View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Den senaste tiden har jag börjat inse mer och mer hur samhällskraven påverkar ungdomars självförtroende enormt. Finns det egentligen någon ungdom i dagens samhälle som är nöjd med den man är till 100%? Jag tror i alla fall inte att jag någonsin har pratat med en människa som älskar sig själv fullt ut utan att ha ett minsta litet komplex. Även om en person har ett bra självförtroende finns det nästan alltid något man skulle vilja förändra.

Jag har ofta tittat på andra människor och önskat att jag vart mer som dem och haft deras utseende. Om jag ska vara ärlig har jag t.o.m. gått in på andra tjejers Instagram konton och fantiserat om hur mitt liv hade sett ut om jag bara hade hennes utseende. Det är just denna jämförelse som fått mig att må dåligt över framförallt mitt utseende eftersom jag börjat tro att jag inte är tillräckligt.

Men nu har jag förstått att mina komplex är lögner såsom alla andra människors komplex är lögner. Dessa lögner begränsar oss som människor. Tänk dig bara allt du hade kunnat åstadkomma under all den tid som du lagt ner på att må dåligt över dig själv!!!

Min poäng är att vi måste sluta jämföra oss med varandra och börja se det fina i oss själva!

Men kom även ihåg att det är STOR skillnad på att ha självförtroende och på att vara EGO. En person med ett stort ego sätter alltid sig själv först medans en person med självförtroende tror tillräckligt mycket på sig själv att man med den kraften kan lyfta upp någon annan!

Ta hand om er och älska varandra.

Likes

Comments

View tracker

Snälla kan någon bara köpa mig en all inclusive biljett till Thailand så att jag kan ligga i solen och samla på mig de soltimmar som min kropp behöver för att klara av Sveriges mörka och kyliga vinter! Det är helt galet att vi Svenskar överlever i ett land där solen i november är framme drygt 3 timmar om dagen. Det är inte konstigt att depression är vanligare på vintern än på sommaren eftersom vi inte får i oss alla vitaminer som vi behöver.

Jag har de senaste timmarna letat desperat efter flygbiljetter till solen. Skulle verkligen sitta fint med en resa till jul för att få komma bort från mörkret. Kanske drömmer jag bara men jag vill fortsätta drömma om stranden och kanske kan man få till en liten solsemester till jul!

Stay strong mina vänner och ät era D-vitaminer!

Likes

Comments

Tiden har gått så galet fort, vart tar den ens vägen? Känns som att det var igår jag gick i linne och kunde ha på mig klänning utan att frysa bort mitt skinn. Samtidigt känns det som att det var vinter alldeles för nyligen och det känns som att åren bara går fortare och fortare ju äldre man blir. Att det inte ens är 2 månader kvar tills år 2017 år ju bara sjukt och jag inser att jag måste börja ta vara på varje dag.

Vi får se hur det går då jag helst vill sova dag in och dag ut under mitt varma täcke...


Likes

Comments

Hey! Här om dagen rodde jag och mina vänner till ett berg i Mälaren som vi brukar hoppa ifrån. Det blev ett hopp från 10 meter klockan 11 på kvällen, ett fint sommar minne!

Likes

Comments

Hej Hej!!
Att blogga har verkligen inte blivit så vardagligt för mig på sistone så jag ser till att göra ett inlägg då och då och skriver ner lite om vad som hänt den senaste tiden:)


Under den senaste veckan har jag befunnit mig på lägret Hampe tillsammans med över 450 andra ungdomar.

Kort om Hampe
Hampe är ett läger som grundar sig i den kristna tron och är till för ungdommar runt om i landet som av vilken anledning som helst känner sig sugna på att komma. Under de 6 veckodagarna som det håller på händer många olika saker så som möten man går på där det undervisas om tro, olika aktiviteter som arrangeras för deltagarna och tid till att umgås och lära känna nya människor.

Under veckan har jag varit med om massor och skaffat många minnen som jag aldrig kommer att glömma.
Vädret svek inte oss heller vilket gjorde att hela veckan blev tillbringad utomhus i solskenet.
Under veckan har jag deltagit i fotbollsturnering, volleybollturnering, såpa bandy turnering och ultimat frisby turnering... Kan inte påstå att jag var bäst i något utav dem;))

Har även lärt känna många nya människor och längtar redan nu till att få träffa alla igen nästa år!

Have a nice day<3

Likes

Comments

Heluuuu, Im back again<3

Billie och jag sitter nu på ett tåg och är påväg mot ung medias presskonferens i Malmö. Det är en helg där ungdomar från hela Sverige möts för att producera olika typer av media och umgås. Temat för året är människor på flykt så både jag och Billie är skit taggade.

Vi klev på tåget klockan 12 och är nu döende efter mat och frisk luft!!!
Men vi har iallafall fördröjt tiden med att sminka oss, sova och missbruka tjuvjakts nya album!!


Likes

Comments

Maja Eskilsson (på bilden nedan) tvinga mig imorse gå upp klockan 8 för att ta mig till friståendeträningen klockan 9!! Yes, hela helgen utan sovmorgon :(
Var i hallen fram till 12:30 eftersom jag tränade mina gymnaster efter min egna träning så det blev ganska många timmar👍🏼

Annars var det en helt vanlig söndag! Ska inte dra ut på raderna nu eftersom jag inte har så mycket mer att säga😋

Så hejdå, glöm inte att du är perfekt precis som du är! Här har ni 4 bilder💕

Likes

Comments

En lååååååång lördag kan man säga att det var!
Igår kväll övertala mina fina vänner mig att följa med dem till Stocholm för att titta på hockey hela dagen idag!

Gick då med på det och vi vaknade därför klockan 7, KLOCKAN 7 på en lördag!!!!

Alltså spenderades dagen i en kall ishall där jag frös. Men helt ärligt så var det ganska mysigt iaf. Fick trotts allt spendera dagen med fina vänner<3

De var allt! Hörs brams💭

Likes

Comments