Dålig upd här men ska försöka få det bättre

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, mitt namn är Julia och nu tänkte jag berätta lite kort fakta om mig. Jag är 13 år och fyller år den 18 juli 04. Jag bor i lilla Hållan Mora. Jag hade en blogg tidigare men tog bort den så tänkte återskapats om den här. Jag älskar sport och håller på med friidrott, orientering och skidor. Jag gillar även äventyr och att klättra och vandra och naturen.

Bör jag blir stor vill jag gå på Stockholms friidrottsgymnasium och min dröm är att bli känd inom sport, helst friidrott långdistans. (Är faktiskt Sveriges näst snabbaste F 13 åring på 800 m och 4 snabbaste f 17 på 1500!)

Likes

Comments

Godaste choklade, om ni ser dem chokladen köp den för den är god är inte sponsrad eller så men testa vetja

Likes

Comments

Min första selfi hör på bloggen! Är i Linköping där min farmor och plast farfar bor. Jag ÄLSKAR deras hus. Det är ett rosa stort hus, vid Göta Kanal (dom har utsikt över kanalen och på kvällen kan man bada där fast man inte får) och kort bit ner är EM sjö och mitt emot den (det är ganska långt) är centrum av Linköping.

Likes

Comments

Ifrån bär jag var i Sthlm och klippte mig. Blev så nöjd då och har fortfarande ish samma frisyr. Gillar även min outfit väldigt mkt. Jeans från tiger och det är bom dästa Jensen jag haft dom är så sjukt snygga och sitter så bra, rekomemd rekomemd. Tröjan är från ......... och sen ör det bara ett vanlig jeansjacka t det

Likes

Comments

Igår var jag på tjejkväll med några tjejer från klassen. Det var såååå sjukt kul och måste göras om. Iallafall var älskar jag min outfit den ör så j*vla snygg och hade den både i skolan och få tjejkvällen.
På tröjan står det inge mer än Stockholm LM (fick den av mamma när hon växt ur den) men tröjan fins iallafall i en ursnygg rosa färg med.
Jeansen kommer från H&M och sen har jag både ett par vants och ett par addidas till de (skor)

Likes

Comments

Hur snyg är inte denna outfit? Älskar detaljen i ryggen på tröjan och jeansen är sååå snygga och sköna och verkligen formar sig efter en. (Är inte sponsrad) jeansen är iallafall från tiger, tröjan från divided tror jag och kepsen från Gant. I love it

Likes

Comments

Jag älskar äventyr och att klättra mm. Jag älskar Italien (dolomiterna) och Norge för deras natur! I den här bilden är är vi uppe på toppen på Galdahöpigen nordens högsta berg! Då va så sjukt fint!

Likes

Comments

Älskar våran utsikt över Siljan, Siljansringen och kryckan.

Likes

Comments

Idag är det fredagen den 13! Har ni haft någon otur idag?¿ inte jag iallafall. Glömda att skriva på föra bilden att jackan va från boomerang, jeansen från Tommy Hilfiger och polotröjan från vila. Älska alla märkena!

Likes

Comments