Dagarna som vi har varit här har skapat sina egna små rutiner. Så varje dag har börjat med att jag och pappa vaknar klockan 7:30 och går ner till frukosten. Sedan är det ut i backen som gäller. Vid ungefär klockan 11/12 har vi varje dag stannat i en stuga och köpt en öl till pappa och en varmchoklad till mig istället för lunch.
Klockan 4 då backarna stänger har vi tagit oss tillbaka till hotellrummet, helt slut i kroppen, lagt oss på sängen och läst varsin bok i tystnad. Sååå skönt!!!

Tyvärr blev jag sjuk igår kväll och har därför inte kunnat åka något idag.. Förhoppningsvis blir det nya tag imorgon.

Ha det så bra och här är lite fler bilder från hela veckan<3

Likes

Comments

Har aldrig åkt skidor och det varit så bra som det var idag! Himlen var klarblå och det var strålande sol hela dagen och dessutom så var snön riktigt bra i backarna. Jag och pappa hitta en del riktigt bra offpist åk så det var också jätte kul.
Eftersom det var så fint väder tog vi en paus vid lunch, köpte lite fika och satte oss i solstolar utanför toppstugan.

Här är några bilder från idag<3

Likes

Comments

Efter många års drömmande om att åka till Alperna så är jag äntligen här! Jag och pappa är nu i en by uppe i bergen i Frankrike som heter Val Thorens och som ligger mer än 2000 meter över havet.
Idag har vi åkt skidor ihop med ett gäng andra svenskar som också är här och på så sett har vi tillsammans fått lära känna stället mycket bättre. Verkligen jättefina backar och lagom med snö har det varit och det ser ut som att det kommer bli många soltimmar denna vecka (tagga glasögon bränna).

En dag av en hel vecka är nu avklarad och jag är redan helt slut. Men ändå väldigt väldigt taggad på mer skidåkning, god mat och kvalitets tid med pappa!

Ha det bäst<3

Likes

Comments

Den senaste tiden har jag börjat inse mer och mer hur samhällskraven påverkar ungdomars självförtroende enormt. Finns det egentligen någon ungdom i dagens samhälle som är nöjd med den man är till 100%? Jag tror i alla fall inte att jag någonsin har pratat med en människa som älskar sig själv fullt ut utan att ha ett minsta litet komplex. Även om en person har ett bra självförtroende finns det nästan alltid något man skulle vilja förändra.

Jag har ofta tittat på andra människor och önskat att jag vart mer som dem och haft deras utseende. Om jag ska vara ärlig har jag t.o.m. gått in på andra tjejers Instagram konton och fantiserat om hur mitt liv hade sett ut om jag bara hade hennes utseende. Det är just denna jämförelse som fått mig att må dåligt över framförallt mitt utseende eftersom jag börjat tro att jag inte är tillräckligt.

Men nu har jag förstått att mina komplex är lögner såsom alla andra människors komplex är lögner. Dessa lögner begränsar oss som människor. Tänk dig bara allt du hade kunnat åstadkomma under all den tid som du lagt ner på att må dåligt över dig själv!!!

Min poäng är att vi måste sluta jämföra oss med varandra och börja se det fina i oss själva!

Men kom även ihåg att det är STOR skillnad på att ha självförtroende och på att vara EGO. En person med ett stort ego sätter alltid sig själv först medans en person med självförtroende tror tillräckligt mycket på sig själv att man med den kraften kan lyfta upp någon annan!

Ta hand om er och älska varandra.

Likes

Comments

Snälla kan någon bara köpa mig en all inclusive biljett till Thailand så att jag kan ligga i solen och samla på mig de soltimmar som min kropp behöver för att klara av Sveriges mörka och kyliga vinter! Det är helt galet att vi Svenskar överlever i ett land där solen i november är framme drygt 3 timmar om dagen. Det är inte konstigt att depression är vanligare på vintern än på sommaren eftersom vi inte får i oss alla vitaminer som vi behöver.

Jag har de senaste timmarna letat desperat efter flygbiljetter till solen. Skulle verkligen sitta fint med en resa till jul för att få komma bort från mörkret. Kanske drömmer jag bara men jag vill fortsätta drömma om stranden och kanske kan man få till en liten solsemester till jul!

Stay strong mina vänner och ät era D-vitaminer!

Likes

Comments

Tiden har gått så galet fort, vart tar den ens vägen? Känns som att det var igår jag gick i linne och kunde ha på mig klänning utan att frysa bort mitt skinn. Samtidigt känns det som att det var vinter alldeles för nyligen och det känns som att åren bara går fortare och fortare ju äldre man blir. Att det inte ens är 2 månader kvar tills år 2017 år ju bara sjukt och jag inser att jag måste börja ta vara på varje dag.

Vi får se hur det går då jag helst vill sova dag in och dag ut under mitt varma täcke...


Likes

Comments

Hey! Här om dagen rodde jag och mina vänner till ett berg i Mälaren som vi brukar hoppa ifrån. Det blev ett hopp från 10 meter klockan 11 på kvällen, ett fint sommar minne!

Likes

Comments