View tracker

Heej!
Har precis träffat min älskling och snackat lite. Det är så jäkla skönt att prata med honom, han får mig alltid må så jäkla bra!
Jag har aldrig mått så hära bra innan jag träffade honom! Han är min sol, min stjärna, mitt hjärta och mitt liv!
Han har ett stort hjärta av guld och hans familj är så himla underbar.

Nu ska jag bara ta det lugnt lyssna på musik och rensa min ångest.
puss kram💎

Likes

Comments

Hejhej, mina fina underbara läsare!

Jag har precis gått och blivit medlem på Twitter, haha jag har ingen aning hur man gör. Det kommer ta sin lilla tid att lära sig hur det fungera haha. Vill ni följa mig på Twitter så heter jag juliamariiablog, länken finns även på bloggen. 😄

Likes

Comments

Hej

Ångesten bara stiger inuti i mig mer och mer... Jag orkar verkligen inte detta mer, hur ska jag hantera min ångest? Jag har haft min ångest nu i 3 år nästan 4 år.

Ibland vet jag inte vart ångesten kommer ifrån och då är det svårt för mig att kunna hantera ångesten och tyvärr då.. kan min ångest gå ut över min familj, min pojkvän och vänner. Det är riktigt jobbigt när det gå ut över andra. Men jag är så otrolig glad och tacksam för att min pojkvän alltid finns där för mig och stötta mig.

Jag går även och få hjälp med min ångesten, det är inte lätt! Men man får ta det i små bitar och tills slut så blir allt bra. Det är bara titta framåt och se allt positivt då ska det gå mycket lättare.Skolan börjar på onsdag och jag är absolut inte taggad till det... Jag mår inte alls bra över att sitta på en stol helt stila och jobba i ett fullt klassrum med massa folk runt omkring mig. Jag har alltid haft svårt för skolan det kvittar vad det än är.. Jag har alltid blivit sviken av massa lärare på gång på gång för ingen har förståelse för mina svårigheter... så jag har ingen tillit till någon alls och det är absolut inte lätt för mig att förklara min ångest för en lärare som inte fattar vad det innebär!

Varje dag jag försöker gå till skolan med ett leende på läpparna så får jag bara ett hinder framför mig som någon stoppar mig och det är min ångest! Jag låter inte ångest ska vinna.. Men hur mycket jag än försöker övervinna så kommer panikångest, tårar och massa klumpar i magen och halsen.

Var stark! Man klarar allt om man har viljan till det. Låt det gå i din egen takt stressa inte och ge aldrig upp!!

Likes

Comments

Hej.

Sitter hemma hos min pappa och har värsta bloggtorka... Jag har suttit 2 timmar nu och funderat ut på vad man kan blogga om och det ända som kom upp just nu det var parfymer haha. Så här är några tips på några riktigt goda parfymer som jag gillar. Black opium och police har blivit mina två nya favorit parfymer. Jag rekomundera dessa parfymerna riktigt mycket, och sen om du gillar one million på killar då kommer du lätt fastna för lady million!!

//juiamariia

Likes

Comments

Var ska man börja? Detta året har varit både bra och dåligt på sitt sätt. Jag har mått riktigt dåligt, bara vill sova bort dagarna, men jag har tagit mig upp fast mina motgångar har varit riktigt jobbiga. Skolan går framåt, men jag kämpar vidare för jag vill nå mina mål i livet (Never give up!)
Man klara allt låt aldrig ditt mående eller personer hindra dina mål.
Gå med ryggen rak, huvudet högt och låt inte din stolthet krossas av personer som är avundsjuka.

Detta var verkligen ett riktigt bra slut på 2016 och en riktigt bra början på 2017. Jag firade med många underbara personer och med min underbara kille.
Det var fullt ös på festen till medvetslös hihi och massa dunkade musik i högtalarna.

Tyvärr har jag inte hunnit blogga pågrund av att jag är så himla seg nu efter nyår haha.

// juliamariia♡

Likes

Comments

kärlek!
kärlek kan betyda många olika sätt.
kärleken kan vara härlig och rolig, men även smärtsam.

Min kärlek som jag har med min pojkvän betyder så mycket för mig.
Han är den största tryggheten för mig.
Han gör mina dagar till dem bästa och han finns alltid där för mig när jag behöver honom.
Jag behöver inte alltid säga något till honom han förstår mig direkt.

Att ligga på min älskling bröst och höra hur hans hjärta slår, är det bästa som finns för mig. Det är min trygghet.❤

Likes

Comments

Heej heej!
godmorgon/ God eftermiddag.
Idag har jag vaknat med ett leende på läpparna och även på den rätta sidan med positivt humör och inte på den sura negativa sidan haha. Men vi alla vaknar alltid någon gång på den dåliga sidan.

Nu medan min kille har varit iväg, har jag satt på högtalarna med musik och började stor städa hela lägenheten.

Nu sitter jag i soffan med tända ljus på bordet och kolla på tv medans man väntar på älskling. ☺ Ha en underbar dag alla mina vänner och ovänner💕

Likes

Comments

1. Cola eller fanta? Cola så klart, alla dagar i vecka😍

2. Singel eller upptagen?  Upptagen!

3. Favorit godis? Choklad.

4. Har du några tatueringar? Jag har en tatuering, men det kommer komma fler.

5. Piercingar? Jag har 3 stycken. I tungan, näsan och i läppen.

6. Vilken ögonfärg har du? Blå, men vill ha bruna (haha) det är riktigt snyggt.

7. Hur lång är du? 1.66 cm

8. Vad är det värsta du vet? Otrohet, falska personer mm.

9. Vilka saker hade du inte kunnat leva utan? Min mobil, smink, parfym och cola

10. Vilken app är du mest beroende av i din mobil? Snapchat.

11. Vilket stjärntecken är du? kräfta

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag en egen domän. tyvärr kunde jag inte använda mitt eget namn Julia Svensson så det fick bli juliamariia. Så istället för att behöva skriva www.nouw så räcker det att man skriver juliamariia.se så kommer ni direkt till min blogg.😃 

Likes

Comments

Heej!

Jag har färgat mitt hår alldeles för mycket för det är så fullt med utväxt och sen ibland får man bara ryk och ändra till någon annan färg (man måste testa) annars vet man aldrig vilken hårfärg man trivs bäst i. Och pågrund av alla färgningar har mitt hår blivit  skadat och ibland kan det även bli som gummi... och efter det så har jag låtit bli min plattång och försökt hitta shampoo, balsam och hårinbacking som ska vara riktigt bra för skadat hår och det har jag äntligen gjort nu!

För jag fick hem en låda ifrån glossybox för länge sen och där var shampoo och balsam I märket Dove, det är verkligen riktigt bra sampoo för håret. Det blir mycket lenare och lättare att kamma ut!
jag rekommendera verkligen denna shampoo och balsam till er som har skadat hår :)

Likes

Comments