, så hoppas på att jag endast behöver använda dem vid tillfällen som när jag ska läsa eller sitta vid datorn. Vi får helt enkelt se hur det blir! Jag har inte varit produktiv över huvud taget idag, försökte sova bort huvudvärken vilket fungerade lite, sedan gjorde jag mig lite makaroner och satte på ett avsnitt av The O.C. Ni som inte har sett den borde verkligen göra det, kan rekommendera starkt!! 

Likes

Comments

Nu har jag fastnat för bloggandet igen. För er som inte vet bloggade jag för ungefär 2 år sedan, men den var alldeles för oseriös och konstig, haha. Jag tänker därför göra ett nytt försök, annars borde jag inse att bloggandet inte är någonting för mig. Istället för att skriva ett helt inlägg om mig själv, min familj o.s.v tänkte jag att ni skulle lära känna mig under bloggens gång. Vet själv hur det är att läsa en hel roman om någons liv, det kan bli lite långtråkigt. Såklart ska ni få basic fakta, jag heter Julia Melzén (som ni säkert ser) är 17 år och går andra året på gymnasiet. Det roligaste som händer framöver är flytten som sker om bara några dagar, är så galet taggad. Jag hoppas att ni ser fram emot och vill följa mig de kommande dagarna, månaderna och vem vet, kanske till och med åren. Hej och välkomna!

Likes

Comments