Lördag. Somvanligt på lördagar vaknade jag sent och segade mig genom hela första delen av dagen. Jag hann ut och springa under dagen vilket var bra eftersom jag annars hade stannat inne i mitt rum hela dagen. Nu på kvällen firar jag en kompis som fyller år så vi sitter och myser tillsammans just nu.

Inte så intressant att läsa detta, men något ska jag ju skriva:-)))))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Standard jag att lyssna på en och samma låt som jag fastnat för om och om igen flera dygn i rad. Här är några av de låtar som jag spelat sönder de senaste veckorna.

•Breathe- Astrid S
•Forrest Gump & Jenny- Mohammed Ali
•By your grace. Pt. 2 - Stormzy
•Run wild- For King and country
•Jag vill ge dig allt- Sebastian Stakset
•Foreplay- Jalen Santoy

Likes

Comments

Idag var det min tur att fylla år, ett antal år som inte har någon typ av extra positiv livs tillgänglighet.. idag blev jag 17 år.
Trotts att det inte riktigt är dags för mig än att ta körkort och bli myndig så var min dag väldigt positiv och jag firades mycket. Jag blev först väckt på sängen av min familj och fick äta en riktigt god frukost. Tacksam att min familj orkade ta sig upp såpass tidigt och fixa i ordning för mig.
Senare när jag åkte till skolan så gick jag hem till Ebba för att umgås lite med henne innan skolan eftersom jag kom tidigt. Så underbar och godhjärtad som hon är så hade hon inte glömt bort min födelsedag trotts att vi inte träffats på 2 veckor, så hade hon fixat en ballong och bakat cupcakes som en överraskning. Senare kom även lite fler vänner hem till henne och vi hann fira lite smått tillsamans.
Efter skolan träffade jag ytterligare några kompisar på ett fik i stan och de köpte en tårta åt mig som vi delade på. Helt otroligt hur fantastiska vänner jag har<3

Hursomhelst hade jag för första gången inte förväntat mig något idag, vilket antagligen var anledningen till att det blev en såpass lyckad födelsedag.
Dessutom är det alltid kul att fylla år eftersom man får lite extra uppmärksamhet, hehe ;)

Ta hand om er!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Före

Efter

Idag var det dags för mig att färga håret för första gången så jag satt i 3 timmar på salong Hår Modet. Than som färgade mig gjorde en jättefin  balayagegenom att behålla min naturliga färg i hårbotten och sen låta det bli ljusare i topparna! Känns väldigt roligt med förändring och speciellt med lite ljusare till sommaren.

Ha det så bra!

Likes

Comments

Hejsan! Har tidigare inte skrivit särskilt mycket om min tro här på bloggen och eftersom jag vill att min blogg ska vara äkta och personlig tycker jag att det är dags att berätta lite om hur jag ser på livet.

De flesta människor som känner mig vet med störst sannolikhet om att jag kommer från en kristen bakgrund och är uppvuxen i kyrkan. Däremot vet inte alla om hur jag verkligen tänker kring min tro och det är just därför som jag har infogat det här videoklippet av Jefferson Bethke som förklarar ganska mycket om hur jag själv ser på hela grejen med "religion". I klippet förklarar Jefferson varför han avskyr religion men älskar Jesus. Med religion menar han inte "alla andra religioner än kristendomen", med religion så menar han kristendomen också.

Hela poängen med hans video är att religion skapar mallar för hur man ska vara och om man inte placeras inom mallen så räcker man inte till inför Gud.. Han försöker upplysa att Gud älskar oss vad vi än har gjort och att vi kan komma till honom precis som vi är, medans religion innebär att man ständigt ska sträva efter att bli en så bra människa som möjligt för att Gud ska älska en .Det är just det här som jag håller med om. Jag älskar Jesus och tror på bibeln men jag hatar hur religion blir till en bedömningsmall för hur bra man är istället för en livsguide som ska ge hopp för livet.

Jag brukar inte definiera mig som Kristen eftersom ordet ofta drar med sig massor av negativa fördomar som ofta stämmer ganska väl eftersom kristna genom åren många gånger har varit väldigt dömande och oaccepterande. Istället brukar jag definiera mig som "en följare av Jesus" eftersom att det är just det som jag vill vara. Jag vill leva som honom, och det innebär ett liv utan att döma andra människor och deras val.

Min tro är en stor del av mig och därför vill jag dela med mig av den. Om ni har vidare frågor så är jag mer än villig att försöka besvara dem.

Ta hand om er!


Likes

Comments

"Tänk dig att en dag Julia så kommer du ha en gubbe som kan väcka dig med en kopp kaffe" ~Farmor

Inatt sov jag över hos farmor och farfar eftersom jag idag har sovmorgon och har närmre till bussen på morgonen. Dessutom är det väldigt trevligt att få vakna upp till mina farföräldrar och spendera lite tid med dem. Jag blir verkligen inspirerad när jag ser hur de vaknar upp varje morgon bredvid varandra och jag har fått en stark mall hur jag själv vill att mitt liv med min framtida man ska se ut.

"Varje dag får vi även vakna upp med vår bästa vän" ~farfar

Likes

Comments

Ahhhh vårsolen skiner och man känner verkligen att livsglädjen växer!
Idag efter skolan stannade jag kvar i Eskilstuna och väntade in Billie eftersom hon hade en bokad piercing tid som jag skulle få följa med till. Satt ute på en solstol i solen på Fristadstorget och njöt av känslan medans jag väntade in Billie eftersom hon skulle komma en timme efter att jag slutat. När vi möttes vid piercingstudion gick allting väldigt snabbt, 5 minuter och så var ringen i näsan!
Resten av dagen var som vilken annan måndag som helst och nu sitter jag här i mitt rum och dricker en kopp te. Ska faktist läsa lite härnäst så tänkte avsluta detta inlägg här.
Ta hand om er, kram<3

Likes

Comments