Heej!

Nu känner man verkligen av hösten är här, varmare kläder åker fram, vidarna blir kallare och det blåser mer, löven faller ifrån träden, det blir mörkare och gått ute och värmeljusen åker fram och massa mysiga filtar.

Nu har jag varit sjuk i 3 dagar och har bara sovit för det mesta för jag har inte orkat göra så mycket och det är inte så roligt och göra massa saker när man inte är så pigg. Men det är alltid skönt att komma ut i den friska luften, så jag följde med min älskling på en kort pokemon runda. Tyvärr så har min älskling blivit smittat.. Men vi hoppas verkligen att vi blir friska till imorgon för då är det FREDAG!! hihi.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Livet

Jag namn ger mitt ex som O i texten men han heter något annat.

Mitt liv från 2014 till 2016
Den 28 maj 2014 blev jag tillsammans med en kille som jag var helt galen kär i. Han var min första kärlek och det var även mitt första förhållande som jag kom in i.
Dem första månader var vi vilket bar som helst, vi var nyförälskade i varandra och vi hade så svårt att åka ifrån varandra. När vi hade en månad tillsammans åkte han på semester med sin familj och var borta en vecka. Jag umgås med min familj.
Varje minut som gick skrev vi sms hela tiden till varandra och varje kväll innan vi gick och la oss snackade vi i telefonen över 2 timmar. Jag bara längtade så mycket tills han kom hem och dagarna gick det kändes som år.. Men äntligen kom dagen, jag fick ett sms jag är hemma nu älskling, jag blev helt lycklig och tjatade på min mamma snälla snälla mamma kan jag inte åka till O nu? Hon tittade på klockan och sen tittade hon på mig och jag tittade tillbaka med mina valpögon och tjatade på henne och till slut så gav hon sig och sa JA åk du men var försiktigt!! jag svarade snabbt ja jag lovar!
Jag ringde till O och sa till honom jag kommer nu till dig, han trodde inte på mig, han sa va är du seriös? Ja jag kommer nu och är framme med tåget klockan 22.22.
När jag var framme på stationen kom O fram till mig och vi bara stod där och bussades och kramades hur länge som helst.
jag mådde verkligen bra med honom och han var mitt allt.
Månaderna gick och jag såg på Instgram att han kommenterades andra tjejers bilder tex, Gud vad snygg du är, Sötis och massa hjärtan och mycket mer. Och jag som person är inte alls svartsjuk av mig men det finns en gräns och sen var jag så rädd att förlora O.
Jag frågade O älskar du verkligen mig? Han sa ja det är klart jag älskar dig överallt annat du är min vackraste prinsessa. När han sa det till mig så visste jag inte om jag skulle ta upp det med Instagram så jag väntade lite. När 3 månader hade gått skrev en tjej till mig är du inte tillsammans med O? jo det är jag vadå då? hon sa till mig O raggade på henne och att han ville bli tillsammans med henne... Och där rasade hela min värld, jag satt och grät hela tiden jag trodde inte att det var sant..
Jag visste att O tränade hela tiden och han stack väg på dagen och tränade och även på kvällarna vissa gånger följde jag med, men dem kvällarna jag inte följde med spenderade jag tiden med hans lilla syster. O kunde vara borta hur länge som helst och vissa gånger kunde han gå iväg med helt vanliga kläder och då frågade jag honom ska du gymma i jeansen och den tröjan? Nej det ska jag inte göra jag har andra kläder hos en polare.. Och där klickade min hjärna till ska han verkligen till gymmet? Och gymmar han verkligen i 4-5 timmar nej det kan inte stämma!!
Då började jag gråta ännu mer och tänkte, han ligger med andra tjejer... Men jag är så jäkla dum jag förlåter honom hela tiden för jag älskade honom jättemycket (kärleken är blind) En gång pallade jag inte med honom mer, när han bara ljög rätt upp i ansiktet på mig. Jag sa till honom det är slut nu! Jag vill inte ha något med dig att gör mer du kan dra åt helvete och han blev sur för han fattade inte varför. Jag sa till honom kolla på din fucking mobil där har du ditt svar och kolla här på min mobil det är tjejer som skriver till mig att du raggar på dem.. Kan du inte hålla dig trogen mot mig hur ska det då se ut i fortsättningen? och vi har bara varit tillsammans i 4 månader? han sa till mig jag lovar dig jag kommer ändra på mig älskling jag kommer göra allt för dig! jag kommer ta bort alla tjejer på Instagram och Facebook! jag sa till honom det behöver du inte gör men du kan hålla dig bara till mig om du vill ha mig! Han manipulerade mig rejält.

fortsättningen följer så håll koll på bloggen om ni vill läsa vidare detta är bara första kapitlet under våran 4 månader.

Likes

Comments

Hej.

Ända sen jag var liten har jag alltid älskat smink och hår. Jag har alltid sätt upp till min mormor och har varit mycket med henne på salongen. och redan då bestämde jag mig att jag också vill bli frisör som min mormor.

Just nu går jag på lärcentrum och plugga upp mina betyg för jag vill bli frisör och sen utbilda mig till makeup stylist det är mitt mål och det är det jag älskar att göra.

En stor del av att jag vill bli frisör är att jag älskar att göra andra människor nöjda och även hjälpa människor som har dåligt självförtroende.

Likes

Comments

Hej studiedag idag så skönt! 😀
idag älskar jag bara vädret solen på topp och humöret på topp👍
Idag blir det lite städning i lägenheten och sen ut på pokemone runda med älskling.

sen för vi se vad som händer underdagen.

puss&kram

Likes

Comments

1. Namn? julia maria svensson.

2. Stjärntecken? kräfta.

3. Din ålder? 16 år.

4. Älskar du någon? Ja, jag älskar min pojkvän.

5. Ögonfärg? Blå.

6. Din favorithögtid? Sommar.

7. Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen? Usch.. Ja det beror på, det kan ta upp till 1-2 timmar.

8. Spendera du dina pengar eller spara dem? Hittar jag något som jag vill ha så köper jag det eller har jag inte pengar till det så sparar jag.

9. Din favorit läsk? Cola.

10. Din favoritfärg? Svart och rosa.

11. Två avtändande saker, enligt dig? Dålig andedräkt och hygien.

Likes

Comments