Julia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Body: Bershka
Shorts: Pacsun
Plånbok: Michael Kors
Skor: Tommy Hilfiger
Solglasögon: Monki
Klocka: Marc Jacobs

Bikiniöverdel: Gina Tricot
Bikiniunderdel: Nelly.com

Body: Bershka

Kjol: Zara

Skor: Tommy Hilfiger


Likes

Comments

Contains affiliate links

Dessa fina vita fishnet tights kommer från JFR.se. Länk till produkten har ni om ni trycker på länken längre ner under sista bilden! Fishnets har blivit en stor trend nu och finns i flera olika färger. Dessa vita är så fina och passar till det mesta! De har bra kvalitet och är perfekta för mig som då gillar fishnets. Get yourself a pair!! Använd gärna rabattkoden "MARTINEZ15" som även funkar på resten av sortimentet på JFR.se. Kram!

Julia

  • Mode

Likes

Comments

Contains affiliate links

Idag har varit en väldigt produktiv dag för mig. Först var det iväg till skolan för att jag behövde göra ett prov som jag missat, när jag egentligen är ledig idag. Sedan hemma tränade jag till en av mina favorit träningsyoutubare, Blogilates. Jag gjorde tre av hennes videos:

https://www.youtube.com/watch?v=5ln07sKGppA

https://www.youtube.com/watch?v=C4SZZupzcLs&index=1&list=PLSCcAGyv98idFLg6YYVXAh9vyJJ_mWne_

https://www.youtube.com/watch?v=56Yg4f3SYh4&index=9&list=PLSCcAGyv98idFLg6YYVXAh9vyJJ_mWne_&t=588s

Jag rekommenderar henne starkt!! Efter workouten gjorde jag bananpannkakor till lunch, mitt recept som jag även fått från Blogilates är två ägg och en banan, och sedan steker jag dem i kokosolja. På bananpannkakorna hade jag idag hallon och banan, men man kan ha på massa olika saker.

Sedan fick det bli att plugga igen, eftersom jag fortfarande har saker kvar att göra i skolan, vilket är det jag måste göra nu också efter jag bloggat. Nedanför finns det bilder på dagens outfit och bananpannkakorna. Prova bananpannkakorna, jag älskar dem!

T-shirt: WERA stockholm

Jeans: Crocker

Väska: River Island

Solglasögon: Monki

Julia

Likes

Comments

Contains affiliate links

Igår var en bra dag, en väldigt behövlig dag. Dagen började med att gå upp och plugga, eftersom det är det jag behöver lägga ned tid på varje dag nu innan skolslut. Sen åkte jag till stan för att träffa pojkvännen. Vi åt lunch i Kungshallen och sedan gick vi runt i stan och myste. Sverige har verkligen steppat upp sitt vädergame, men man är ju rädd att det helt plötsligt ska börja snöa igen, haha.

Sedan skulle jag på middag med familj på Kaknästornet. Jag åt deras vegetariska burgare, vilket var en halloumiburgare. Man fick även sötpommes till, vilket är i princip en av de godaste sakerna som finns. Hann dock inte vara på middagen alls länge för att sedan var det på väg mot en födelsedagsfest. Underbar och rolig kväll med sköna människor, verkligen uppskattat.

Lyckades även få till tre outfits på en dag:

Topp: New Yorker

Kjol: H&M

Kofta: Gina Tricot

Solglasögon: Monki

Har ingen bild på outfiten till middagen, men hade på mig denna klänning från Boohoo! Så fina och enkla.

Topp: Espresso

Kjol: Cubus

Fishnet tights: Calzedonia

Julia

Likes

Comments

Contains affiliate links
Allt min kropp vill är att gå in i sommarlovsläge. Varje vardag känner jag bara stress och en trötthet som inte kan bli bekämpad av sömn. Såklart så är jag inte den enda studenten som känner så just nu. Och trots allt, var det jag som valde natur, det var inget som tvingade mig till det förutom jag själv. De valen vi gör påverkar inte alltid oss på ett bra sätt. Eller de har väl sina fördelar och nackdelar. Jag vet att plugget kommer att gynna mig i slutändan, men på kortare sikt känns det mentalt jobbigt. Då och då kommer jag fram till att jag inte behöver ha de högsta förväntningarna på mig själv och att jag inte alltid behöver vara bäst på allt. Jag kommer fram till att mitt liv är väldigt bra, och att jag får lära mig så mycket som jag gör är egentligen guldvärt. Tänker bortse från plugget nu, vilket är det man borde göra när man väl inte pluggar. Att ha fina människor i sitt liv kommer att göra att allt annat känns bättre. Den där tröttheten du känner efter allt slit kommer att försvinna lite i taget ju mer du spenderar tid med dessa människor. Glöm inte bort att ta pauser som du förtjänar. Jag har en tendens att glömma. Att glömma att ta det lugnt, att glömma att äta bra, och att glömma mitt busskort hemma. Men fan asså, ta tag i livet. Spendera tid med de du tycker om och gör det bästa utav det. Livet är bara vad du gör det till och vad du vill att det ska vara. Kämpa det sista nu och få till ett riktigt bra sommarlov. Tänk inte på allt det där jobbiga för snart är du tillbaka i skolan och undrar vart tiden gick. Ta ett djupt andetag nu ni som är lika stressade som jag och säg, "allt kommer att lösa sig. Jag klarar detta".

Julia

Likes

Comments

Behöver ett par nya skor till våren och har kollat på sååå många som jag vill ha, men kan verkligen inte bestämma mig. Här har ni några jag verkligen tycker om, några lite extra. Vem älskar inte nya skor??

Julia

  • Mode

Likes

Comments

Hoodie: Bik Bok
Fishnets: Bik Bok
Jeans: Cubus
Solglasögon: Thailand

Julia

  • Mode

Likes

Comments

Få 15% rabatt på www.elsaandrose.com med koden "JULIARLMARTINEZ15" go get shopping!!

Julia

Likes

Comments