För få timmar på dygnet. Måste vara så. Händelserika dagar, trött tjej men glatt sinne. Full rulle denna veckan! Flyttar in min verksamhet på Hälzomagasinet i helgen, bokningarna trillar in, jag börjar äntligen komma in i träningsrutiner igen och målen är satta inför denna hösten på alla plan. Hard work beats talent when talent doesn't work hard :-)

I helgen ser jag fram emot Jennys 25-årsfest och på söndag ska jag sova till två.

Hur mår ni?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


​Lördag. Pustar ut i soffan efter vad som kan ha varit en utav de längsta veckorna i mitt liv. 6 dagars jobbveckor tar hårt på krafterna och jag inser att jag måste trycka på paus när livet går för fort. Livet alltså. Vilken karusell.


Likes

Comments

 

Igår firade vi min älskade mormor ute på Garpens Fyr. 70 år blir denna fantastiska människa och vi fick en underbar helg tillsammans med fina tal, god mat och mängder med kärlek. Imorgon börjar livet igen efter semestern och jag börjar mitt jobb som fritidspedagog med mina nya ettor som jag kommer ha i ett år framöver. Väntar fortfarande på besked med studierna och jag håller tummarna för att jag kommer in på reservplats på beteendevetarlinjen (jag är reserv 37 av 3600 sökande till 70 platser...) och i så fall kan få ihop livet med jobb och studier.
Och om inte annat så tar jag nya tag nästa år igen :-) Jag hoppas ni har haft en underbar vecka och känner er laddade inför en riktigt bra start på hösten! 

Likes

Comments
​"Millions of people have decided not to be sensitive. They have grown thick skins around themselves just to avoid being hurt by anybody. But it is a great cost. ​Nobody can hurt them, but nobody can make them happy either."Likes

Comments


Alltså dessa dagar. Kan man trycka på paus? Världens finaste tjej och jag var ute på en långpromenad idag och vi njuter för fullt av de sista lediga dagarna här på Östkusten. Trevlig helg på er!

Likes

Comments


Dom där två. Min mormor och morfar. Det finns nog inga finare människor än dem. Igår hade vi grannar och vänner över på middag och det blev en underbar kväll med mycket prat och skratt.
Ute vräker regnet ner idag och jag passar på att kolla klart på säsong 3 av Grey's. I eftermiddag kommer Matilda hit och innan dess ska jag ha hunnit baka rabarberpaj. Inte ett alltför stressigt liv här på ön.
Hoppas ni har en fin vecka vad ni än gör!

Likes

Comments

​Semester i Karlskronas Skärgård. Träffar favoriter och bara myser. Ikväll har vi middag här ute på ön med goa grannar. Hur har ni det? 

Likes

Comments

​Livet är väl ändå för kort för att sitta inne och uggla en sån här dag? Jag och Mia Fia åkte till Smögen över dagen och gottade oss. Skrattade så tårarna rann och åt den dyraste men godaste räksalladen jag någonsin ätit på Bryggan. Imorgon har jag upp över öronen att göra men på tisdag åker jag till mitt älskade Tjurkö och ser fram emot soliga, lata och lediga dagar där. Jag hoppas ni har haft en underbar helg ni med! 


Likes

Comments


Det där med att må bra. Visst är det lite tabu? För alla har vi problem och livet går i vågor. Och vi är så duktiga på att gnälla. Men nu mår jag bra. Och livet är fint. Och det finns så otroligt mycket saker och vackra människor att vara lycklig för 💕 Och ibland så räcker det så. Att bara andas och faktiskt vara just det, lycklig.


Likes

Comments