Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Inne på Göteborg Horse Show såklart. Kevin Staut gjorde en superrunda och kom på en välförtjänt förstaplats, svenskarna vet jag inte vad de gjorde idag... Inte en enda felfri runda. Dåligt faktiskt. Nu går jag i ide över helgen, det har varit en lite völ lång vecka och jag ser efter många hektiska helger fram emot en helg på hemmaplan. Sovmorgon till 12, det hade varit något (undrar om man ens kan sova så länge längre). Önskar er alla en riktigt härlig helg!Likes

Comments


Vissa dagar känns det mer än andra. Livet går vidare men ibland saknar jag dig så mycket att det känns som att hjärtat går sönder, en gång till.

Likes

Comments


01.14 tas inga bra bilder men vad gör det när man har en vän som henne? Hemma igen efter ett makalöst bra 25-årsfirande på Stenungsbaden med spa, svit och 23 underbara vänner. Idag har jag mått som jag förtjänat och det blev, tredje gången gillt, ingen frukostbuffé för min del imorse heller. Tack mina älsklingar för den här helgen. Det kunde inte blivit bättre!

Imorgon är det måndag igen och jag ser fram emot lite rutiner efter en ledig vecka. Fyra träningspass står på schemat efter jobb och jag ska påbörja min inlämningsuppgift i psykologin som ska handla om stress. Kommer bli en härlig vecka.

Hoppas ni har haft en bra helg, Love J


Likes

Comments

Likes

Comments

​Fick så mycket fina födelsedagspresenter på min 25-årsdag, men den här världskartan från mina föräldrar värmde lite extra i hjärtat. Har börjat nåla ut alla städer och länder jag har besökt genom åren, och kommit fram till att det är inte mindre än 21 länder, ser fram emot många, många fler!

Likes

Comments

25-årsdagen fullkomligt swishade förbi igår. Tur och retur till ett soligt Kungsbacka, Paulina tog hand om mitt skatbo till hår och jag har nog aldrig varit så nöjd som jag blev denna gång. Det har förmodligen aldrig varit ljusare heller! Jag fullkomligt älskar det.

Kvällen spenderade vi på Manana, jag och min fina familj. Herregud vad jag älskar er. Man kan skryta och försöka bräcka varandra på sociala medier bäst man kan, men man vet, man vet så väl i hjärtat om man är rik. Och jag vann verkligen storvinsten. Tack mamma, för att du har lärt mig att älska av hela mitt hjärta. Och tack pappa, för att du alltid har trott på mig och stöttat till hundratio procent, även när livet inte alltid varit lätt.

Ett år klokare. Och många fler att bli.


Likes

Comments

Likes

Comments

Fortfarande varm i hjärtat efter gårdagen. Det blev ett riktigt lyckat kalas här hemma, och att knö ihop 20 personer på knappa 70 kvadrat gick alldeles utmärkt.

Idag har vi roat oss med att diska, städa och tvätta. Jag har hunnit plugga några timmar och nu ska jag bara lyxa till det med ett avsnitt av Gåsmamman innan det är läggdags. Hur mycket jag än älskar att ha så mycket underbara människor runt mig, så är det också väldigt skönt att få njuta av ensamheten ibland med. Förr hade jag väldigt ont av det. Varenda minut i kalendern var uppbokad och en ledig kväll utan att umgås med någon fanns inte på världskartan. Idag klarar jag mig inte utan de där stunderna. Där man bara njuter av att få vara helt själv. Läste Carolina Gynnings inlägg på hennes blogg om det där, hur hon blir till en eremit i perioder. Och en eremit kan jag inte kalla mig för, men ibland. Gud, vad skönt det kan vara med ensamhet ibland, när den är självvald. Den ofrivilliga är nog inte lika rolig.

Love, JLikes

Comments