Hejsan på er. Det har varit ganska tomt och tråkigt här på bloggen nu i några dagar, men både jag och Mea har varit på semester. Ingen av oss hade något bra wi-fi, och det fanns såklart roligare grejer att göra än att sitta framför dator eller mobil en lång stund.

Men nu i alla fall är vi båda hemma igen, i ett regnigt Sverige. Har roliga saker här hemma att se framemot men får ändå lite smått ångest nu när skolan och gymnasiet börjar att närma sig.

Men men, nu tänkte jag skriva lite om första dagen när jag anlände till Grekland, Korfu. Vi kom till Korfu flygplats klockan 4 på morgonen och därefter fick vi vänta där tills klockan hade blivit 7 då vi kunde ta oss in till Korfu stad, där det skulle gå en buss ut till Agios Gordis, som var våran by som vi skulle bo i. När vi kom fram till byn spenderade vi hela dagen på stranden, underbart!!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Två bilder ifrån när vi var på vår dagsutflykt vid havet :-)


Kram Julia 

Likes

Comments

1. Jag är otroligt mörkrädd. Sover nästan aldrig ensam för att jag klarar inte av det.

2. Jag har aldrig spräckt skärmen på min mobil. Hoppas heller att det aldrig ska ske.

3. Min hund är som min lillasyster. Älskar henne över allt annat. Har lovat mig själv att jag alltid ska ha en hund, det är det bästa som finns.

4. Jag har skilda föräldrar.

5. Jag sjunger i BRs reklam. Det är någon som först sjunger "Vet du vad det bästa är" och då sjunger jag "Leksaker ifrån BR" Haha. Jag, min lillasyster och hennes kompis sjunger också Tassar och Morrhår låten.

6. Jag har aldrig haft hål in mina tänder. Däremot har jag dragit ut 6 tänder.

7. Jag ska gå Ekonomiprogrammet på gymnasiet. Har inte någon aning om vad jag vill jobba med när jag blir stor.

8. När jag pluggar på högskola, som är min plan, så vill jag gärna bo i Stockholm eller Göteborg. Sen beror det såklart på vad man ska läsa. Sen när jag börjar jobba så vill jag bo i en stad vid kusten. Älskar havet, därför vill jag bo nära, så att man kan cykla eller ta bilen dit på några minuter, underbart.

9. JAG HATAR ORMAR.

10. Jag är världsbäst på att småäta. Älskar det. Men vet att det inte är så bra, hehe. 

11. Jag har svårt att sova länge. En vanlig skolvecka när jag har sovmorgon endast på söndagarna så sover jag oftast till 8, halv 9. Nu på sommarlovet har jag faktiskt sovit till runt 10, men skulle aldrig kunna sova till 1 på dagen haha. Är också hyfsat morgonpigg. ​

Likes

Comments

Godmorgon!!

Idag blir det en stranddag, ska bli lika varmt och fint idag igen. Igår när jag skulle sova var det 30 grader, lite för varmt, men jag ska absolut inte klaga!!

Kram Julia

Likes

Comments

Nu är jag framme i Grekland. Det är så sjukt varmt så jag har spenderat hela dagen i havet. Nu ska vi äta lunch och vi har precis fått till det med wi-fi, så passar på att slänga upp ett inlägg.

Har med mig min kamera som jag har fotat med, kommer tyvärr inte kunna lägga upp några bilder ifrån den under veckan men ni får se en massa sen när jag kommer hem!!

Kram Julia

Likes

Comments

Hej på er.

Igår gjorde jag inte så särskilt mycket. Var väldigt trött igår och jag var rädd att jag skulle bli sjuk men än sålänge så tror jag inte det. Men jag åt lunch hos min farmor och farfar och sen badade jag och på kvällen träffade jag Malin och Emmelie. Vi köpte godis och satt ute och pratade. Väldigt mysigt och roligt att få prata ifatt allt som har hänt de senaste veckorna!

Idag har jag tränat. Jag körde lång häck idag och det blev ett riktigt skitpass. På första loppet jag sprang så trillade jag när jag skulle över häcken. Det blev bara några skrapsår så inget allvarligt, däremot så sätter det sig i hjärnan. Så jag hade svårt att komma tillbaka. Allt blev bara fel och skit. Men man måste ha sina skitpass ibland med. Är i alla fall glad för att jag ställde klockan och åkte till arenan. Bättre att träna ett skitpass än inget.

Kram Julia

Likes

Comments

Idag har vi varit i Palma över dagen. Vi började med att åka buss från huset och det tog ca 1 h. När vi kom fram så tog vi taxi in till stan. Det var väldigt varmt, så när vi var framme så behövde vi sätta oss ner ch ta det lite lugnt.

Sen var det dags för lite segway åkning. Jag åkte segway i Palma när vi var där förra sommaren. Vi tyckte att det va så kul, så vi ville ta med de andra och göra det i år igen. Vi åkte runt på olika ställen i stan. Turen tog 1 timme.

Efter det så gick vi mest runt och kollade i affärer och åt middag. 

Efter en bra dag i Palma så åkte vi bussen tillbaka till huset vid runt kvart i 9. Min dag har varit superbra. Hoppas att er dag har varit lika bra :) 

Kram Mea

Likes

Comments

​Alltså svensk sommar är också väldigt bra. Igår hyrde vi kanoter vid havet och så paddlade vi runt och stannade på små öar. Älskar verkligen skärgården, så himla fint. 

Jag hade en väldigt mysig dag. Kram Julia

Likes

Comments