Jag dricker såååå mycket Te just nu. Det märks verkligen att det börjar bli höst, det blir mörkt tidigare, bladen börjar ändra färg på träden, jag börjar få det svårare att vakna på mornarna och jag dricker somsagt tekopp efter tekopp.

För tillfället är det riktigt mysigt att börja känna av att hösten är på gång men samtidigt vet jag vilket mörker årstiden tar med sig. Livet blir alltid lite svårare under hösten och humöret svårare att hålla uppe. Jag ska försöka ta extra D-vitamin i år nu när man inte får det från solen!

Ta hand om er (glöm inte D-vitamin)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagen är kommen!!!

Idag var den årliga glassdagen vilket innebär att vi fick köpa hur mycket glass som helst för bara 20 kronor!
Det blev en jättemysig "liten" glass stund med min fina lillebror trotts att vi fick stå i glasskö i ungefär 70 minuter.

Ta hand om er<3

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejsan!

Idag efter skolan träffades vi med våran så kallade "UG grupp" hemma hos Nadine och Jeanine för att umgås och grilla korv. UG står för ungdoms grupp och är alltså en träff som vi anordnar ungefär en gång i veckan tillsammans med våran kyrka.
Vi hade det verkligen supertrevligt och det var kul att få umgås med så härliga människor. Otroligt tacksam!

Fina Martina, Elsa och Amanda i solen

Likes

Comments

Dagens middag lagade jag hemma hos Nadine. Vi gjorde fläskburgare med citrus smak och klyftpotatis. Verkligen supergott och trevligt!

Likes

Comments

Vad är grejen?

Okej nu var det länge sedan jag körde lite "tankar kring" så nu är det dags igen.
Vad är grejen med att tjejer bitch blickar andra tjejer? Okej mitt syfte är inte bara kring blickarna man ger varandra, mer egentligen de sätt som tjejer (ofta) beter sig när konkursens finns i närheten.

Om man befinner sig på t.ex. en stor fest och inser att det finns andra tjejer där som får mycket uppmärksamhet så känns det som att ofta blidas ett litet rebelliskt hat mot de olika tjejgrupperna. Hat kanske är att överdriva men någon typ av spänning har jag iallafall fått upplevt ifrån mina egna erfarenheter.

När jag var i Spanien för någon vecka sedan så gick jag och mina vänner ut på en klubb och så fort vi kom in var det massor av tjejer som kom fram och började snacka med oss. Vi blev mötta med en otroligt fin kärlek och man kände verkligen att GRLPOWER stod i centrum. Vi var alla lite förvånade hur trevliga alla var och lite senare berättade en av tjejerna för oss att det är vanligt i Spanien för tjejer att försöka hitta varandra så fort som möjligt för att tillsammans hålla ihop. Så ska det ju låta!

Sen tycker jag att det är väldigt konstigt att massor av tjejer kallar sig för feminister, men ändå går bakom sina tjejkompisars ryggar och snackar skit om varandra. Och om vi nu tar exemplet kring hur tjejer kan vara på fest här hemma så förstår jag inte heller hur man kan kalla sig för feminist när man som tjej går emot varandra istället för att stå på varandras sidor?

Helt ärligt, vad är grejen? Det är väll vi tjejer som behöver varandra som mest just nu. Lite mer GRLPOWER på riktigt skulle sitta fint i vår bitchiga-tjej-kultur här i Sverige!

Likes

Comments

Hejsan!

Imorse vaknade jag klockan 9 och fixade i ordning mig för att åka och fira Majas 18 års dag. Klockan 11 var vi i Mariefred där Maja hade fixat VÄRLDENS godaste brunch. Jag skojar inte när jag säger att jag åt tills jag sprack..
Hursomhelst var det otroligt gott och jätte trevligt att umgås med massor av fina tjejkompisar. Ni ser ju själva hur gott allt ser ut!

Världens vackraste tjej!

Likes

Comments

Lördag. Somvanligt på lördagar vaknade jag sent och segade mig genom hela första delen av dagen. Jag hann ut och springa under dagen vilket var bra eftersom jag annars hade stannat inne i mitt rum hela dagen. Nu på kvällen firar jag en kompis som fyller år så vi sitter och myser tillsammans just nu.

Inte så intressant att läsa detta, men något ska jag ju skriva:-)))))

Likes

Comments