View tracker

Hej mina underbara läsare!
Har nu inte bloggat på ett bra tag pågrund av jag har haft mycket och göra och sen har jag haft mycket ångest.
Men nu ska jag verkligen försöka hålla igång bloggen!😊

När jag har ångest har jag verkligen ingen ork till saker och ting, jag vill bara gräva ner mig och sova bort dagarna.
Jag är så glad att jag äntligen ska få hjälp med min ångest och depression.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Heej!

Jag har färgat mitt hår alldeles för mycket för det är så fullt med utväxt och sen ibland får man bara ryk och ändra till någon annan färg (man måste testa) annars vet man aldrig vilken hårfärg man trivs bäst i. Och pågrund av alla färgningar har mitt hår blivit  skadat och ibland kan det även bli som gummi... och efter det så har jag låtit bli min plattång och försökt hitta shampoo, balsam och hårinbacking som ska vara riktigt bra för skadat hår och det har jag äntligen gjort nu!

För jag fick hem en låda ifrån glossybox för länge sen och där var shampoo och balsam I märket Dove, det är verkligen riktigt bra sampoo för håret. Det blir mycket lenare och lättare att kamma ut!
jag rekommendera verkligen denna shampoo och balsam till er som har skadat hår :)

Likes

Comments

View tracker

Livet är inte spikrakt, för vi alla stöter på problem!

Men det viktigaste är att man tar tag i problemen & går vidare i livet, även om det skulle vara jättesvårt att lösa problemen.

Vi alla vet att det finns problem som inte går att lösa lika lätt som andra, men man kan inte bara stå & tänka på sina problem hela tiden, för då kan man inte gå vidare i livet.. Då står man bara där som ett frågetecken & har ångest /deportation.

Ett tips till er!

Gör som jag! Mina dagar går upp & ner hela tiden men jag tänker på det positiva & blickar framåt på mina mål som jag har i livet. 

​välkomna till en ny start på bloggen.


Likes

Comments