Inköp, New in!

Det blev bara ett plagg. Ett par blåa jeans med bootcut från Levis. Dem kostade 999kr och jag köpte dem på Jeansbolaget. Riktigt snygga och nya favoriter helt enkelt.

Ha det bra XOXO JM


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inköp

Jag ska precis cykla ner till stan. Jag behöver shoppa lite kläder innan skolan börjar och det ska bi riktigt mysigt att gå runt på stan. Jag cyklar ner ensam och pplanerar att gå runt och koa på kläder enam. Jag brukar alltid vara så ångrandig och om jag hade nån som höll mig sälskap skule den stackars personen bli uttråkad snabbt som attans. Men vad vet jag, kanske jag träffa på nån trevig människa i någon affär. Klänningen på bilden är vad jag har på mig. Det är en klänning från H&M som jag köpte ungefär ett år sedan inför ett event i november. Den är riktigt fi på tycker jag. Til klänningen har jag ett par sartvita Adidas superstars. Vi får se i eftermiddag ifall det blev några inköp jag är nöjd med. Jag vet inte vad det är jag letar efter riktigt och de är ju väldigt farligt, jag vill ju inte köpa första bästa och sen inte ha nå pengar kvar när jag inser att jag hittat något bättre. Ja ja... Nu ska jag cykla ner.

Ha det bra XOXO JM

Likes

Comments

Inköp

På min inköpslista nu står 6 plagg från Ivy Revel och väntar på att jag ska beställa hem dem. Det har jag tänkt göra också. Jag tänkte visa bilder på dem sex plaggen här:

Bilderna går att kicka vidare på.

Så vad tycks? Är detta något som jag skulle kunna inskaffa? Kläderna går sammanlagt för 1014kr och det känns helt okej tycker jag för hela 6 plagg. Ingen frakt alla fall, den försvinner ju efter 1000kr. Jag beställer nog dem här inom några dagar och så kan jag visa bilder på dem igen sedan när jag fått hem dem.

Ha det bra! XOXO JM

Likes

Comments

Food & company

Det blev en varsin focaccia-tallrik idag. Vi åt på Wayne´s coffee och vi båda valde kyckling och sweet chili (Twins eller vad?) Det har varit riktigt trevligt och mysigt och allt flöt på bra. Nu sitter jag hemma och gör inte särskilt mycket alls. Solar på baksidan. Jag hittar förmodligen på något med kompisar sedan, man måste ju passa på under lovet. Vi hörs mer imorgon, då ska jag till stan och shoppa så en "new in" kan väntas. 

Ha det bra! XOXO JM

Likes

Comments

God dag! Idag ska jag på lunchdejt. Vi ska nog till något mysigt café inne i stan, Jag ska ha kläderna på bilden tänkte jag. Dem är riktigt söta med fina romantiska färger och former tycker jag. Tröjan och byxan är ett set ifrån DM Retro som heter "Floral Dream Set" (tryck på bilderna för att komma dit). Setet kostade 499kr och jag köpte det för tillfällen som idag när jag ska till ett mysigt café.

Jag är riktig taggad på denna lunch och även rätt så nervös, men det blir nog bra. Jag kan nog få in ännu ett blogginlägg innan dan är slut, men vi får se.

Ha det bra! XOXO JM 

Likes

Comments

Adidas, New in!

Länk till skorna finns i bilderna.

Idag har jag hämtat ut dessa på posten. Är super taggad på att använda dem! Tillexempel tillsammans med en ljusrosa topp och en jeanskjol. Jag har ett par Adidas från innan så det var lätt att veta vilken storlek som skulle passa. På dessa skor är storleken 37 2/3 och det är det på mina tidigare Adidas skor också. Jag såg skorna på ett shoppingcenter när jag var och shoppa för någon dag sedan och insåg att sådana där vill jag ha! När jag kommit hem sedan så beställde jag dem och nu så går jag runt med dem hemma i huset. Jag tycker dem är jättefina. Mina tidigare Adidas skor har varit superstars och dessa nya är ju annorlunda, men dem är minst lika fina och sköna. Skorna hade ljusrosa snören på när jag fick hem dem och så låg det ett par vita snöret med i paketet. Jag bytte ut dem rosa mot dem vita och har nu lagt undan dem rosa snörena så kan jag sätta på dem sen när dem vita blivit alldeles smutsiga (vilket inte borde ta särskilt lång tid)...

Jag var lite osäker när jag skulle shoppa skorna, jag var nämligen inte säker på vilken färg jag vela ha. Det fanns nå sjukt många färger att välja mellan. Finalen gick mellan dem ljusrosa och ett par ljusblå skor (till höger). Jag visste att det var ett par ljusa skor jag vela ha. Jag tycker mycket om ljusa färger (Orange är ett undantag, jag älskar orange även om det ej är en ljus färg, någon orange Gazelle fanns dock inte). Dem rosa skorna vann ändå och det är inget jag ångrar. Ice mint skorna får vänta tills nästa gång jag behöver nya skor ;)

Ha det bra så länge, XOXO JM

"ice mint" tryck på bilden för att färdas till skorna.

Likes

Comments

Food & company

Så här såg middagsbordet ut på kräftskivan med släkten. Och jag blev påtvingad en sådan där kräftskive-hatt också (outfit on point!). Jag har redan i ett tidigare inlägg visat vad jag skulle ha på mig, och jag är glad över att det inte var något vitt jag planerat att ha. Mina kläder hade då haft synliga stänk med kräftlag på sig, med den orangea jumpsuiten var det i alla fall inte särskilt mycket smuts som syntes. Tradition för min släkt på kräftskivan är att det är kräftor, räkor samt västerbottenostpaj. Allt detta fanns på bordet och också en sallad (det är min faster som gärna vill känna sig nyttig med lite sallad på tallriken). Allt summerat så har jag haft det bra med släkten och kräftorna, det har varit riktigt trevligt. Det ända jag vet säkert just nu är att så fort jag kommer hem så ska jumpsuiten in i tvättmaskin och själv ska jag ta ett bad i poolen.

Ha det bra! XOXO JM

Likes

Comments

Sunday, Funday

​Länk till liknande jumpsuit finns i bilden.

Denna sunday, funday så ska jag på kräftskiva med släkten. Det är en varm dag så jag har valt att sätta på mig ett tunnare och enklare plagg. En jumpsuit. Den är ifrån h&m och jag köpte den på grund av den fina orangea (!!) färgen. Till och från kräftskivan så har jag på fötterna ett par tjocka medelklackar. Dem är vita silvriga och orangea så dem passar bra till jumpsuiten. Jag köpte dem för ungefär 2 år sedan när jag hade stora ögon för silver. Dem funkar lika bra nu när jag diggar orange extra mycket. Denna enklare men ändå fina outfiten är en som passar bra till en träff med släkten en varm dag, tycker jag. Det kan ju inte bli fel i alla fall :)

Ha det bra, XOXO JM

Likes

Comments

Food & company

God morgon! Denna morgon har jag lyxat till det lite extra och serverar mig själv nypressad juice. Jag har gjort juicen i en råsaftscentrifug och använde kiwi och blod Grape (blodapelsin). Resultatet blev en riktig söt uppfriskning och ett perfekt sätt att starta dagen på! Maskinen är hyfsat ny men har snabbt blivit en stor favorit i hemmet. Det går snabbt och är enkelt att göra sin egna juice där man får blanda precis vad man vill. Nu ska jag dricka upp min juice!

Ha det bra! XOXO JM

Likes

Comments

Saturday, Partyday

Idag ska jag hänga med ett par kompisar. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på, därför tänkte jag sätta på mig denna outfit. Den passar till det mesta. Klänningen är löst sittande och med paljetter på bröstet så den är inte för mycket för något enklare, som att käka på stan, och den är inte för lite ifall vi beger oss ut på fest. Klänningen skulle också funka ifall vi blir sugna på att bada och drar till stranden då den är väldigt tunn. Nu lär jag bege mig iallafall!

Ha det bra! XOXO JM

Likes

Comments